Opublikowano 24 marca 201510 l Nie moge pierwszego bossa naklepac, mam wrazenie ze zla bron wzialem bo bije po 12
Opublikowano 24 marca 201510 l O boziu, jakie to piekne - jeszcze tylko 25min jak pacz się ściągnie!! Ale bedzie giercowane!! Jakby co to moge puścić stream bo i tak do 17 bede grać Edytowane 24 marca 201510 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 24 marca 201510 l Wie ktoś czy gdzieś w KRK można już dziś dorwać BB? Edytowane 24 marca 201510 l przez messer88
Opublikowano 24 marca 201510 l No wkoncu naklepalem bossa, ale satysfakcja. Dostawalem po tyłku wylacznie z wlasnej winy, teraz 100% skupienie, pure skill mode i lezy na kolanach
Opublikowano 24 marca 201510 l Wie ktoś czy gdzieś w KRK można już dziś dorwać BB? Mi dzisiaj przyszło do RTV, zadzwoń do nich, może mają już w magazynie też reszte i Ci wydadzą.
Opublikowano 24 marca 201510 l PvP bez tych (pipi)ych bugstabow wreszcie wyglada solidnie, oby jeszcze jakiejs dziwnej op magii nie bylo i szykuje sie kozak pod tym wzgledem: Szkoda tylko ze obaj moga fiolki z krwia lykac podczas pvp, kolo 2:50 pierwszego filmiku typ spokojnie mogl go wykonczyc a wrog sobie w pol sekundy zdrowie przywrocil, walki beda sie przez to przedluzac i mocna nadszarpna nasz zapas.
Opublikowano 24 marca 201510 l Złamałem się kurde....... kupiłem :X Teraz pobrać patch'a i uhm chyba nocka zleci.
Opublikowano 24 marca 201510 l Tylko sie nie denerwuj za mocno Zawsze mam na odstresowanko zeldunie i marianka na wii u
Opublikowano 24 marca 201510 l No i kutas. Nie będzie dziś w pudelku, co znaczy, ze zagram albo w drugim tygodniu kwietnia, albo...zasysam dziś cyfrę. Forumku co czynic?
Opublikowano 24 marca 201510 l Ja grzecznie do jutra czekam na przesyłkę, choć miałem chwilę zawahania, czy nie zrezygnować w ostatniej chwili i nie wziąć cyfrówki. Ostatecznie demo FF XV i Type-0 przekonały mnie, że mogę poczekać i lepiej mieć pudełko.Ale było blisko
Opublikowano 24 marca 201510 l Ktoś się orientuje czy bloodborne z Czech ma pl napisy? Kazda wersja jest multi-language.
Opublikowano 24 marca 201510 l Myślicie, że nie będzie problemów z nabyciem w piątek gierki w takim Saturnie, czy lepiej uderzać do małych sklepów z zamówieniem?
Opublikowano 24 marca 201510 l Ciężko powiedzieć. Nie sądzę, żeby na BB był taki popyt jak na fify czy battlefieldy, ale z drugiej strony sklepy mogły mniej pozamawiać. Zrób sobie na wszelki wypadek rezerwacje i tyle