Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no padłem bez kitu hahahahahah jak można wyjść tak ućpanym do ludzi :D

ale kto konkretnie? bo tam prawie każdy wychodził na jakiś jazdach

typ od No Man Sky

japończyk z widelcem i tak wygrał temat.  :rotfl:  :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ogólnie, tak jak mówiłem przed konfą. Nikt nie napalał się na Crashe i Shenmue.

ACHACHACHACHACHA!

WIEDZIAŁEM!

klasyka tematu :sorcerer:

No czekam na te posty przed konfowe, gdzie ludzie napalali się na Crasha i Shenmue. Czekam.

A możesz mi zacytować na co napalały się klapy? Na indyki z 1999? Na FFVII z .... PCta? Hmmm... To nie chodziło o nowe IP albo wskrzeszenie legendarnych IP?

Napalały się na materiały z U4 i BB. I może jakąś megatonę, którą dostaliśmy - SF 5. No i parę nowych IP.

No ale jak zwykle boty będą sobie coś tam wmawiać.

Opublikowano

Japonia wraca.

Opublikowano

ACHACHACHACHACHA!

WIEDZIAŁEM!

No czekam na te posty przed konfowe, gdzie ludzie napalali się na Crasha i Shenmue. Czekam.

A możesz mi zacytować na co napalały się klapy? Na indyki z 1999? Na FFVII z .... PCta? Hmmm... To nie chodziło o nowe IP albo wskrzeszenie legendarnych IP?

Napalały się na materiały z U4 i BB. I może jakąś megatonę, którą dostaliśmy - SF 5.No i parę nowych IP.

No ale jak zwykle boty będą sobie coś tam wmawiać.

:Coolface:

Opublikowano

Liczyłem że do końca 2016 roku MS nie będzie miał żadnych szans z PS4 a tu tylko do końca roku 2015 :(

Oczywiście jeśli ktoś jest graczem to logiczne że kupi PS4, ale spodziewałem się więcej.

xboty zaorane, obsikane i upokorzone, a i tak przez łzy próbują jeszcze się odgryzac

pyszny buldupy :banderas:

Hahahaha, nie mogę xD

Boty leżą na ziemi ze śmiechu i nie mogą już wytrzymać od tej beki - Sony najlepszy kawalarz, wiedziałem, że ta firma musi być w czymś dobra! :D

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Easye kupiles Plantsy?

Opublikowano

Pomijajac pol gafa i oddzielny temat ktory zalozyli (serio, nie chce mi sie pol tysiaca postow wklejac) to z CW:

Jeszcze tylko kilka dni i mozna zamknac temat. Nowy Crash > wszystko na xbona.

OK, zapowiedz Crasha coraz bliżej, boty zaorane, megatona nadchodzi.

Oczywiscie byly jpgi i gify, nie tylko z Crasha, ale i z SHENMUE XDDDDDDDDDDDDDDDD

ji5mwphVFKhs.png

https://www.youtube.com/watch?v=ZOlnx7oyOTI

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

84 osoby w temacie z czego statystycznie 82 to klapy, a z konfy SONY zadowolone są 4 osoby, z czego 2 to botki.

edyta. Bansai, szkoda było szukać, przecież ten scenariusz wygląda ZAWSZE tak samo, po prostu klapy słyną z BARDZO słabej pamięci

Przed konfą: FAP, FAP, CRASH! REMAKE FINALA VII! SPYRO! NOWE GOTY IP!

Po konfie: tylko naiwne boty się napalały

Hmm podobny tekst wkleiłem kilka dni temu...

Opublikowano

Bo ta konferencja była dobra. Wystarczyło się tylko nie napalać na Crasha czy inne Gran Turismo 7.

Opublikowano

Uncharted grafa roku.

Gra Jaffe wypas, mega pulp klimat.

Bloodborne to Monster Hunter dark fantasy, mega.

Vita żyje.

Yakuzy.

Persona.

KF 2.

NMS.

Darmowe gry od EA <3

Until Dawn fajny slasher story qte.

