Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, wrog napisał:

Dwustopniowa weryfikacja, osobny e-mail i hasło tylko do konta MS i nic się nie powinno zadziać.

Mi ostatnio z Rosji i Vietnamu próbował ktoś wbić na konto, ale hasło mieli nieprawidłowe i właśnie pomyślałem czy nie stworzyć tylko maila i hasła do xboxa, w sumie chyba to jedyna opcja 

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano
5 godzin temu, maciucha napisał:

czyli podsmuowując, każdy tworzy konto i daje drugiemu żeby je ściągnął do siebie (ale już bez ustawiania konta kolegi jako domowego?)

przy chęci zagrania w coś potrzeba drugiego pada żeby się na to drugie konto zalogować, a na swoim padzie na swoim koncie odpalam daną gierkę?

gold też idzie tak dzielić?

Tak, bez zmiany domowego. Nie musisz mieć drugiego pada. Logujesz to konto, logujesz swoje i grasz (tamto sobie w tle siedzi). Z Goldem bym się tak nie bawił.

Opublikowano

Obsługa myszek i klawiatur na Xboksie? Jak będę mógł dzięki temu grać w Age of Empires i inne gierki z PC na konsoli to daję dużą okejkę. A jakby dali HoM&M III na bonka to... aż boję się marzyć o tym :obama:

Opublikowano

Mam nadzieję, że dla godrizona również będzie tryb performance z 60fps :obama: 

Opublikowano

Czekam na analize DF. Ciekawe czy faktycznie będzie "stable 30 fps" w 4k na bagnach i Novigradzie. Na PS4 Pro są spadki po patchu, a tam gierka chodzi w niższej rozdziałce.

EDIT:

W trybie 4k wydaje się że jest stabilne 30 w Novigradzie. Natomiast w trybie perfomance 60 klatek na pewno nie trzyma i szarpie animacja w mieście.

Edytowane przez cithall

Opublikowano

Wiadomo do kiedy ta promocja,bo za 2 dni kończy mi się gold ?

Opublikowano

Chyba da radę dokupić jeszcze raz GP jak już raz miałem. Tzn kończy mi się chyba w święta. Chętnie dokupię jeszcze na miesiąc za złotka.

Opublikowano

Pewnie że się da. Sam tak mam - GP do 24 grudnia, na drugi dzień przedłużam. Znajomemu GP skończył się w poniedziałek, a dziś kupił za złotówkę.

Edytowane przez Tomtu

Opublikowano

Nie mogę zapłacić paypalem, karty 20 zł nie będę brał z allegro. Jest jeszcze jakis inny sposób? : - D

Na paypalu kasa jest, ale ciągle błąd się pojawia.

Opublikowano

Podczas ostatniej promocji miałem ten sam problem z paypalem,ale wczoraj kupiłem game pass przez pp i nie było problemu.

Opublikowano

Gold paypalem kupiony na wszelki wypadek, gamepass nie sprawdzałem, ale ostatnim razem miałem problem z transakcją kij wie po czyjej stronie. 

Opublikowano
22 godziny temu, yab napisał:

Akurat na święta :) 

To jeszcze FH3

takie ulepszenie wg. wyjdzie do godrizona czy to życzenie graczy, bo cisza w tym temacie :/

Opublikowano

Oddam za darmoszkę kilka rzeczy :) Jedyny warunek to napisanie dlaczego mam oddać akurat Tobie :)

f4597f9c45ab9e5bmed.jpg

5758ebac7f56ae53med.jpg

17efbb353b5f6627med.jpg