Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

EDIT: HAHAHAHAHA jeszcze Windows 8.1 wymagany. To sobie gimbaza pogra :D

Tak się podnieciłeś, że nawet przeczytać dobrze nie umiesz. To pewnie przez 720p na gównie rozmazanym.

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dzisiaj na bólu pupy blaszek dałoby się grać jak na organach.

Opublikowano

W przypadku wymagań PCtowych powinna być jeszcze podana wersja jdownloadera.

Opublikowano

BEKA Z BLASZANYCH TABORETÓW XDDDDDDDDDDDDDD

to jest ta nadrasa, co to najważniejszą i najlepszą grę ostatnich lat dostaje półtora roku po plebsie.

btw 65GB? ciekawe ile to płyt dvd xD bo zapewne w takiej formie będzie wydana wersja pudełkowa, bo przecież nie na bluryju, taborecianych baronów nie stać na Bluray drive :sir:

EDIT: HAHAHAHAHA jeszcze Windows 8.1 wymagany. To sobie gimbaza pogra :D

tu ci przytakne pomimo minusa w FM6 gdzie myślałem, że premiera jest na 2016

ta żonglerka płytami przy instalacji, to pewnie ok 1h instalacji będzie, okrutna beczunia :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

>2015

>oni wciąż myślą, że ktoś używa fizycznych nośników

przykro mi, drodzy konsolomaniacy, ale na PC jesteśmy w XXI wieku, digital downloads i te sprawy

Opublikowano

Grafika za 700 zł do rekomendowanych (pewnie 30klatek) to małe?

Opublikowano

Yeti liczy w kazdym zestawieniu wild i rime, ktorw wyjda w 2016, a jak ori wychodzi w lutym to ni ma gier. Caly Yeti i jego podwojne standardy.

Ficus, gameplay jest podobny bardzo, ale serio, to trzeba przejsc, nawet na sile :(

No już daj spokój, Rime to nie jest jakaś kosa graficzna i projekt do którego trzeba przygarniać tabuny ludzi. Wystarczą najlepsi - jak Akira Yamoaka.  :banderas:  

Opublikowano

>2015>oni wciąż myślą, że ktoś używa fizycznych nośnikówprzykro mi, drodzy konsolomaniacy, ale na PC jesteśmy w XXI wieku, digital downloads i te sprawy

Brak rynku wtórnego wprowadzony przez Gabena, XXI wiek, wiadomo takie rzeczy tylko na PC, najbardziej rakowej platformie. Gardzę mocno.

Opublikowano

Premierówki prawilnie zakupione na stem w walucie euro, a nie kodziki na allegro?!

Opublikowano

Wymagania niby małe (szczególnie porównując do zamkniętych korytarzyków, które wymagają po 16 GB RAMu), ale i tak zalecane spełnia może z 20 % stimowców xd.

Opublikowano

Ładnie to wyglada, blacharze zobaczą wreszcie w jakie gry sie grało półtorej roku temu na konsolach.

Opublikowano

Jak tam klapy, filmy BR przygotowane ns czwartek? xD

Wreszcie człowiek odpocznie od ogrywania tych świetnych szpil
Opublikowano

Skoro 71/100 to świetna szpila to strach pomyśleć jak nazwiesz grę 90/100. :kaz:

Tak btw, w końcu może się zajmiesz synem, a nie tylko drajwsraka. :dog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pecet u mnie został jedynie do symulatorów wyścigowych. Uwielbiam rywalizację na najwyższym poziomie i walkę fair-play.

Dzięki PC, mam okazję rywalizować z kierowcami wyścigowymi z reala, na torach skanowanych laserowo, w 30 osobowym gridzie i to w 120 klatkach na sekundę.

Takie rzeczy tylko na PC, tylko w iRacing. 

Opublikowano

hah, wiedzialem ze przyjde do domu, odpale forumek i znajde nienawistne spusty idiotow, ktorzy nie majac danej platformy wypowiadaja sie na temat przesuniecia premiery w celu udoskonalenia jej w sposob typowo dla nich prostacki ;) widac kto ma bol dupy. aa, dzieki za beta testy  :drinks:

Opublikowano

Gierki w cenie poleconego priorytetowego, kto by chciał męczyć się ze sprzedażą tego :reggie:

Ty bardziej, jak gierki leżą na Stemie nieruszone :reggie:

Opublikowano

Jak tam klapy, filmy BR przygotowane ns czwartek? xD

Bayonetta czeka :sir:

niestety na PS3 :frog:

Opublikowano

Gierki w cenie poleconego priorytetowego, kto by chciał męczyć się ze sprzedażą tego :reggie:

Torrenty albo obniżki po kosztach na steam. Biedny los twórców AAA za kilkadziesiąt mln. $ na pecety.  :(

I znów to konsolowcy muszą ciągnąć ten rynek. :reggie:

Opublikowano

I znów to konsolowcy muszą ciągnąć ten chujowy obecnie rynek. :reggie:

fix

W końcu to konsolowcy napełniają kieszenie Acti, Ubi i EA, żeby co roku wychodziły gry kopiuj-wklej. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.