Opublikowano 2 września 20186 l Miałem za jakiś czas kupić XoX, ale poczekam jednak na białą wersję Oby weszła do stałej oferty ta wersja.
Opublikowano 2 września 20186 l w media markcie jest xox z nową larą. ktoś może orientuje się czy wydanie fizyczne czy tekturka z kodem? na stronie nie ma szczegółów, może ktoś miał okazję na miejscu zagadać. e: wrzutka z kodem gdyby kogoś interesowało.
Opublikowano 2 września 20186 l 35 minut temu, Tynio napisał: Miałem za jakiś czas kupić XoX, ale poczekam jednak na białą wersję Oby weszła do stałej oferty ta wersja. Ja bym uważał. Biały klasyczny Xone wyszedł tylko w jednej edycji z Sunsetem i tyle.
Opublikowano 10 września 20186 l Watpię, raczej bedzie Kox w bundlu z FH4, na konkretne przeceny bedzie trzeba czekać do black friday.
Opublikowano 10 września 20186 l 15 minut temu, kubson napisał: Watpię, raczej bedzie Kox w bundlu z FH4, na konkretne przeceny bedzie trzeba czekać do black friday. No jest kox w bundlu z FH 4 za 2099 w sklepie MS https://www.microsoft.com/pl-pl/p/Xbox-One-X-1TB-Console-Forza-Horizon-4-Bundle/91CZ0KN9RZHG
Opublikowano 14 września 20186 l Czyli pewnikiem remake VII na łoniaku to tylko kwestia czasu. Fajny news, chociaż sporą część już mam w kolekcji, no i gdzie jest FFVIII?
Opublikowano 14 września 20186 l Trzymam za to kciuki, bo obok TLoU2 to jeden z tytułów, w które muszę zagrać bez względu na faktyczną jakość pełnej wersji. Nostalgia to plaża, do tego tania, z Rumunii i robi z człowiekiem dziwne rzeczy.
Opublikowano 14 września 20186 l Mam nadzieję na X w tej fajnej wersji fizycznej co było na PS4. Teraz zauważyłem jeszcze IX
Opublikowano 14 września 20186 l https://gearnuke.com/berserk-xbox-one-forza-developer/ o kurwa, niech to będzie prawda
Opublikowano 14 września 20186 l Jebać Fable i Falubaz, Berserk zasługuje na porządną gierkę w końcu, bo od czasu SotB na DC w temacie posucha, co najwyżej Dark Souls sobie pozabierało co fajniejsze elementy z mangi
Opublikowano 14 września 20186 l Nie no, akurat Berserk to mocny stuff. Pamietam jak przez mgłę kadr z komiksu gdzie typ zgwałcił księżniczkę i następnie nabił jej zmasakrowany kadłubek na pal. Wątpię by miała z tego powstać gra.
Opublikowano 14 września 20186 l Myślę o ponownym kupnie One X w bundle'u z kodem na Shadow of The Tomb Raider, ale gra mnie nie interesuje. Znajdzie się ktoś chętny na kupno ode mnie tego kodu, żebym jutro ruszył do sklepu po Xboxa ?