Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Miałem za jakiś czas kupić XoX, ale poczekam jednak na białą wersję :) 

Oby weszła do stałej oferty ta wersja.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

w media markcie jest xox z nową larą. ktoś może orientuje się czy wydanie fizyczne czy tekturka z kodem? na stronie nie ma szczegółów, może ktoś miał okazję na miejscu zagadać. 

e: wrzutka z kodem gdyby kogoś interesowało.

Opublikowano
35 minut temu, Tynio napisał:

Miałem za jakiś czas kupić XoX, ale poczekam jednak na białą wersję :) 

Oby weszła do stałej oferty ta wersja.

Ja bym uważał. Biały klasyczny Xone wyszedł tylko w jednej edycji z Sunsetem i tyle.

Opublikowano

Watpię, raczej bedzie Kox w bundlu z FH4, na konkretne przeceny bedzie trzeba czekać do black friday.

Opublikowano

Czyli pewnikiem remake VII na łoniaku to tylko kwestia czasu. Fajny news, chociaż sporą część już mam w kolekcji, no i gdzie jest FFVIII? 

Opublikowano

Oczywiscie ze tak, remake to tylko time ex.

Opublikowano

Trzymam za to kciuki, bo obok TLoU2 to jeden z tytułów, w które muszę zagrać bez względu na faktyczną jakość pełnej wersji. Nostalgia to plaża, do tego tania, z Rumunii i robi z człowiekiem dziwne rzeczy.

Opublikowano

Mam nadzieję na X w tej fajnej wersji fizycznej co było na PS4.

Teraz zauważyłem jeszcze IX

Opublikowano

Nie bedzie bo to tylko prywatny projekt.

Opublikowano

Ale może będzie, weź mi nie zabieraj marzeń co

Opublikowano

Oby nie, #teamFable

Opublikowano

Jebać Fable i Falubaz, Berserk zasługuje na porządną gierkę w końcu, bo od czasu SotB na DC w temacie posucha, co najwyżej Dark Souls sobie pozabierało co fajniejsze elementy z mangi

Opublikowano

A nie wiem, nie oglądam chinskich bajek dla spier.doleńców

Opublikowano

To akurat dobrze świadczy o tych bajkach :reggie:

Opublikowano

Myślę o ponownym kupnie One X w bundle'u z kodem na Shadow of The Tomb Raider, ale gra mnie nie interesuje. Znajdzie się ktoś chętny na kupno ode mnie tego kodu, żebym jutro ruszył do sklepu po Xboxa ?