Opublikowano 5 maja 20168 l Moja pierwsza wymiana dwa lata temu wygladala strasznie, dostalem pada w zwyklej kopercie, po regeneracji, galka miala luzy. Teraz pieknie sie zachowali Teraz tego Pada dałem żeby wyslal sklep. Edytowane 5 maja 20168 l przez S_600
Opublikowano 5 maja 20168 l W moim przypadku pada wymienił mi MS i również dostałem w pudełku sklepowym. Wymieniałem dawno, w 2014 jeszcze.
Opublikowano 5 maja 20168 l Mam bardzo dziwny problem. Zmieniając zakładki w menu głównym konsola zaczyna głośniej chodzić podczas wybierania "Sklep" i tej ostatniej bodajże "Gry", ma ktoś tak? Konsola na gwarancję czy co ? Ile tak mniej więcej schodzi aż dostanę konsolę z powrotem ? Wyślą mi nową konsolę czy jakąś z odzysku ?
Opublikowano 6 maja 20168 l U mnie też ostatnio zaczęła okazjonalnie głośno chodzić. Na przykład przy odpalaniu Destiny - słychać ją w pokoju obok.
Opublikowano 8 maja 20168 l Pytanie: jak mam włączone Instant-on żeby mi się gierki w standby pobierały, to mogę normalnie podczas tego procesu wyłączać listwę na noc czy muszę włączać konsolę i w ustawieniach wybierać pełne wyłączenie, żeby wszystko było dobrze? I ktoś tam gra jeszcze w GTA V? Na PC nie udało mi się znaleźć chętnych, może na X1 w końcu zasmakuje online z jakąś ekipą .
Opublikowano 8 maja 20168 l pełne wyłączenie dla mnie bez sensu jest mieć konsolę w instant on i odcinać jej zasilanie na listwie
Opublikowano 8 maja 20168 l No dlatego pytam się jak to działa, żeby to sobie włączyć/wyłączyć w zależności od potrzeb.
Opublikowano 8 maja 20168 l Bo mnie światełka od pięciu konsol przy TV w pokoju wk,urwiają, wolę spać w ciemności
Opublikowano 8 maja 20168 l I ktoś tam gra jeszcze w GTA V? Na PC nie udało mi się znaleźć chętnych, może na X1 w końcu zasmakuje online z jakąś ekipą . Colin grywał. Ja też mogę odpalić, bo nie grałem w ogóle w napady jeszcze, a jakby była ekipa, to można się umówić konkretnie.
Opublikowano 8 maja 20168 l Jak cos na mnie rownież możecie liczyć, Colin ostatnio cos nie odpala GTA (pewnie kupił juz wszystko xD ) ale podejrzewam ze chętnie pogra
Opublikowano 15 maja 20168 l Panowie koledzy, jaki headset do X1? Jakby na przyszłość współpracował z PS4 to też byłoby spoko .
Opublikowano 15 maja 20168 l Panowie koledzy, jaki headset do X1? Jakby na przyszłość współpracował z PS4 to też byłoby spoko . Sony Gold z XO podłączysz kabelkiem, a z PS4 będzie śmigać bezprzewodowo.
Opublikowano 15 maja 20168 l Panowie koledzy, jaki headset do X1? Jakby na przyszłość współpracował z PS4 to też byłoby spoko . Jeżeli nie chcesz za dużo wydać to official Xbox stereo headset da radę + będzie działać z ps4 Jeżeli chcesz coś co lepiej gra to polecam Turtle Beach XO Seven Pro Jeżeli chcesz przeznaczyć dużo dużo to chyba najlepszym wyborem będzie SteelSeries H wireless / Siberia 800 Sony gold nie polecam strasznie imo kiepsko brzmią ( miałem i zwróciłem do sklepu )
Opublikowano 15 maja 20168 l A ten z zestawu nie dobry? xDDDD ja to jestem pier,dolnięty, schowałem do szuflady i zapomniałem, że istnieje :rotfl: coś mi nie pasowało, jak pisałem tego posta
Opublikowano 15 maja 20168 l Jest temat w hardware. BTW słuchawki z telefonu też działają. Podpinałem pod adapter i miałem zarówno dźwięk z gry, jak i mogłem rozmawiać.
Opublikowano 20 maja 20168 l Ponoć jakiś tytul z ps4 ma stracić ekskluzywność i wyjść na xone. Ktoś wie jaki?
Opublikowano 21 maja 20168 l Da radę jeszcze wyrwać tego golda za złotówkę ? Widzę, ze na allegro wysypało pełno biznesmenów co sprzedają konta z aktywowanym goldem na miesiąc.
Opublikowano 21 maja 20168 l Panowie koledzy, jaki headset do X1? Jakby na przyszłość współpracował z PS4 to też byłoby spoko . Ja polecam ten oficjalny Microsoftu.
Opublikowano 21 maja 20168 l Panowie koledzy, jaki headset do X1? Jakby na przyszłość współpracował z PS4 to też byłoby spoko . Ja polecam ten oficjalny Microsoftu. A jak on się sprawuje w fps? Cod itp
Opublikowano 21 maja 20168 l Jak to headset stereo. Słychać prawo-lewo zależy z której strony idzie przeciwnik. Ale w tej cenie bez cudów. Po prostu tani poprawny headset.
Opublikowano 22 maja 20168 l Xbox One dość mocno mi się nagrzewa. Wczoraj po godzinie grania w demko PESa 2016 jak przyłożyłem rękę do tej części z podzespołami to była dość mocno ciepła. To normalka?