Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
DEL

Edytowane przez oni

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano
W dniu 6.06.2018 o 17:54, maciekww28 napisał:

ja swojego rozbierałem, był już po gwarancji to zlewka

nie grzał się ale syfu trochę było

Ukryj zawartość

htQKg1F.jpg

DTWZvq0.jpg

Dlatego ja swojego przykrywałem kiedy nie grałem. Ta kratka od góry musi wpuszczać kurz do wnętrza. 

Opublikowano

Gdzie Wy te Swoje bąki trzymacie, że tyle kurzu łapią? xD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale w mojej gejmingowej szafeczce w której trzymam pady i inne akcesoria pod ręką zawsze leży ściereczka z mikrofibry, którą przecieram kurze na sprzętach, jak tylko się nagromadzą. Czyli właśnie z dwa razy w tygodniu. Chyba nie wszyscy są tak pedantyczni w stosunku do swoich konsol. 

Opublikowano

Raczej odwrotnie. Konsola musi pracować aby kurz dostał się do środka (pobiera powietrze bocznymi wlotami, wydmuch.uje górą) 

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

Na amazon uk jest za £23.99 i chyba sie skuszę chociaż mało ciekawych tam gier dla mnie:)

Opublikowano

Tez kupiłem za tyle to w sumie nie ma co wybrzydzać xD a być może w przeciągu 6 miesięcy pojawi się coś co mnie naprawdę zainteresuje

Opublikowano

Jak wyłączycie autoodnawianie to przy wklepaniu kodu dostaniecie miesiąc gratis za włączenie autoodnawiania. Można to robić za każdym razem jak wpisujcie kod na 6m GP.

Opublikowano

Kurde wbilem kod przez konsole :/ No nic następnym razem o ile będę z tego korzystać 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Pacquiao napisał:

Jak wyłączycie autoodnawianie to przy wklepaniu kodu dostaniecie miesiąc gratis za włączenie autoodnawiania. Można to robić za każdym razem jak wpisujcie kod na 6m GP.

a potem od razu wyłączyć te autoodnawianie?

Opublikowano

I jak będziesz wbijać kolejny kod na 6m nawet od razu to też dostaniesz kolejny miesiąc GP. Tak samo jest z Golden.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki, kupione dwa kody :lapka: za takie pieniądze to się nie opłaca nie brać, przynajmniej Forzy nie będe musiał kupować na premierę, a coś czuję że w międzyczasie wpadnie Cuphead i inne takie.

Wychodzi na to że za ok 220zł 14 miesięcy game passa można mieć :)

Opublikowano

Próbowałem kupić kod na Game Pass na amazon.co.uk, ale nie mogę, bo nie jestem z UK. Zmieniłem adres na wygenerowany w UK, ale dalej zamówienie nie przechodzi. Co trzeba zrobić?

Edit: nieaktualne, poszło za drugim razem. Może to w związku z płaceniem revolutem.

Edytowane przez Gromit

Opublikowano

Na Mixerze na lajcie obejrzę sobie wszystkie konfy, lacznie z Sony?

Opublikowano

Mixer to apka MSu więc Sony tam nie obejrzysz xD  ale na apkach Twitcha czy YT lajtowo.

Dziś E3, strony z gierkami zostawiam do północy, zazwyczaj w dzień targów dużo wycieka, zobaczymy co tam :xboss:

Opublikowano

Możesz na mixerze obejrzeć konferencję Sony jeśli ktoś będzie ją streamował, tak samo jak na Twitchu. 

Opublikowano

Ok, dzięki panowie.