Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I co, Don, grałeś już w tego Wonderfula?

Nope. Teraz kończę ZombiU.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ah, ok. Myślałem że już skończyłeś.

XD Dzisiaj w sklepie byłem odebrać, a sama gra to ponoć ok. 20h rozgrywki :P

Skończę ZombiU, dokończę Mario Galaxy i Country Returns z Wii, to wezmę się za Wonderful 101. Jeszcze mnie prawa dłoń po Bayo 2 boli :P

Opublikowano

Ah, ok. Myślałem że już skończyłeś.

XD Dzisiaj w sklepie byłem odebrać, a sama gra to ponoć ok. 20h rozgrywki :P

W sensie, myślałem, że Zombi U skończyłeś już.

Opublikowano

Nie. Jeszcze z kilka dobrych godzin zostało do końca.

Opublikowano

Don sprzedaj tego szrota i kup już xboxa one :)  Wii U to martwa konsola bez gier

Opublikowano

Don sprzedaj tego szrota i kup już xboxa one :)  Wii U to martwa konsola bez gier

Kupiłem dopiero 14 gier od kwietnia, jeszcze trochę mi zostało :(

Opublikowano

Największą przeszkodą w zakupie Xone jest, paradoksalnie, nagły przyrost must have'ów. Policzyłem, że na starcie musiałbym wydać na pakiet gier startowych ~800 zł :P

Za wolno gry przechodzę, heh. Na jedną ukończoną przypadają 4 kupione :P

Opublikowano

Też mam podobny problem. Ogrywam właśnie drugi Horizon, przydałoby się już nabyć też SO, zaraz Kolekcja Szefa Masakratora Klapków, do tego jeszcze Ori lada moment...

A na Ps4 co? Aaaa, Kolejne CoD na 6h gry + multi dla gimbazonikogo... :daddy:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Wypraszam sobie cod ma fajne multi a w halo grałem zanim ty wiedziałeś co to jest:)

Opublikowano

Grałem w pierwsze halo niedługo po premierze Xboxa, ale ok. Ty wiesz lepiej.

Opublikowano

To reklama ? Wygląda jak parodia. Gejlo ma oficjalnie najgorszy art design w historii gejmingu

Opublikowano

YETI płacze w kącie, wciąż nie mogąc się otrząsnąć z tego, że Destiny z Halo ma tyle wspólnego co PlayStation z bezproblemowym i przyjemnym graniem.

Opublikowano

uwaga uwaga - kupilem po taniosci shadow fall, bac sie wlaczac ta wariacje uniwersum killzone z halo w kwestiach designu czy jednak przynajmniej multi goty jak niegdys pisal Dave Czezky ?

Opublikowano

Teraz multi może być ciężkie do wskoczenia, od czasu do czasu pogrywam i zostali już raczej tylko naprawdę skillowi gracze.

Opublikowano

Ja całkiem lubię tą ociężałość i poczucie wagi w sterowaniu. Serii brakuje jednak tego czegoś niestety.

Opublikowano

Ja całkiem lubię tą ociężałość i poczucie wagi w sterowaniu. Serii brakuje jednak tego czegoś niestety.

Powazny argument
Opublikowano

to cos to fabula - od zawsze ta seria nie ma nic ciekawego do pokazania w tej kwestii i zostaje tepe strzelanie po lokacjach, jedynka jako jedyna pod tym wzgledem byla jeszcze znosna. GG nawet nie potrafi scenek przerywnikowych rezyserowac porzadnie

Opublikowano

W Shadow Fall już nie czułem tej "ciężkości". To zupełnie nowy design w serii. Czekam na powrót industrialu na miarę ukochanej dwójeczki.

Opublikowano

vitowy killzone ma super art design - wypisz wymaluj powrot klimatow z k2

Opublikowano

Mercenary owszem - świetna gierka i szkoda, że ostatnia takiego kalibru na Vitę bo to kawał dobrego sprzętu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.