Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 202,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Figaro, nie sraj tak, bo ty jak ograsz w 2020, to może będzie już edycja z jakąś super, ultra okładką.

Opublikowano

Co Wam się w tej okładce nie podoba? dali napis DOOM na pół okładki, żeby przykuć uwagę, a żeby nie było monotonnie to dali generycznego space marine z shotgunem w tle. Normalna typowo amerykańska okładka gier dla mas w której nie ma nic złego  :facepalmz:

No ale to DOOM, świętość i kult, więc od razu powinni olać aktualne tredny by przyciągnąc jak najwięcej ludu, tylko trzasnąć ultra retro oldschool graficzke, żeby fani oryginału sprzed 20 lat mieli mokro w majtach 

Lepsza okładka DOOM niż DOOM 3.

Doom-3-Greek-Front-Cover-36853.jpg

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Figaro, nie sraj tak, bo ty jak ograsz w 2020, to może będzie już edycja z jakąś super, ultra okładką.

Nie, ogram day one. 

Opublikowano

O gurwa jak się jaram. :fsg: 

Opublikowano

Moim zdaniem doom 3 trochę zatracił sie gameplayowo względem tego co było w jedynce i dwójce. Mam nadzieję, że w 4 będzie powrót.

Opublikowano

Nie, ogram day one. 

i ograsz na Wii U? :dynia:

Opublikowano

@Figaro: Zapowiedziano wersję na WiiU?

Nie. Czemu?

Co do okładki, Bethesda znana była jako wydawca z tego, że potrafili dać (tzn pozwolić) bardziej ciekawą okładkę. Evil Within, Wolfenstein, Dishonored, nawet F4 miał spoko okładkę. Szkoda. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Next gena mam już jakoś od maja 2015 :)

Dooma ogram oczywiście na PC, tak jak robiłem to z każdą odsłoną. No chyba że do tego czasu serio kupię PS4. Cuś wątpię.

PS. Bawi mnie jak każdego zawsze ciekawi co i na czym ogram oraz co ostatnio kupiłem. Jestem taki sławny :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

DOOM3 przeszedłem z wypiekami na ryju cztery razy. Taka forma rozgrywki jaką zaserwowało iD wtedy bardzo mi pasowała. Sieczka z czwórki też będzie miła. Ta seria nigdy nie zawodziła, niezależnie z jakiego deweloperskiego piekła wychodziły jej poszczególne odsłony.

Opublikowano

Na Gamespot podano cenę za tą kolekcjonerkę na poziomie 120$ = czyli u nas dobre 500 zł.

Opublikowano

Ale będzie grane :banderas: Pięknie się zaczyna rok na obu konsolach :banderas:

Opublikowano

Już czuję te fragi w multi na Tobie haven. :obama: