Skocz do zawartości

Growe kubki by Zdunek

Featured Replies

• Odpowiedzi 471
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kubeczki(część) Zdjęcie na szybko z lampą centralnie na kubki stąd kolory przekłamane lekko. 

• Kubki już spakowane. Fotka przed włożeniem do kartonu. *Fiagaro, twój kubek jest 4 w 5 rzędzie(pod Zeldą)     

• TADA! 

Opublikowano

jak bedzie druga edycja to poprosze o cynk/powiadomienie sms ja bym chciał zdjęcie klasowe lachonów z brazzers na kubku

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Zeratul, jego post był na poważnie. ale reszta forum to inna bajka ;) nie spinaj, jest ok.

Opublikowano

1376070617_u6goqtrkpjwdnsf.jpeg

troche przerobic i bedzie git

Opublikowano

Oczywiscie ze sa ;) 

Ostatni bonus ode mnie!

luFiltX.gif

Opublikowano

ciesze sie ze calo dotarly i ze origami sie podoba ;) 

PS trzymasz grzyba do gory nogami xD 

PPS chcialem drabine do TLOU zlozyc, ale nie znalazlem nigdzie takiego modelu :< 

Opublikowano

Guernica, Tobie wysylam jutro, Ficus, Ty poniedzialek albo Wtorek ;P Chce bys sprawiedliwy dla wszystkich wiec wysylam zgodnie z wplynieciem pieniedzy na konto, a nie moge tez mimo wszystko wysylac ich wszystkich naraz jednego dnia :( przepraszam 

Opublikowano

Dobra, sam sie sobie dziwie ze potrafilem to ogarnac, ale jutro leci rzut do 4 ludzi a w poniedzialek do pozostalych, wiec wszyscy teoretycznie powinni do wtorku miec swoje kubki :)

Opublikowano

Kubeczek z soulsów, zielona herbatka, kocyk i naku.rwianie statystki. <3 Mój plan na dzisiaj.

Opublikowano

dobra, jednak przecenilem swoje mozliwosci, dzis praktycznie cala noc siedzialem nad tym i teraz ledwo na oczy widze, przez weekend nic nie zrobie (Wroclaw) i watpie ze dzis cokolwiek jeszcze rusze bo mam zajety wieczor, wiec jesli nie wysle reszty kubkow w poniedzialek, to nie linczujcie mnie :( 

Opublikowano

Moje wyslane wiec spokojnie, nie spiesz sie.

Opublikowano

Paczki sa robione starannie i sa zayebiscie zabezpieczone wiec nie linczujcie Rayosa bo nawet jakby PP grala nimi w kosza to kubki prawdopodobnie dotarlyby w calosci.

Opublikowano

Yup, zapakowane są BARDZO profejsonalnie. Props. :)

Opublikowano

niech inni podrzuca, ja mam aktualnie sztuk ilosci 0 ;P

Opublikowano

Kubeczek z soulsów, zielona herbatka, kocyk i naku.rwianie statystki. <3 Mój plan na dzisiaj.

uważaj mate bo teraz na statystki biorą od 14 lat wiec jak przegniesz pałę to moze być prokurator

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

statystyki* niestety :/

Opublikowano

Dzisiaj przyszła paczuszka, wszystko starannie zapakowane + wrzucone origami do tego :D

kubki_zps7ae47a3a.jpg

Zdjęcia kartoników nie wrzucam, bo nie zrobił ich Rayos (tak wynika z opisu na nich) :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.