Wooyek 1 129 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Będziesz musiał ściągnąć chyba tę wersje demo która jest na PSN, jak ją odpalisz, będzie wołać o klucz do kyratu, klucz trzeba wpisać tam gdzie w store się realizuje kody, bo innej opcji nie ma, przynajmniej ja nie znalazłem. Po wpisaniu klucza ściągniesz jeszcze jeden jakiś mały plik i teoretycznie chyba powinieneś móc grać, ale tak nie będzie chui wie dlaczego. Edytowane 23 Listopada 2014 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 gdzie znajde świnie? na mapie nie ma ich oznaczonych, potrzebuje 3 na plecak szukałem w tej pierwszej wiosce z lewej, w okolicach wioski i same dziki trafiam da fuck Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 W wielu miejscach są w osadach, luknij też na mapę Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A w ogole to bede musial cos sciagac czy bedzie to dzialalo jak przez Share Play? Jak chcesz to też ci dam ale i tak będziesz musiał ściągnąć 21 gb Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Wczoraj około 23 próbowałem zagrać z Kabotynem, któremu dałem klucz i dupa, wywalało mu jakiś błąd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 pytanie dla tych co skonczyli - polnocne rejony mapy to juz sam snieg i gory czy w himalaje przenosimy sie tylko w wybranych misjach na zasadzie teleportacji osiolkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W Himalaje wybieramy się tylko przy okazji kilku misji. Północ jest podobna do południa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 abuuu, a liczylem na strzelaniny w sniegu na polnocy :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) W Himalaje wybieramy się tylko przy okazji kilku misji. Północ jest podobna do południa. COOO? Te piekne krajobrazy we free roamie beda niedostepne? PS. Moze ktos zrobic spacje w nazwie tematu? Strasznie mnie to razi Edytowane 24 Listopada 2014 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 tez fail dla mnie, bylem wrecz pewny ze dalej bedzie snieg, tym bardziej, ze zaraz na poczatku gry przy pierwszej wiezy troche jego bylo na ziemi i nawet lekko pruszyl Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Śniegu już next geny nie udźwigną w sandboksie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W domku ktory pozniej mozna rozbudowac, jest upgrade ktory pozwala hodowac swinki za 200k. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W Himalaje wybieramy się tylko przy okazji kilku misji. Północ jest podobna do południa. COOO? Te piekne krajobrazy we free roamie beda niedostepne? PS. Moze ktos zrobic spacje w nazwie tematu? Strasznie mnie to razi Luzik, ładnych widoków jest bardzo dużo. W te najwyższe partie gór wybieramy się tylko przy okazji misji, a tam tylko śnieg i skały. Na dole jest ładniej. Kto ciekawy to na FB mam parę screenów zrobionych podczas gry https://www.facebook.com/jan.sprzedawca.1/media_set?set=a.932878103397727.1073741832.100000266398072&type=3 Dzisiaj wpadła platyna. Bez szczególnej spinki, grając na luzie, zajęło mi 40h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzisiaj wpadła platyna. Bez szczególnej spinki, grając na luzie, zajęło mi 40h. To trochę dłużej niż w Fc3, tam wybicie platyny zajęło mi 26h również grając bez spiny. To na plus Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) To zależy jak grasz, bo wg licznika w grze platyna w FC4 zajęła mi 25h przy 65% progresu. Speedrun to nie był, bo lubiłem sobie polatać na wingsuicie czy wyłączać HUD i zwiedzać mapkę robiąc screeny Edytowane 25 Listopada 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 czy ten murzyn z biblia i kalachem nie zginie jakos pozniej? cholernie dziala mi na nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) kermit - odpowiedź masz w spoilerze Nie, spakuje manatki po ostatnim zadaniu i pojedzie sobie w cholere w inne miejsce Andżej: Vaas Edytowane 25 Listopada 2014 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Vaas Montenegro czy Pagan Min? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W domku ktory pozniej mozna rozbudowac, jest upgrade ktory pozwala hodowac swinki za 200k. Owszem, ale nie możesz ich zabić i oprawić Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Vaas Montenegro czy Pagan Min? Pagan bo ma więcej stylu i klasy od Vaasa. A świnie są rozsiane po całej mapie, można je znaleźć prawie w każdej zagrodzie przy większej chacie. Tych z chatki na górze faktycznie nie można ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Pytania co do grania na Xbox ONE na multi:- są lagi? - bo w FC3 to jest/była porażka- można stworzyć grupę ze znajomymi i wskoczyć na mecz/lobby? - tego nie ma w FC3- można wybrać kilka-kilkanaście map (swoich/pobranych/oryginalnych) i stworzyć rozgrywką? - jak to było w FC2, a nie ma tego w FC3 Inna sprawa:- co DOKŁADNIE będzie (i na ile starczy) w dodatkach z SEASON PASSa? - czy to co będzie w SEASON PASS to tylko toco jest w edycji LIMITED EDITION lub w edycji KIERAT?- jaka różnica w dodatkach w grze jest między edycją normalną a LIMITED EDITION a edycją "KIERAT" Edytowane 27 Listopada 2014 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 jak to wygląda z tym trofeum co trzeba rzucać kamieniami? na pewno rzucilem ich wiecej niz 15 "interesując" nimi przeciwnika. przeciwnicy muszą jakąś odległość przejsć czy jak? jak i gdzie najlepiej zrobić to trofeum z zastrzeleniem dwóch typków na raz? i gdzie najlepiej zrobić to trofeum ze strzałęm z ponad 60m? czy mozna to zrobic na zwierzeciu lub naszym kompanie ze złotego szlaku czy tylko na przeciwniku? jest ktoś ogólnie chętny na zrobienie dwóch trofeów w współpracy? mój nick to: dizzle_PL gram na ps4. dzisiaj jestem do nocy raczej. z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Z rzucaniem kamienia to trofeum polega na tym ze musisz "w pelni" odwrocic uwage przeciwnika. Musi kamien uslyszec, podejsc i zbadac to miejsce, a nastepnie odejsc. Najlepiej znajds sobie jednego goscia i mecz go kamieniem. Po chwili wpadnie. Ze strzalem z 60 metrow to musisz oddac strzal z dokladnie takiej odleglosci albo wiekszej. Najlepiej majac luk z celownikiem, na ktorym sa 3 pomiary odleglosci. Znajdz goscia, albo kilku. Tamgdxie santo w miare precyzyjnie daj znacznik na mapie i odejsc na odleglosc troche wieksza, powiedzmy 70 metrow. Wez strzale i strzel. Simple as that. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dokładnie tak jak Voytec radzi. Natomiast trofeum z podwójnym killem zaliczyłem zatrzymując samochód z dwoma cywilami (mogą być żołnierze GP, wszystko jedno). Podszedłem do auta z boku i bum - podwójny headshot Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 z tymi kamieniami tak czułem ze coś źle robie a strzały muszą być normalne czy mogą być wybuchowe? nie chce któryś z was dołączyć się do sesji i zrobić te trofiki dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi