Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 325,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Ktoś wie gdzie najtaniej i w miarę pewnie można wersje ze steelbookiem bloodborn zamówić? Na razie myślę o ultimie bo zależy mi aby była gra w okolicy premiery u mnie.

Opublikowano

Ktoś wie gdzie najtaniej i w miarę pewnie można wersje ze steelbookiem bloodborn zamówić? Na razie myślę o ultimie bo zależy mi aby była gra w okolicy premiery u mnie.

Wziąłem w empiku, nawet trochę taniej wyszło.

Opublikowano

Witam ,

Mam pytanie .... sooory że tu piszę lecz nie wiem gdzie mam napisać .
Jeśli kupiłem Hardline cyfrowo po przez PSStore to mój brat będzie mogł ją ściągnąć i grać na swoim koncie ?????

Opublikowano

Zapodajcie proszę jakieś sklepy internetowe, najlepiej zagraniczne plz..   :whyyy:

Opublikowano

No właśnie ceny są konkretne, zamówiłem bf za 219 i pre order mgs5 za ponad 300 stówki

Opublikowano

Dobry sklep, bralem tam kilka preorderow i zawsze na czas. Plus jeszcze punkty za zakupy sie zbiera.

Opublikowano

No punkty jak w game.co.uk więc też na plus, dzięki za opinie, niektóre ceny zwłaszcza bf i mgs są dobre.

Opublikowano

Gdzie moge dorwac w najlepszej cenie Guilty Gear XRD ? Nigdy nie kupowalem gier z zagranicy no i wlasnie nie wiem za bardzo. 

Opublikowano
  • Autor

Ten sklep konsole i gry faktycznie ma dobre ceny jak tak przeglądam.

Bloodborne chyba najtaniej na rynku, bo za 249 zł.

Skąd oni są? Jest odbiór osobisty?

Opublikowano
  • Autor

Konsoleigry.pl ul.Konopnickiej 1c 05-410 Józefów

chyba mają jakieś sklepy stacjonarne albo punkty odbioru, tutaj można sobie sprawdzić czy w pobliżu nas coś takiego istnieje http://konsoleigry.pl/sklep

O, dzięki.

Wygląda na to, że chyba cała siedziba znajduje się w Warszawie/Józefowie, bo jak wpisuję w tę wyszukiwarkę inne miasta i daję promień 100km, to nic mi nie pokazuję. Wobec tego pozostaje, brać u nich wysyłkowo.

Opublikowano

Własnie chce zamówić Wiedzmina na pleyke z cdp.pl i nie wiem, jaka formę przesyłki wybrać:

paczka w ruchu, paczkomat, poczta Polska, czy kurier(mieszkam zagranica)? pomozcie..  

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Handsome Collection gdzieś ktoś widział za mniej niż 240 PLN? Warunek to aby dostać grę przed weekendem, a najlepiej to przed piątkową premierą :)

Opublikowano

W konsoleigry jest po 224 i mają niby wysyłać środa/czwartek, na chwilę obecną zrobiłem rezerwacje w Euro, bo na stronie mają, że premiera 24/03, tylko cena wynosi 249 :/

Opublikowano

U mnie Empik tez kolekcjonerke "Czeka na kompletację"

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ultima właśnie wysłała do mnie paczkę. Jutro będzie granie! :obama:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

a ja kurde zamówiłem po tańszej cenie, dziś dzwonie i mówią, że dopiero jutro bedą rozsyłać

także zagram dopiero w czwartek uhhhhh

Opublikowano

W Saturnie sporo BB na półkach za jedyne 249 PLN.