Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie moge pierwszego bossa naklepac, mam wrazenie ze zla bron wzialem bo bije po 12 :reggie:

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 887,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To faktycznie trochę mało. Ja traciłem w okolicach 60-70

Opublikowano

Tego collector's edition nie idzie już dostać tak?

Opublikowano

No wkoncu naklepalem bossa, ale satysfakcja. Dostawalem po tyłku wylacznie z wlasnej winy, teraz 100% skupienie, pure skill mode i lezy na kolanach :reggie:

Opublikowano

Wie ktoś czy gdzieś w KRK można już dziś dorwać BB?

Mi dzisiaj przyszło do RTV, zadzwoń do nich, może mają już w magazynie też reszte i Ci wydadzą.

Opublikowano

PvP bez tych (pipi)ych bugstabow wreszcie wyglada solidnie, oby jeszcze jakiejs dziwnej op magii nie bylo i szykuje sie kozak pod tym wzgledem:

Szkoda tylko ze obaj moga fiolki z krwia lykac podczas pvp, kolo 2:50 pierwszego filmiku typ spokojnie mogl go wykonczyc a wrog sobie w pol sekundy zdrowie przywrocil, walki beda sie przez to przedluzac i mocna nadszarpna nasz zapas.

Opublikowano

Złamałem się kurde....... kupiłem :X Teraz pobrać patch'a i uhm chyba nocka zleci. 

Opublikowano

Tylko sie nie denerwuj za mocno :reggie:

Zawsze mam na odstresowanko zeldunie i marianka na wii u  :sorcerer:

Opublikowano

No i kutas.

Nie będzie dziś w pudelku, co znaczy, ze zagram albo w drugim tygodniu kwietnia, albo...zasysam dziś cyfrę.

Forumku co czynic?  :whyyy:

Opublikowano

Cyfrówke, nie wyobrażam sobie tyle czekać, żeby w to zagrać

Opublikowano

Cyfrówka a później pudło. :reggie:

Opublikowano

Ja grzecznie do jutra czekam na przesyłkę, choć miałem chwilę zawahania, czy nie zrezygnować w ostatniej chwili i nie wziąć cyfrówki. Ostatecznie demo FF XV i Type-0 przekonały mnie, że mogę poczekać i lepiej mieć pudełko.

Ale było blisko :reggie:

Opublikowano

Do mnie kopia już jedzie :D Wreszcie będzie w co grać przez pół roku :D

Opublikowano

Ktoś się orientuje czy bloodborne z Czech ma pl napisy?

Kazda wersja jest multi-language.

Opublikowano

Myślicie, że nie będzie problemów z nabyciem w piątek gierki w takim Saturnie, czy lepiej uderzać do małych sklepów z zamówieniem?

Opublikowano

Ciężko powiedzieć. Nie sądzę, żeby na BB był taki popyt jak na fify czy battlefieldy, ale z drugiej strony sklepy mogły mniej pozamawiać. Zrób sobie na wszelki wypadek rezerwacje i tyle