Opublikowano 14 listopada 201410 l Mówcie co chcecie o ultimie. Może drożej ale dziś o 9 zamówiłem a teraz już do mnie jedzie. W pon gram
Opublikowano 14 listopada 201410 l Dlatego ja odświeżam nałogowo maila i czekam na info, że mogę dzisiaj przyjść odebrać Tobie już wysłali maila, że paczka w drodze?
Opublikowano 14 listopada 201410 l pierwsze oceny Eurogamer – 8 Videogamer – 8 Joystiq – 4.5/5 Destructoid – 9 CVG – 9 GamesRadar – 4/5 Metro – 9 GodisaGeek – 9 GamesVillage – 8.7 XGN – 8
Opublikowano 14 listopada 201410 l byle nie było dropów fps, o grafike sie nie martwie, jak do wtorku nie naprawią fps w AC Unity to biore pewnie FC Jezu fanek jak tak się martwisz o dropy animacji i grafikę to może wróć do grania na PC. Bo serio gdzie nie wejdę to widze twoje płacze o framerate, grafikę itp Balon gra w Unity i dobrze się bawi a ty wrzucasz filmiki z YT z spadkami fps, chyba CW ci za bardzo siadło na głowę. to wcześniej w CW (pipi)ałeś na balon a teraz bronisz czy jak? ja pisze tylko o dwóch grach AC Unity to każdy wie jak jest, a że FC tej samej firmy wiec mam prawo mieć obawy Kurde chyba każdy normalny gracz ma w pompie cyferki poza CW. Myślałem, że to oczywiste.
Opublikowano 14 listopada 201410 l dla tych co zamówili w ultimie odbiór osobisty, dzisiaj bedzie do odbioru ale nie wiadomo o której czy dopiero np jutro rano, dla tych co mają preorder bedzie na bank reszta bez zamowień to nie wiem. mam pewne info. Edytowane 14 listopada 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 listopada 201410 l To jak? Mam lecieć do Ultimy i pytać czy preorder można odbierać? Bo czekam na maila i się doczekać nie mogę A dzisiaj jestem w Stolicy, jutro będę specjalnie musiał jechać.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Ja planuję poczekać do max 17tej, i jechać, zawsze jak zamówienie jest na stronie w statusie zaakceptowane tego samego dnia można się pojawić w sklepie po odbiór.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Autor Na twiterze osoby które grają są oczarowane i twierdzą że mamy GOTY 2014
Opublikowano 14 listopada 201410 l http://www.twitch.tv/nukemdukem boze patrzcie na to szybko. kocham ta gre
Opublikowano 14 listopada 201410 l Mnie trailery jakoś specjalnie nie podjarały, zwłaszcza wizualnie, ale gdy sięgnąłem owego czasu od niechcenia po FC3 to przepadłem na dobre. Dlatego 4 wlatuje jak tylko się pojawi, zwłaszcza, że odpuściłem ( jak się okazało - słusznie ) Unity. Nie składałem pre-ordera bo żaden sklep nie kusił ani ceną ani zawartością. Myslicie ze w pon będzie można juz szukać na pólkach sklepowych?
Opublikowano 14 listopada 201410 l Far Cry 86 na MC, cieszę sie z preordera. Jest lepiej niż w trójce a trojka mi sie strasznie podobała, myśle ze sie nie zawiodę.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Platyna w poprzedniej części, więc tutaj będzie feeling podobny, must have
Opublikowano 14 listopada 201410 l Pstryk: I spadam grać. Edytowane 14 listopada 201410 l przez Emtebe
Opublikowano 14 listopada 201410 l Piszcie piszcie bo ja ni cholery do konsoli dzisiaj nie siądę. Za to jutro urządzam fiestę z ps3. Mam nadzieję, że przepadnę jak przy trójce.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Pstryk: I spadam grać. Wpadnij nam coś napisać o grze Nie wkładaj wersji PS4 do xboxa, bo ci konsola wybuchnie z przeciążenia
Opublikowano 14 listopada 201410 l Spoko, mam rewizję, które nie wybuchają. Potwierdzone info. PS. Pagan jest bardziej walnięty od Vaasa. Edytowane 14 listopada 201410 l przez Emtebe
Opublikowano 14 listopada 201410 l Zaraz odpalam, na wstępie ściąga się update 550 MB jak szybko teraz sie ściaga? dalej 200-500kb/s czy max łacza leci?
Opublikowano 14 listopada 201410 l Ciężko powiedzieć. Wsadziłem płytę do napędu, zainstalowało się. Wyskoczył monit o apdejcie, więc zacząłem pobieranie. Poszedłem się odlać, umyłem ręce, zjadłem sałatkę z tuńczyka, z kajzerką, napisałem Wam na forumku, że jest update na wstępie, podrapałem się po łbie, spojrzałem na tv... A update już się pobrał. Odkryłem nowy rodzaj zwierzyny w grze: Ptak zawieszony w czasoprzestrzeni Edytowane 14 listopada 201410 l przez Emtebe
Opublikowano 14 listopada 201410 l emtebe a jak jest z ekwipunkiem. zbieramy skory itp ze zwierzat zeby miec wiekszy i lepszy plecak? i rozwijanie arsenalu broni jak wyglada?