qvstra 3 210 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Mozna skorzystać z promocji na xbl mając konto z 14 dniowym trialem golda? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Mozna skorzystać z promocji na xbl mając konto z 14 dniowym trialem golda? już nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Hmm... https://twitter.com/XboxQwik/status/771472942320406529/photo/1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Xbox doczekał się pierwszej prawdziwej multimedialnej aplikacji w ramach UWP. Media Center obsługuje liczne formaty audio i video (w tym MP4 i MKV), filmy z Youtube'a, radia internetowe oraz zewnętrzne napisy do filmów (m.in. w formacie SRT). Niestety apka ma też dwie spore wady: przesadne promowanie płatnej wersji VIP oraz tragiczny interfejs (bardzo trudno dodać własne multimedia). Aplikacja powinna być widoczna bezpośrednio w sklepie na konsoli (przynajmniej na regionie US, nie sprawdzałem na PL). Jeśli jej nie widzicie, zainstalujcie ją wcześniej na pececie z systemem Windowsem 10 za pomocą TEGO linku, a następnie sprawdźcie na konsoli sekcję "Gotowe do instalacji". EDIT: Meh, z tego co widzę aplikacja ma na razie zablokowaną obsługę zewnętrznych dysków i plików na konsoli. Szkoda, bo wersja pecetowa nie ma takich ograniczeń. Edytowane 4 Września 2016 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Kupiłem Xone razem z Gears of War. Chciałem zagrać, instalacja i patch. No trudno, instalacja 44 giga, patch tylko do online, więc ignoruję. Nawet się ucieszyłem jak po 10% instalki wyskoczył komunikat, że można grać. Niestety patch jest obowiązkowy jak się okazało. I po chyba godzinnej instalce czeka mnie ściąganie pliku o wielkości ponad 5 giga. Serio? Na Xone to standard? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 niestety tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jakbyś zaakceptował patcha to byś miał go zainstalowanego zanim gra by się zainstalowała, a tak jeszcze sobie czasu nałożyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Serio? Wymuszają patche, nawet jak ktoś nie chce ich instalować? A jak neta nie mam w domu, to co, wkładam płytkę i nie pogram, bo patch?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Gra się odpaliła, jest filmik, yeah! Daję kampania i komunikat: nie zainstalowano jeszcze odpowiednio dużego fragmentu gry. 74% Bosko. Chyba pogram na WiiU Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Serio? Wymuszają patche, nawet jak ktoś nie chce ich instalować? A jak neta nie mam w domu, to co, wkładam płytkę i nie pogram, bo patch?? a jak chcesz pobrać patcha jak neta nie masz? xD odkąd pamiętam, już na X360 to patche były obligatoryjne - jak się nie godziłeś to cię rozłączało z Xbox Live. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Serio? Wymuszają patche, nawet jak ktoś nie chce ich instalować? A jak neta nie mam w domu, to co, wkładam płytkę i nie pogram, bo patch?? Jak nie masz neta to nie ma informacji o patchu, to chyba logiczne co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Serio? Wymuszają patche, nawet jak ktoś nie chce ich instalować? A jak neta nie mam w domu, to co, wkładam płytkę i nie pogram, bo patch??Jak nie masz neta to nie ma informacji o patchu, to chyba logiczne co? Czyli jeśli kiedykolwiek będę miał konsole podpiętą do neta, to patch to mus. Serio? Wymuszają patche, nawet jak ktoś nie chce ich instalować? A jak neta nie mam w domu, to co, wkładam płytkę i nie pogram, bo patch?? a jak chcesz pobrać patcha jak neta nie masz? xD odkąd pamiętam, już na X360 to patche były obligatoryjne - jak się nie godziłeś to cię rozłączało z Xbox Live. Rozłączy mnie, ale będę mógł grać offline? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ty jakiś alternatywny jesteś, że chcesz grać w gry bez patchy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Spróbowałem tego myku, gra się nie uruchomiła. Najpierw wyskoczył komunikat, że nie ma netu, a potem że gra się uruchamia zbyt długo i sruuu, main menu. Chyba jednak faktycznie pogram na WiiU Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 przecież na playstation jest tak samo też jak nie ściągniesz patcha to grasz offline Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Tylko na PS4 wybierasz, że nie chcesz patcha i gra odpala sie offline. Na XONE jest tak , że klikasz nie chcę patcha i gry nie odpalisz w ogóle. Musisz w opcjach wyłączyć neta, wtedy pograsz offline XD. To jest największa ułomność tego systemu. Na X360 wszystko było lepsze imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No jak ty chcesz grac w gowa z płytki, jak im sie gra na blurayu nie zmieściła i resztę dosysasz z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) swoją drogą zabawne . Kod mój nie działał nie mogli mi wygenerować nowego więc dali mi 45 zł na zakupy w store na konto . nie można tego wykorzystać do preorderu pudełkowego ale mogę kupić co chce w store cyfrowym. gry na razie nie kupiłem z preorderu ale 45 zł wykorzystam. Wspaniały sklep ciekawe czy sony też tak umie ja dzisiaj napisalem do MS w sprawie SP do Horizon - chcialem uzyskac informacje, czy w ogole bedzie to naprawione, zanim skonczylem zdanie Pani zwrocila mi pieniadze - pisze do niej, ze chcialem zapytac dopiero o mozliwosc zwrotu ewentualna, bo wolalbym, by dodatki zostaly: "prosze kontaktowac sie z dzialem Xbox - najwyzej zakupi Pan ponownie" Przypomnialem sobie jak z niedzialajacym Shadow Warrior dzwonilem do Cenegi, Sony, po 3 miesiacach sam Ken Kutaragi zajmowal sie sprawa by zwrocic 25 zl... xD Edytowane 5 Września 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sethis 0 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam. Planuje kupic konsole xbox one i telewizor tylko chcialem sie pierw od panstwa dowiedziec z jakas kolejnoscia i jaka konsola bo wszysatkiego w jednym miesiacu napewno nie kupie. Zastanawiam sie nad wyborem xbox one s i telewizorem 50 calowany z funkcja 4k zeby gry byly idealne dla oczu. Chcialem sie dowiedziec czy roznica miedzy 4k a full hd jest wielka ?. Chodzi mi o to ze ja najpierw kupie konsole i bede gral na obecnym telewizorze to czy warto zaczac bo z nowym telewizorem gry moga znaczaco lepiej wygladac. Obecny telewizor jaki posiadam to samsung UE32d5500. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Chciałem szybko przed wyjściem pograć w forze, a tu (pipi), kolejna aktualizacja, sporo tego ostatnio coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam. Planuje kupic konsole xbox one i telewizor tylko chcialem sie pierw od panstwa dowiedziec z jakas kolejnoscia i jaka konsola bo wszysatkiego w jednym miesiacu napewno nie kupie. Zastanawiam sie nad wyborem xbox one s i telewizorem 50 calowany z funkcja 4k zeby gry byly idealne dla oczu. Chcialem sie dowiedziec czy roznica miedzy 4k a full hd jest wielka ?. Chodzi mi o to ze ja najpierw kupie konsole i bede gral na obecnym telewizorze to czy warto zaczac bo z nowym telewizorem gry moga znaczaco lepiej wygladac. Obecny telewizor jaki posiadam to samsung UE32d5500.Xbox One S nie obsługuje gier w 4k. Czyli lepiej najpierw konsolę i poczekać z TV. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Można też poszukać telewizora z HDR Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Kupuj xone s i graj. A później rozglądaj się za tv z dobrym hdr. Twój tv jest fhd, tak więc nic nie stracisz na jakości obrazu (xbox tylko skaluje do 4k, natywnie daje obraz fhd), prócz wspomnianego hdr w przyszłych grach (forza horizon 3 i gears of war). Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 kurde chyba xbox mi pada ;/ od jakiegos czasu przy uruchomieniu gry lubi wyc, ostatnio podczas uruchamiania kinect jest wylaczony i trzeba wyciagac wtyczke i wtykac i teraz najlepsze nie wiem czy to moje schizy ale wydaje mi sie ze menu mi wolniej chodzi sprobuje pozniej moze przywrocic do ustawien fabrycznych Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi