Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hiv żyje w swoim świecie. Kogo w 2015 obchodzi spalenie x360? Jakby zrobił to z "łanką" za 1,5 kafla to co innego. No i ten napis po angielsku.

Hivie, więcej pisz w PSX Extreme, może jakieś opisy? :) Miną głupie pomysły.

A co do BRAWla, to niby kosztuje 8 dyszek, ale jest za free dla wszystkich, ktorzy mają Basement Crawl. Może ten 5 GB patch to właśnie nakładka na ich poprzednią grę?

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 87,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ZagraniE #1 - DLC https://www.youtube.com/watch?v=_R0nsYMN-yg

• ZagraniE #4 KULISY FUNKCJONOWANIA SKLEPU Z GRAMI KONSOLOWYMI   https://www.youtube.com/watch?v=8MOW0XOLFrU

• Zagranie #1       http://youtu.be/ZckfSxG9FVA

Opublikowano

Grzybi czyli chyba nikt nie może pobrać za free bo kto kupił tego Basment Crawla?

Ogólnie to czekałem na recenzję w PSXE tego second crapa czyli Brawla no i się zdziwiłem oceną ale tak na plus.

Opublikowano

Pewnie ci z Bloober Team myśleli, że jak dadzą Hiva do gry, to PE podbije ocenę chociaż do 6-7.

Opublikowano

Jeszcze sugeruje, co by to dziadostwo pić z wódką, które to combo robi sito z wątroby.

Gratulacje Hiv.

Opublikowano

Jak widać po tym temacie, to praca HIVa już przyniosła owoce. O grze dowiedziało się przynajmniej 10 osób, które tutaj zaglądają, czyli 100% więcej niż przed jego zatrudnieniem. W sumie i tak podziwiam gościa za upór w dążeniu do znalezienia wygodnej i nieźle płatnej posady, która nie będzie specjalnym krzyżem w codziennym życiu i nie będzie wymagała kwalifikacji. Ja się już poddałem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Schudł 20 kilo, jak napisał w komentarzu na PPE, ale za to Mielu jakiś gruby się wydaje:)

Opublikowano

Miela chetnie posłuchałbym w jakims podkaście growym. Typa lepiej się słucha niz ogląda

• 1 rok później...
Opublikowano

HIV niech poprowadzi coś w stylu skondensowanych niusow z ostatniego tygodnia, w krótkim filmie. Brakuje mi gościa niedzielnego :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że Pierdzący oszołom już nie nagrywa. Fajnie się go słuchało, gość ma taki "radiowy głos". Zagranie i Rowerowy Lamer rządziło! :(

Opublikowano

Wyżej masz teaser do kolejnego sezonu. HIV powrócił do jutuba :)

Opublikowano

Faktycznie! Świetna wiadomość! :thanks: Oby tym razem zapału starczyło na dłużej :diablo:

Ps. Jakiś gruby się wydaje hłehłe. A taki już chudy był w ostatnim filmie z Mielem na kanale :shout:  Trzeba reaktywować też rowerowego lamera! :sorcerer:

Edytowane przez Pawel_PL

Opublikowano

Nie rozumiem tego powrotu. Hiv już pokazał, że nie nadaje się na jutuba. Chęci starczyło na chwilę, a potem już tylko zaśmiecał kanał jakimś gównem. Teraz będzie tak samo.

Opublikowano

JA KIEDYS TAK SIE NACPALEM, ZE CHCIALEM ISC NA DWORZEC CENTRALNY ZEBY ZARAZILI MNIE HIVem ZEBYM BYL DEBILEM ROKU :))))))))))))))))))))))))))

KUMACIE - TAK JAK XWKA PIERDZONCEGO OSZOLOMA HE HE

Co to ma byc?
Opublikowano

Wchodzi do redakcji TR i nawet dzień dobry nie powie, zawód roku 2016.

Opublikowano

a krata browarków na wejściowe?

Opublikowano

Mutti przypomina mi troche jednego z trubadurów

Opublikowano

Wchodzi do redakcji TR i nawet dzień dobry nie powie, zawód roku 2016.

hehe, też zwróciłem na to uwagę. Redaktor Królikowski nie wyglądał na zadowolonego. Gralnia za redakcją szacownego TR to osobliwy pomysł. A niby taka wielka willa :)

Opublikowano

Mutti to chyba przezimuje resztę życia w psx extreme. Pozytywny człowiek.