Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Growe kubki by Zdunek

Featured Replies

Opublikowano

Chętnie na następną się łapię, byłbym zainteresowany co najmniej trzema kubkami z własną grafiką, tylko podajta mi na wszelki wypadek format takiego pliku.

• Odpowiedzi 471
  • Wyświetleń 31,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kubeczki(część) Zdjęcie na szybko z lampą centralnie na kubki stąd kolory przekłamane lekko. 

• Kubki już spakowane. Fotka przed włożeniem do kartonu. *Fiagaro, twój kubek jest 4 w 5 rzędzie(pod Zeldą)     

• TADA! 

Opublikowano

Noo, dajcie szanse innym ludzikom.

Ja mam zero, a ktoś inny będzie miał cztery kubki:(

Opublikowano

Jakie są optymalne wymiary grafiki na kubek? 

Opublikowano

Nie moge zadnej grafiki z Chrono Crossa znalezc w dobrej jakosci ;/

Opublikowano

:o Jestescie nienormalni :* Erix, grafiki cudowne, az mnie kusi zeby znowu kubek jakis zamowic :confused: Danielskii i Zeratul, obawiam sie, ze wysylka za granice nie wchodzi w gre, balbym sie wyslac za morze/ocean, zeby sie nim im nie stalo, poza tym, nie mam zielonego pojecia ile by takie cos kosztowalo, a pewnie niemale pieniadze 

Co za roznica czy wysylasz gdzies w Polsce czy do USA?  Jak kubki sa dobrze zapakowane to nic im sie nie stanie.

Zawijasz w to

bubblewrap1.jpg

wsadzasz do pudelka i wysylasz lotnicza.

Place $40 za 4 kubki.

Opublikowano

Ja tam 4 kubkow nie wezme pewnie 1 albo 2 jakby dalo rade:) i jesli sie potluka to przeca nie bede mial pretensji:) Dajcie znac panowie czy Rayos/Zdunek i jesli da rade wyslac i sie zalapalem to przesylam kasiorke i malunek na kubek:)

Opublikowano

Zobaczę jak wyglądają koszty takiej wysyłki i może coś pomyślę ;)

figus87, dnia 19 Maj 2014 - 14:46, napisał:

Można by było, zrobić listę kto się załapał.  :)

Trwa burza mózgów. Niebawem info.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

2cxeyye.jpg

Przepiękne. Dzięki panowie.

Opublikowano

A skoro wszyscy tak ładnie proszą o dwa to czy mogę również poprosić o jeszcze jeden z motywem drugiej mojej ulubionej gry:

kccw1h.jpg

Ręce precz od mojej grafiki : /

Widzę, że tu trzeba pracę rzucić i warować 24/7, bo nigdy nie wiadomo kiedy rzucą kolejną limitowaną partię jeansów do pewexu ;_;

Zdunek rób (pipi)a preordery na kolejną edycję  :nuke:

Opublikowano

Z tych dwóch co rezerwowałem, jeden będzie dla Masorza, jeszcze się odezwie co chce, a ja tak jak pisałem, coś z Dexterem, najlepiej z ten strony:

http://www.bobrafei.com/home.htm

Nie wiem ile osób chce kubki z tych co się wybierają do Zakopca, ale jeśli wam to ułatwi to możecie wysłać tą cześć razem do mnie albo do Masorza a reszta sobie już odbierze na zlocie.

Opublikowano

A kiedy macie w tym Zakopcu spotkanie? 
Bo grzałka dopiero za dwa tygodnie będzie. 

Opublikowano

No to spoko :)

Jak ktoś będzie w Zakopcu to może dać znać w temacie to i wysyłka taniej wyjdzie :)

Opublikowano

Może jakiś konkurs typu zgadnij grę z obrazka? :) Zwycięzcy będą mieli możliwość zakupu.

Opublikowano

Wrocilem wlasnie od hindusa... ma stoisku w jednym mallu i sprzedaje koszulki i kubeczki. Custom made panie, co pan chce to panu wydrukuje, pan moze mi wyslac emailem zdjecie i ja w miedzyczasie zrobie i pan przyjedzie odebrac... $18 za kubek :) 

Opublikowano

zalisz sie ze tak drogo czy chwalisz ze tanio i nie chcesz od Zdunka amerykanski staruszku?

Opublikowano

Czekaj, to Ty jesteś w Stanach i koniecznie chcesz kubek z Polski od Zdunka? Zamów sobie coś na lokalnym ebayu. Czemu tak nie zrobisz?

Opublikowano

To inicjatywa Zdunka, ja tylko pomagalem przy pierwszej turze, ja z druga wiele wspolnego nie mam, nie liczcie na nowe origami :P

EDIT

Zeratul, Ty chyba w koncu nie dostales tego origami, zniklo w niewyjasnionych okoliczosciach? to paczaj co Cie omineo:

http://instagram.com/p/nvnq2vSFHt/

;)

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.