Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Panowi chcę nadrobić serię ale dla nooba fps z marnym skillem (choś nowego Wolfa np na normalu na lajcie dałem) to nie grać czasami w jedynkè na easy ? Nie mam cierpliwości do powtarzania sekcji w fps, a gier to ogrania od wuja. Z drugiej strony nie będzie wtedy ciut za łatwo ? Co do Halo to grałem w H3 i Reach i skończyłem tylko ten drugi tytuł na normalu ale wiem, że w 2-3 momentach się pociłem.

ps oczywiście chodzi mi o stare częscie czyli 1-2

a czy po przejściu Reach rozumiesz jak działa mechanika tej gry? Power weapony, osłony, jak zachowują się przeciwnicy?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 246,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Ch uj gp tam we bo to już było kilka lat temu :) Ale pamiętam, że trzeba było grać inaczej niż w każdym innym FPS, tzn kombinować na polu walki itp.

Opublikowano

Początkowe etapy w obu pierwszych częściach są stosunkowo proste. Proponuję grać na normalu, zawsze możesz zmienia poziom trudności w razie kłopotów. Da się to zrobić tylko przed wyborem misji, nie w trakcie.

Opublikowano

Balon, jak nie grasz przynajmniej na Heroic, to w ogóle nie grasz w Halo. Takie moje zdanie. W Halo od Bungie jest wyraźne rozróżnienie pomiędzy pierwszymi dwoma poziomami trudności i dwoma pozostałymi (Heroic i Legendary). Heroic to taki sweet spot gdzie nie idziesz jak przecinak, a AI przeciwników ma wszystkie części składowe, z których znana jest seria i co odróżnia ją od innych gier w gatunku.

Opublikowano

Ale np Reach bardzo mi się podpbało na normal no i już wyedy czułem te mocne SI . Z drugiej strony juź wtedy kilka w(pipi) miałem.

Ogólnie to jaram się że w końcu zaliczę tą serię,

No to jak można zmieniać w trakcie gry to zacznę na normalu. Thx za rady.

Opublikowano

LoL czemu usunęli playlista 4vs4 w halo CE?? Wie ktoś?

Opublikowano

1 i 2 jak długie kampanie mają ? Zakładając że na normalu.

Opublikowano

A te libary to na końcu będzie narazie jestem pod koniec misji gdzie szukamy map i Halo.

Opublikowano

Library to jakoś bardziej środek gry, o ile dobrze pamiętam. Generalnie najgorszy moment i element pierwszej części to właśnie ta misja.

Opublikowano

Tam jakieś respy będą tak ?

Jakiś tip abym nie musiał na easy przełączyć ?

Opublikowano

Kciuki masz i stopami nie grasz. To jest FPS, a nie gra logiczna. Bedzie dobrze.

Opublikowano

Będzie dużo pif paf do dużej ilości przeciwników.

Opublikowano

Ale będą respy ? Tego nienawidzę. Jak narazie gram na normal i czasami trza się napocić ale nie ma tego h ujowego elemntu rozgrywki, no i fajnie czuć że wsio w moich rękach.

Powiedzieliście mi o tej bibliotece i się teraz stresuję xD

Opublikowano

W Halo nigdy nie było chyba respiących się nonstop przeciwników

nawet w Library wbrew pozorom te fale kiedyś się kończą 

Opublikowano

Kurde dzięki ale nie mam obecnie Golda. Mam kody 2 x 3 miechacale czekam z odpaleniem na jakąś dobrą cebulę xD

Opublikowano

Miał może ktoś z Was problem z instalacją gry z dysku? Przy próbie instalacji za każdym razem zatrzymuje mi się na 3% i nie drgnie dalej. Bez znaczenia, czy od razu pobieram patch, czy też oddzielnie, czy próbuję instalować off lub online, hard resety również nie pomagają... :whyyy:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dobra Panowie koniec żartów, jestem w tej bibliotece. Do tej pory dość gładko szło na normalu (zginąłem może z 5 razy). Jakieś pro tipy?

Opublikowano

Shotgun z bliska, AR z większego zasięgu i granaty, jakoś powinno pójść. Pod koniec misji będziesz miał gości z wurzytniami, więc na nich uważaj.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
  • Autor

Dobra Panowie koniec żartów, jestem w tej bibliotece. Do tej pory dość gładko szło na normalu (zginąłem może z 5 razy). Jakieś pro tipy?

małe floody ciśnij z ARki, te duże baloniaste stwory ciśnij z pistola z daleka, duże floody rozwalaj z shotguna

Opublikowano

Baloniaste oszczędze! xD

Opublikowano

Yyyyy przeszedłem bibliotekę na normalu vez straty życia heheh (no może z dwa przypadkowe, na jakiś granat stąpnąłem i spadłem z krawędzi xD no kurde łatwo było, tylko wystarczyło być skoncentrowanym.

Może jestem jakimś ukrytym Halo skillerem.

Opublikowano

No przecież pisałem, że normal jest dla grających stopami :)