Opublikowano 1 grudnia 20251 gru Bardzo fajny twin-stick shooter Assault Android Cactus za 13zł. Pierwsza promka od 2022 i druga w ogóle.https://store.playstation.com/en-pl/product/EP8926-CUSA01193_00-CACTUS0000000001
Opublikowano 16 stycznia16 sty Widzę ze Dead Space remake jest w usłudze EA play. Za miesiąc chcą 6€. Za taki tytuł to jak za darmo No mam ochotę na tego szpila Ktoś podpowie jakimi prawami ta usługa sie kieruje, jak to działa?
Opublikowano 16 stycznia16 sty Płacisz = możesz odpalić to co jest w ofercie, nie płacisz = nie możesz
Opublikowano 16 stycznia16 sty Z niczego innego poza PS+ na konsoli nigdy nie korzystałem. Raz ze sparowałem PP i dostałem tymczasowego bana. Teraz jak cos podpinam to sie dwa razy zastanawiam. Szkusze sie i zobaczymy co z tego wyjdzie Reedycja..Digital Delux jest w przecenie (85%) za 13€ - biere na wlasnosc
Opublikowano 16 stycznia16 sty Btw. W październiku '24 w plusie essential był dead space. Jak regularnie korzystasz z ps plus to może masz w bibliotece.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Z tej ekscytacji nie sprawdziłem. Ale nawet gdybym nie pamiętał to powinienem go mieć w bibliotece i przy kupnie powinno mi wyskoczyć jakieś powiadomienie ze jest w bibliotece. Tymczasem nic takiego nie miałem. Kupiłem za te pare euro. Byc może przegapiłem a może to ten sklep sonki gra z nami w ch.uja. Nie dałem dużo a przed Residentem sobie jeszcze popykam. Dziekowka.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ktoś z was kombinuje z zakupami z indi ? Osobiście zainteresowałem sie tematem ale ani kart nie moge podpiąć (revolut, zen) ani natrafić na gift cardy na Amazonie w normalnych cenach. Jakby ktoś znalazł jakies źródła to chętnie przygarnę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Bielik napisał(a):Ktoś z was kombinuje z zakupami z indi ? Osobiście zainteresowałem sie tematem ale ani kart nie moge podpiąć (revolut, zen) ani natrafić na gift cardy na Amazonie w normalnych cenach. Jakby ktoś znalazł jakies źródła to chętnie przygarnę.mi też żadne karty nie działają.Na giftkarty są dwie opcje, amazon ale jak zauważyłeś ciężary ostatnio, przede wszystkim przez promke na ps plusa teraz.Mi się udało kupić w niedziele koło 10, tutaj możesz sobie śledzić czy jakieś są dostępne https://www.amazon.in/s?i=videogames&rh=n%3A14152570031%2Cp_n_availability%3A1318485031&dc&language=en_IN&ds=v1%3AGOZkXZAjm%2FYymbpVgcWfkztfkNIh5jHfs7UuB5AALgw&brr=1&qid=1771134552&rd=1&rnid=1318483031&xpid=CD_8w_PMum5_y&ref=sr_nr_p_n_availability_2 lub Playstation | E-Gift Card | Instant Delivery | Valid for in-game purchases : Amazon.in: Gift Cards (można sobie tego gifta wysłać na własny email), jak już sie trafi to polecam w ostatnim kroku przy płatności wybrać rupie a nie euro bo lepszy przelicznik, a i ważne też dodać jakiś indyjski adres bo będzie zawsze pokazywało, ze są nie dostępnena gg.deals też są ale ceny skoczyły bardzo w ostatnich dniach Discounted PlayStation Network Card INR - Indiataka 5000 która pozwala kupić na rok ps plusa skoczyła z 220zl do 290, a mi na amazonie pobrało 197zlna reddicie znalazłem jeszcze jakieś sklepy ale przy rejestracji wymagają indyskiego numeru telefonu Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez wojtas011