Opublikowano 19 września 20177 l Dokładnie, po premierze ODST w kolekcji liczyłem na Reach :/ co do ODST to najgorsza ze wszystkich ale dalej daje radę imo Ja mam odmienne zdanie :D Mimo, ze fabularnie Reach byl ciekawy to bardziej wczulem sie podczas ODST - mialo ten dziwny, ale zarazem fajny klimat. Reach jako jedynej odslony mi nie brakuje, chociaz w sumie dziwne, ze nie pojawila sie.
Opublikowano 19 września 20177 l ODST jest świetne przecież. Reach to w mojej opinii zmarnowany potencjał, najsłabsze Halo od Bungie.
Opublikowano 18 października 20177 l Jeżeli różnica w h5 i hmcc będzie znacząca to chyba jednak trzeba będzie pomyśleć nad XoneX .
Opublikowano 18 października 20177 l Jak ogólnie wygląda sprawa z serwerami i playlistami ? Można na luzie pograć w CE ?
Opublikowano 18 października 20177 l Autor wow, że też im się jeszcze chce. 2018 rok to powinno być przygotowywanie pod Halo 6, a nie łatanie MCC które już nikogo
Opublikowano 18 października 20177 l fani wciąż mają ogromny ból d.upy o naprawę MCC i kreują toksyczną atmosferę wokół calego Halo. 343 chcę im chyba w końcu zamknąć usta by móc z czystą kartą wystartować z Halo 6 ogólnie 343 strasznie się ostatnio podlizuje całej społeczności
Opublikowano 19 października 20177 l No i prawidłowo, 343 zapowiadało prawdziwą petardę dla fanów klasycznego Halo a dostarczyli nam półprodukt, który po kilku miechach od premiery olali :S. Sam niestety dałem się na to nabrać i kupiłem w dniu premiery wersję cyfrową z którą mogę się bujać do tej pory. Ciekawi mnie co z tego wyjdzie bo w pełni sprawne MCC mogłoby nieco okroić populacje H5/6.
Opublikowano 19 października 20177 l a co jest nie tak z MCC w ogóle? Poza tym, że mi płyta padła to grało się przyjemnie w jedynkę (2,3,4 nie ograłem :/ ) Cieszy wieść o wsparciu dla XoX, planowałem w najbliższej okazji kupić cyfrowo, by nadrobić, a teraz mam kolejny powód by to uczynić
Opublikowano 23 października 20177 l Ja obecnie ogrywam MCC, konkretnie H2 i kampania z nowymi filmikami naprawdę daje rade. Wcześniej ukończyłem HCE:A, w sumie juz drugi raz bo poprzednio na X360 :potter: Polecam Heroic bo jest trudno, ale nie aż tak jak Legendary. Anyway H2 jakby mniej się zestarzało od jedynki, choć może ja mam większa tolerancje dla tej serii :D W kolejce czeka jeszcze 3 i 4 - naprawdę udana kompilacja. Swego czasu grałem w multi i wg mnie tez spoko, ale było to długo po tych początkowych problemach. Edytowane 23 października 20177 l przez Mr. Montana
Opublikowano 24 października 20177 l z 3 miesiące temu przechodziłem z kolegą H2 na legendary. było bardzo hardkorowo. pozostałe części to przy dwójce pikuś
Opublikowano 24 października 20177 l No po ograniu całej kolekcji najbardziej siadła mi właśnie 2 i 3(zdecydowanie najlepsza odsłona Halo). Po przejściu wszyskich części plus ogrania trochę multi nie mam pojęcia co mieliby naprawiać. Może po prostu miałem farta ale ani razu nie miałem problemów z grą.
Opublikowano 24 października 20177 l Co prawda nie grałem o dłuższego czasu ale domyślam się, że nic się nie zmieniło w kwestii matchmakingu, skill systemu i fikcyjnych dedykowanych serwerów. Nie wspominając o skopanych playlistach.W każdym bądź razie i tak szczerze zazdroszczę tym, którzy ogrywają MCC kupę czasu po premierze i ominęło ich to co od(pipi)ało 343 wraz z MS w kierunku swoich fanów. Wypuszczenie swojego flagowego tytułu w takim stanie to naprawdę niezły "hedszot w kolano."
Opublikowano 28 stycznia 20187 l Aż wstyd pisać, ale dopiero nadrabiam Halo. Miałem styczność z giereczką na Xboxie, 360 i nigdy nie mogłem złapać klimatu. Wczoraj odpaliłem jedynkę w MCC i gdzieś w okolicach Silent Cartographer siadło. Jak to musiało robić na premierę Teraz męczę się z The Flood, kończę jedynkę i chwytam za drugą część, liczę na srogie banderasy.
Opublikowano 28 stycznia 20187 l No... ja kiedys hejtowalem Ikspudlo (na pemiere i przed), ale jak wieczorem zasiadlem do Halo (krotko po premierze kloca) u kumpla to do rana gralem. Po powrocie do siebie juz zamowilem X'a...
Opublikowano 28 stycznia 20187 l Jedynka skończona. Doskwiera backtracking, ale za to duże tereny, pojazdy, klimat
Opublikowano 28 stycznia 20187 l Przygotuj się na zmianę klimatu i korytarzowe levele w dwójce ale za to jak odpalisz trójkę... chciałbym być w twojej skórze Edytowane 28 stycznia 20187 l przez asax
Opublikowano 29 stycznia 20187 l no, tez bym chcial, nadal czekam na sensowne promocje na cyfrowego szefa kuchni bo nie zamierzam kupowac drugi raz plyty po tym jak sie pierwsza zyebala zdążyłem przejść tylko jedynkę te 2 lata (czy może już 3? ) temu , strasznie mnie wynudziła i zmęczyła
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Tyle męczyłeś dupę od te MCC w PT, dałem ci linka gdzie za 99zł możesz sobie kupić nówke i teraz to? xD
Opublikowano 29 stycznia 20187 l no nie wiem po co szukałem pudełka prawdę mówiąc, bo cały czas chciałem cyfrę kupić od kiedy mi płyta siadła. chyba niedoyebanie mózgowe miałem
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Po co łapać króliczka, jak można go gonić? Odpaliłem dwójkę na chwilę (już i tak dostałem od kobiety z(pipi)ę, "cały dzień tylko halo i halo"), jakość tych CGI to jest jakiś kosmos. Albo mam wrażenie albo dynamika poszła w tej części srogo do góry, jest szybciej i agresywniej. Przyznam, że jak hejtowałem Halo tak teraz #teamchief
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Rayos, Halo MCC swego czasu na cdkeys było po ~30zł, może jeszcze wróci w takiej cenie ps. tyle dałem
Opublikowano 29 stycznia 20187 l @yab wiem ze po tyle bylo i mnie to jakims cudem ominelo pluje sobie w brode jak tylko sobie o tym przypomnę
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Godzinę temu, Bzduras napisał: Po co łapać króliczka, jak można go gonić? Odpaliłem dwójkę na chwilę (już i tak dostałem od kobiety z(pipi)ę, "cały dzień tylko halo i halo"), jakość tych CGI to jest jakiś kosmos. Albo mam wrażenie albo dynamika poszła w tej części srogo do góry, jest szybciej i agresywniej. Przyznam, że jak hejtowałem Halo tak teraz #teamchief Poczekaj jak zagrasz w Reach (oczywiście nie ma jej w MCC xd) fajnie też poczytać conieco w necie na temat całego projektu Spartan, który został opisany w kilku książkach po tym wszystko fajnie się składa w całość i jak na gierke, która jest tylko strzelanką to całe lore robi robote