Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 325
  • Wyświetleń 30,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Warto oglądać to po pierwszym odcinku, który był gó.wnem obesranym?

Opublikowano

No jest lepiej ale też bez rewelacji.

Jak jesteś fanem Batka/Gotham/DC no to daj szansę.

Opublikowano

Dobrze Paweł:*

Opublikowano

Szału nie ma niestety ale jest potencjał i możliwe, że druga połowa sezonu (lub drugi) będzie wreszcie dobrze zrobiona. O ile oczywiście kasa będzie się zgadzała i nie ściągną serialu. No i czemu z Bruce'a chcą zrobić już Batmana? On ma 12 lat i nie chce zemsty, on chce sprawiedliwości. Gdyby jakaś szuja zabiłaby ci rodziców jedyne czego byś chciał to załatwić delikwenta. Permanentnie. Ciągle mam nadzieję, że wreszcie ruszy na poszukiwanie Trybunał Sów. Jak na razie wszystko się ku temu skłania. Może ktoś w zarządzie Wayne Enterprises należy do Trybunału? Byłoby fajnie.

Opublikowano

14 lat ma Mazouz ale gra 10-letniego (czy tam 12 lat) Bruce'a Wayne'a. W oryginale młody panicz jest błyskotliwy ale i brawurowy, bez doświadczenia. Z początku nie kierowała nim chęć sprawiedliwości.

3526323-batman04_011.jpg

Opublikowano

w sumie tak sobie pomyślałem, że skoro mają cały czas pokazywać tego małego bruce'a to mogli by przedstawić postać tommy'ego elliota aka

hush-blam-panel.jpg

Opublikowano

Szczerze to podobał mi się dzisiejszy odcinek.

Opublikowano

Pingwin mistrz :)

mocny odcinek serial idzie w dobrą strone

Opublikowano

Bardzo dobry odcinek, oby więcej takich.

Tekst Harveya o szympansach i wiadrze z crackiem zrobił mój dzień.

Zsasz też spoko, tylko posługiwanie się pistoletami oraz gotki przydu.paski to się trochę kłócą z kanonem ;)

Opublikowano

Nowy epik bardzo na poziomie.

Wprowadzili aż 2 postacie ze świata DC, najpierw Black Mask dostał oklep od Gordona a potem młody Hush to samo od Bruce'a   :twisted:

Opublikowano

Bruce pewnie się będzie z domu wymykał żeby poznać ciemną stronę Gotham.

Opublikowano

Właśnie oglądam odcinek z Zsaszem i strasznie nierówny. Raz fajne motywy by sekundę później pocisnąć kaszanę (np. bomba z budzikiem). Pingwin jak zwykle rządzi (choć trochę przesadza z tym chodem). Zsasz też dobry. Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą lepsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podoba mi się jednak ta wersja Alfreda.

Opublikowano

Alfred jak najbardziej na plus. Do tego Bruce się wyrabia i może coś z niego jeszcze w tym serialu będzie (pewnie nie dożyjemy momentu przemiany w nietoperka). Mnie najbardziej w(pipi)ia burmistrz :)

ciekawie zapowiada się praca Gordona w AA. Pozna tam pewnie wiele ciekawych osobistości które w pewnym momencie znikną i przywrócą go do służby żeby ich wyłapał

Opublikowano

ile odcinków ma mieć piwerwszy sezon? Bo to chyba nie był ostatni c'nie?

Opublikowano

Początkowo był chyba plan 16, ale przedłużyli do minimum 22.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaczyna podobać mi się postać Alfreda. Nie boi się piznąć babę w twarz :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że teraz jest ta przerwa bo 10 odcinek był mocarny. Nie sądziłem, że tak nakreślą Alfreda. To nie ten sam typek co w nolanowskim Batmanie.