Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Bardzo fajny twin-stick shooter Assault Android Cactus za 13zł. Pierwsza promka od 2022 i druga w ogóle.https://store.playstation.com/en-pl/product/EP8926-CUSA01193_00-CACTUS0000000001
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Widzę ze Dead Space remake jest w usłudze EA play. Za miesiąc chcą 6€. Za taki tytuł to jak za darmo No mam ochotę na tego szpila Ktoś podpowie jakimi prawami ta usługa sie kieruje, jak to działa?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Płacisz = możesz odpalić to co jest w ofercie, nie płacisz = nie możesz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z niczego innego poza PS+ na konsoli nigdy nie korzystałem. Raz ze sparowałem PP i dostałem tymczasowego bana. Teraz jak cos podpinam to sie dwa razy zastanawiam. Szkusze sie i zobaczymy co z tego wyjdzie Reedycja..Digital Delux jest w przecenie (85%) za 13€ - biere na wlasnosc
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Btw. W październiku '24 w plusie essential był dead space. Jak regularnie korzystasz z ps plus to może masz w bibliotece.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z tej ekscytacji nie sprawdziłem. Ale nawet gdybym nie pamiętał to powinienem go mieć w bibliotece i przy kupnie powinno mi wyskoczyć jakieś powiadomienie ze jest w bibliotece. Tymczasem nic takiego nie miałem. Kupiłem za te pare euro. Byc może przegapiłem a może to ten sklep sonki gra z nami w ch.uja. Nie dałem dużo a przed Residentem sobie jeszcze popykam. Dziekowka.