Opublikowano 25 października 20159 l Najłatwiejszy to jest ten robal co pomagają mu pajączki. Nie pamietam jak sie nazywał bos zybko o nim zapomniałem. Ten co walczy sie z nim skacząc do wody. Żałosnie prosty. Szczerze? Bardziej niz bossowie krwi mi napluły te nindżory czy tam klony naszego bohatera. W jednym miejscu chyba z 3 trzeba sie mierzyc w najlepszym przypadku dwoma. No nienajłatwiej jest. Szybkość, zwrotność, mniejsza przewidywalnosc niz u bossów. No killerzy
Opublikowano 25 października 20159 l typ się nazywał rom czyli cygan a i ci przeciwnicy to nie klony tylko inni hunterzy
Opublikowano 25 października 20159 l Heh a to ci dopiero smieszna sytuacja. Hunterzy , jo tego słowa mi brakowało
Opublikowano 25 października 20159 l Też nie miałem problemów z romem. Za to trzech łowców to był dla mnie nie lada kłopot. Nie pamiętam ile razy tam zginąłem. Co do dodatku to nie trzeba będzie rozpoczynać gry od nowa?
Opublikowano 25 października 20159 l Kiedy dlc ma wyjsc? Do platyny kielichow mi brakuje, ale cos motywacji brak.
Opublikowano 25 października 20159 l od czego zalezny jest wzrost cen za itemy w snie tropiciela? od ilosci ile juz sie tego kupilo czy po prostu po zabiciu bossa, dojsciu do jakiejs kolacji, progresu w grze nagle koszt koktaili molowa i innych itemow ostro idzie do gory?
Opublikowano 25 października 20159 l od czego zalezny jest wzrost cen za itemy w snie tropiciela? od ilosci ile juz sie tego kupilo czy po prostu po zabiciu bossa, dojsciu do jakiejs kolacji, progresu w grze nagle koszt koktaili molowa i innych itemow ostro idzie do gory?Od progresu w grze, czyli ubicia bossa.
Opublikowano 25 października 20159 l Jak wyzej. Potem zdobywa sie duzo wiecej krwi z przeciwnikow, wiec i itemy sa drozsze dla rownowagi.
Opublikowano 25 października 20159 l Ta ku.rwa Bestia jest nie do ubicia na NG+ Nawet z pomocą Alfreda.
Opublikowano 25 października 20159 l No dla mnie najprostszy przeciwnik to ten kosmiczny podróżnik. Wolny i głupi. Podbiegalem napierdalałem i uciekałem. Tak kilka razy. Rom w sumie też jak broń igniem wzmocniłem. Dla mnie najgorszy był gabg bang 3 hunterow, hunterka pewna w kościele i gang bang 3 bossow w lesie. Edytowane 25 października 20159 l przez blantman
Opublikowano 25 października 20159 l Tych 3 hunterow to naraz mozna zalatwic. Wystarczy aby pobiegli za nami, w miejsce z ktorego przyszlismy (do takiego drzewa) i oni tam nie wejda, a my mozemy bezkarnie ich lac. Przez czysty przypadek na to wpadlem jak uciekalem przed nimi. Na ng+ poszli od strzala bez tego myku.
Opublikowano 25 października 20159 l Ta ku.rwa Bestia jest nie do ubicia na NG+ Nawet z pomocą Alfreda. Alfred xd Mnie zeszła prawilnie za pierwszym drugim razem na ng+.
Opublikowano 26 października 20159 l Hahahaha, ale mi się udało. Jak jej życie zeszło do momentu, gdzie zaczyna pluć trucizną i stawać na dwóch nogach, to robiła to, tylko, że nie pluła trucizną co chwilę tauntując XD Troszkę szwindel, ale uff.
Opublikowano 26 października 20159 l Odpaliłem Bloodborne po ~2 miesięcznej przerwie. NG+ las przed Cieniami Yharnam. Jak w to się dobrze gra ;-) Cienie padły za 1 razem (co śmieszne ostatnio się trochę przyblokowałem na nich). Co ciekawe udało mi się zmienić broń na Burial Blade. Czy do zrobienia trofeum z królewną wystarczą surowce z 2 przejść gry?
Opublikowano 26 października 20159 l Czy wystarcza to zależy ile grałes w kielichach bo normalne ng+ ci w tym nie pomoze
Opublikowano 26 października 20159 l dobra. jak wiecie to mówcie a a jak nie wiecie to szczym ryj, bo w necie jest i tak pełno plotek i niepewnych źródeł 1. czy insight wpływa na drop rate albo rare drop 2. czy discovery ma jakieś dobre przełożenie na dropy, czy marginalne a jeśli tak to ile 3. najlepsze, pewne sposoby na farmienie blood chunków/odłamków 4. czy istnieje jakaś super kompletna i potwierdzona lista rzeczy, na które insight wpływa i powoduje (np. słyszałem ploty, że bossowie mogą gadać ludzkim głossem, ale żadne wiki tego nie potwierdza) na razie chyba tyle
Opublikowano 26 października 20159 l Ad3. Gorny Rewir Katedralny. Wilkolaki. Co do reszty to wzglad na nic wg mnie nie ma wplywu, procz tego, ze widzisz to czego nie widziales jak miales mniej. Patrz akcja z kamieniem migdalkowym. Obecnie latam z 99 insight i zadnej roznicy nie ma czy to z bossami czy z wiesniakami.
Opublikowano 27 października 20159 l 1. Nie wpływa 2. Ma przełożenie, ale zwiększa ilośc, a nie jakość. Jakość minimalnie, bardzo monimalnie 3. 4 bestie w low cathedral, lub robienie lochów bo z bossów wypada od 4 głębokości 4. Widzisz Amygdale, zmienia muzykę w hunters dream Edytowane 27 października 20159 l przez Jerome
Opublikowano 27 października 20159 l http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight Trochę rzeczy jednak się pojawia.
Opublikowano 27 października 20159 l Ale tych rzaczy schowany za filarem nie widzi więc się nie czepiaj!