Order za 40 Pln kupię i przejdę.

SF V hadouken mega i nie dla bota kiełbasa.

Fat Princess Story fajne.

Kilka oryginalnych indykòw i remasteròw.

Baroni się cieszą, botki wracają do smutnej rzeczywistości wyprzedaży studiòw wewnętrznych i exa jakiegoś we wrześniu... :)

Opublikowano

Jakbym miał PS4, to właśnie tworzyłbym temat "[s/Z] PS4"

Opublikowano

Też jestem zadowolony z konfy, nie da się ukryć że oprócz Bloodborne największa siłą tej konferencji były port z piecyków, ale dla mnie to dobrze, bo lubię pecetowe indie, a jeszcze bardziej lubię w nie grać na konsoli.

Opublikowano

Pierwsza połowa konferencji moim zdaniem na plus. Gameplay z Bloodborne pozamiatał, a Uncharted jak to zawsze solidnie.

Tylko nadkonsola!

ka1iB3j.png

Opublikowano

Nom, zarobiłbyś podwòjnie.

Ja bym stworzył [o]Xbox One

Opublikowano

ACHACHACHACHACHA!

WIEDZIAŁEM!

temat Targi E3, TGS, GC i od 2mc pełno w CW czego to nie będzie. Miał być crash, ff7 remake, fable xD, shen3, 10 nowych/starych IP od ekip sony a skończyło się na unch3.2 i paru indykach.

Oczywiście najlepszy figaro który od dawna na temat festynu psa wklejał jak opętany jakieś tweety pani Hani która sprząta u devów które nikogo, napalał się biedaczek a teraz leży w rowie.

To samo z innymi sonybotami jest co roku, mega hajp i czego to nie będzie później gnwo obesrane prosto w ich twarz a oni piszą że $ony zostawiło bomby na kolejny rok. Przykre ale prawdziwe, $ony rak branży. 

Opublikowano

Pierwsza połowa konferencji moim zdaniem na plus. Gameplay z Bloodborne pozamiatał, a Uncharted jak to zawsze solidnie.

Tylko nadkonsola!

ka1iB3j.png

Szpagat za alterkonto

Opublikowano

[o] ?

Obciagne za Xbox One xD ?

Opublikowano

Konferencja bez bomby bo sf wyciekl wcześniej. Nadal jestem spokojny bo będzie w co grać bloodborne jasna sprawa, do tego no mans sky. Ta trójka mi starczy. A poza tym klimacik ordera mi się podoba bardzo. Na crasha nie liczyłem s z ff to żenujący trolling...

Opublikowano
Szpagat za alterkonto

Ale ja random jestem. Temacik fajny to się wypowiedziałem. Pozdrawiam.

Edytowane przez Dr1zzt

Opublikowano

[o] ?

Oddam za darmo. Ale pewnie i tak by ktoś chciał za dopłatą tego szrota bez gier.
Opublikowano

Liczyłem że do końca 2016 roku MS nie będzie miał żadnych szans z PS4 a tu tylko do końca roku 2015 :(

Oczywiście jeśli ktoś jest graczem to logiczne że kupi PS4, ale spodziewałem się więcej.

xboty zaorane, obsikane i upokorzone, a i tak przez łzy próbują jeszcze się odgryzac

Hahahaha, nie mogę xD

Boty leżą na ziemi ze śmiechu i nie mogą już wytrzymać od tej beki - Sony najlepszy kawalarz, wiedziałem, że ta firma musi być w czymś dobra! :D

Przypomnij nam premierę interesującej gry na XboxOne
Opublikowano

[o] ?

Oddam za darmo.

:shotgun:  ;)

Opublikowano

Hahahaha, nie mogę xD

Przypomnij nam premierę interesującej gry na XboxOne

nie ma nic, boty juz odkladaja kase zeby kupic ps4 na premiere bloodborne

Opublikowano

wg. mnie konfę wygrała vita. w 2015 dwie megatony w postaci shovel knight i the banner saga + kilka innych tytułów w tym staroci (suikodeny !).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.