Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przychodzi zgRed do czytelnika

Featured Replies

Opublikowano

W numerze jubileuszowym planujemy opublikować spowiedź... zgRedów. W tym przypadku nie obejdzie się jednak bez Waszego wsparcia - jeżeli macie jakieś konkretne pytania do zgRedów - piszcie śmiało. Tematyka dowolna - praca, gry, prywata. Rzecz jasna mogą być ogólne do redakcji, ale też jak najbardziej do konkretnych osób. 

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ..

• Hiv - czy w związku z małą ilością nadchodzących listów w formie papierowej, przerzuciłeś się na ogrzewanie gazowe?   W ramach przypomnienia (albo przynajmniej ci nowsi zgredzi) moglibyście dać odpo

Opublikowano

HIV nadal jest redaktorem? Jeżeli tak, to:

Czy nie uważasz, że twoja opinia o Xboxie 360 z numeru, w którym testowano konsolę, była bardzo nieprofesjonalna i pochopna?

Opublikowano

Pytanie do całej redakcji:

Śledzicie czasem Console Wars na forumku? ;)

Opublikowano

Perez a kiedy wywiad ze mna?

Opublikowano

Czy zgredzi w ogóle śledzą forum? Fajnie by było z nimi częściej podyskutować w jakiś normalny sposób, a nie czytać czasami jakiś komentarz czy odpowiedź na komentarze tych Szprotek z ppe.pl

Opublikowano

Hiv - czy w związku z małą ilością nadchodzących listów w formie papierowej, przerzuciłeś się na ogrzewanie gazowe?

W ramach przypomnienia (albo przynajmniej ci nowsi zgredzi) moglibyście dać odpowiedź na: "Mój pierwszy dzień w redakcji/pierwsze spotkanie z Alienem".

Fajnie byłoby zobaczyć rubryczkę zgredzi wczoraj i dziś. Co prawda wszystko idzie wyinternetować, ale fajnie by było zobaczyć taki artykuł.

Opublikowano
  • Autor

Perez a kiedy wywiad ze mna?

Na 250. numer mam już stronę zaplanowaną ;)

Opublikowano

No wreszcie.

Opublikowano

Bardzo dobry pomysl.

Opublikowano

Czy planujcie melanż z okazji jubileuszu, taki na pełnej (pipi)ie, czy też skromna lampka szampana bo jesteście dojrzali i dorośli ?

Opublikowano

Jak to "jakis sposob"?

Opublikowano

Pytanie do Redakcji, o wymienienie swoich TOP 3 płyt muzycznych. Chciałbym poznać gusta muzyczne Zgredów.

Opublikowano

Gdzie jakaś konsekwencja w ocenianiu gier? Dajmy za przykład Batman Arkham City (ocena 9-), które w krótkim czasie zostaje grą roku, po czym w rankingu action/adventure ledwo łapie się do zestawienia na 19 miejscu za "megahitami" na ocenę 8.

Opublikowano

Prawda jest, że Koso miał ofertę, aby zostać naczelnym Psxa?

Czy myśleliście kiedyś, o zmianie nazwy miesięcznika?

Opublikowano

Czy wszyscy zgredzi mają mature i kursy na wózki widłowe w razie jakby branża upadła? Czy któryś z was ma drugą lub trzecią żonę? To ważne.

Opublikowano

Co zrobil Butcher Shivie, ze ten drugi odszedl z PE.

Opublikowano

To była dzwina afera, chłopaki mocno na łamach pisma i forum mocno się po nim przejechali. Shive bardzo lubiłem za kącik sportowy i wesoły styl.

Btw mozna by było w końcu wyjaśnić o co w tej aferze chodziło.

Opublikowano

Czy jest szansa aby ściera pisął jakieś felietony albo chociaż coś do Hyde Parku ?

Opublikowano

To była dzwina afera, chłopaki mocno na łamach pisma i forum mocno się po nim przejechali. Shive bardzo lubiłem za kącik sportowy i wesoły styl.

Btw mozna by było w końcu wyjaśnić o co w tej aferze chodziło.

Butcher chyba zarzucał Shivie, że kopiował jego tekst z psx.net.pl, później chyba Shiva odgrażał się sprawą sądową.

Opublikowano

Ja mam pytanie z innej beczki - jak długo jeszcze Mutti będzie figurował w stopce redakcyjnej jako zgRed? Osobiście nic do człowieka mieć nie mogę, no ale wystarczy przeczytać jego typy na najlepsze gry 2013 albo obadać Resident Evil - Przez Pryzmat Serii, żeby uświadomić sobie, że zupełnie stracił kontakt z grową rzeczywistością. Czuć niestety, że gra raz na ruski rok.