Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wybitny opis MaZZeo, pomimo faktu, że opisuje jedynie single'a

Dziś z easye zagraliśmy w drużynie i był pogrom totalny. Boję się pomyśleć jakby dorwał z 4/5 osobową ekipę na taki mecz :banderas:

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 201,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Tak panowie zachwalacie, ze chyba po skończeniu U4 łapię za Dooma. :D Brakuje mi mięsistego fpsa, a tu wydaje się być wszystko, co trzeba. Gra ktoś w multi na PC? :)

Opublikowano

Pierwszy raz w zyciu zgadzam sie z Mazzeo w temacie o gierce :F

Skolowales sobie na XO? :P

Na xO tylko EXy

Opublikowano

MaZZeo, to że Doom będzie mielił suty, rozszczelniał kask i bronował glacę w singlu zapowiadało się od dawna i - sądząc nie tylko z Twojej recki - się to bez wątpienia ziściło. Ale nie powiesz mi,że w Multi jest to taki sam wygrzew, rozcurwiator wszechświatów jak w singlu, no chyba że beta to w rzeczywistości była pre pre pre alfa i przez kilka miechów do premiery udało się specom z ID wszystko naprostować to co w owej pre pre pre alfie nie do końca wyszło. I tak...nie wierzę,że D>H5, no chyba ze mówimy tylko o rozgrywce singlowej...

Opublikowano

a widziałeś w poście bym cokolwiek wspomniał o multi? Oczywiście że chodzi tylko o singiel. Mutiplayera zaraz odpalę, ale beta mnie nie porwała w ogóle.

Oczywiście,że nie widziałem, ale wolałem się upewnić.

Opublikowano

Pierwszy raz w zyciu zgadzam sie z Mazzeo w temacie o gierce :F

Skolowales sobie na XO? :P

Na xO tylko EXy

Ogarnij Dooma i na XO to pogramy :D

Opublikowano

Gram i ja. Gra super na razie 4 misje za mną bo staram się sekrety znajdować. Polecam ulepszenie zbroi co powoduje wibracje pada blisko sekretu. Dla mnie doom to takie samo pozytywne zaskoczenie jak nowy wolf 2 lata temu.

Opublikowano

Poproszę w klimacie Quake 1 :) !!!

Opublikowano

a widziałeś w poście bym cokolwiek wspomniał o multi? Oczywiście że chodzi tylko o singiel. Mutiplayera zaraz odpalę, ale beta mnie nie porwała w ogóle.

Ustaw sobie w loadoucie Burst Rifle i Combat Shotguna to Cię porwie. Obu giwer nie było w becie. Pierwsza jest jak BR z Halo, druga ma za(pipi)isty granatnik. Do tego granat ręczny i rządzisz. No i bumper jumper na padzie, na czym grałeś w SP? Obstawiam, że na tym właśnie.

Opublikowano

Troszke wczoraj gralismy z Ukyem i Easyem i byla totalna dominacja randomow. :daddy:

Pyklem nawet montazyk, nie moge sie oderwac od tego multi. Szkoda ze w bete nie gralem bo teraz nie mam porownania, a o dziwo czytalem sporo opinii ze pazdzierz.

Opublikowano

Shotguny to powinny być pierwsze bronie do osłabienia w patchu. 

Opublikowano

W closed beta i alfa ci co grali byli zgodni że jest fun nagle po open wielki ból dupy o zasięgu Muzułmańskich uchodźców że klon halo i cod i że w ogóle gó.wno obesrane. Moim zdaniem jeden za drugim powtarzali i do dzisiaj są tacy, co myślą że gra jest słaba, bo tak przeczytali na steamie.

Opublikowano

Ustaw sobie w loadoucie Burst Rifle i Combat Shotguna to Cię porwie. Obu giwer nie było w becie. Pierwsza jest jak BR z Halo, druga ma za(pipi)isty granatnik. Do tego granat ręczny i rządzisz. No i bumper jumper na padzie, na czym grałeś w SP? Obstawiam, że na tym właśnie.

grałem na bumper jumper

Opublikowano

Niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi. Zrobiłem wszystkie sekrety w pierwszych 6 misjach z Mission Select później dałem continiue w Campaign i... Wracając do Campaign straciłem cały progress z Mission Select. Mam wszystkie figurki ale straciłem sekrety w Progressie. (pipi) co to ma być?

Opublikowano

Ktoś grał albo gra na nightmare? jak z poziomem trudności, sporo większy niż ultra violence? zastanawiam się czy robić kolejny playthrough żeby zdobyć normalnie wszystkie achievementy czy bawić się w mission select na ultra violence

Opublikowano

Ja grałem i polecam. Jak się otrzaskałeś na ultra violence to pewnie będzie już lżej ale są momenty bardzo ciężkie no przynajmniej dla mnie były. Trzeba grać bardziej taktycznie chociaż pewnie to śmiesznie brzmi w odniesieniu do gry jak Doom ;-)

Opublikowano

Ktos sie pisze dzisiaj na mielenie ludzi w multi z shotguna?