Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

EDIT: HAHAHAHAHA jeszcze Windows 8.1 wymagany. To sobie gimbaza pogra :D

Tak się podnieciłeś, że nawet przeczytać dobrze nie umiesz. To pewnie przez 720p na gównie rozmazanym.

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dzisiaj na bólu pupy blaszek dałoby się grać jak na organach.

Opublikowano

W przypadku wymagań PCtowych powinna być jeszcze podana wersja jdownloadera.

Opublikowano

BEKA Z BLASZANYCH TABORETÓW XDDDDDDDDDDDDDD

to jest ta nadrasa, co to najważniejszą i najlepszą grę ostatnich lat dostaje półtora roku po plebsie.

btw 65GB? ciekawe ile to płyt dvd xD bo zapewne w takiej formie będzie wydana wersja pudełkowa, bo przecież nie na bluryju, taborecianych baronów nie stać na Bluray drive :sir:

EDIT: HAHAHAHAHA jeszcze Windows 8.1 wymagany. To sobie gimbaza pogra :D

tu ci przytakne pomimo minusa w FM6 gdzie myślałem, że premiera jest na 2016

ta żonglerka płytami przy instalacji, to pewnie ok 1h instalacji będzie, okrutna beczunia :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

>2015

>oni wciąż myślą, że ktoś używa fizycznych nośników

przykro mi, drodzy konsolomaniacy, ale na PC jesteśmy w XXI wieku, digital downloads i te sprawy

Opublikowano

Grafika za 700 zł do rekomendowanych (pewnie 30klatek) to małe?

Opublikowano

Yeti liczy w kazdym zestawieniu wild i rime, ktorw wyjda w 2016, a jak ori wychodzi w lutym to ni ma gier. Caly Yeti i jego podwojne standardy.

Ficus, gameplay jest podobny bardzo, ale serio, to trzeba przejsc, nawet na sile :(

No już daj spokój, Rime to nie jest jakaś kosa graficzna i projekt do którego trzeba przygarniać tabuny ludzi. Wystarczą najlepsi - jak Akira Yamoaka.  :banderas:  

Opublikowano

>2015>oni wciąż myślą, że ktoś używa fizycznych nośnikówprzykro mi, drodzy konsolomaniacy, ale na PC jesteśmy w XXI wieku, digital downloads i te sprawy

Brak rynku wtórnego wprowadzony przez Gabena, XXI wiek, wiadomo takie rzeczy tylko na PC, najbardziej rakowej platformie. Gardzę mocno.

Opublikowano

Premierówki prawilnie zakupione na stem w walucie euro, a nie kodziki na allegro?!

Opublikowano

Wymagania niby małe (szczególnie porównując do zamkniętych korytarzyków, które wymagają po 16 GB RAMu), ale i tak zalecane spełnia może z 20 % stimowców xd.

Opublikowano

Ładnie to wyglada, blacharze zobaczą wreszcie w jakie gry sie grało półtorej roku temu na konsolach.

Opublikowano

Jak tam klapy, filmy BR przygotowane ns czwartek? xD

Wreszcie człowiek odpocznie od ogrywania tych świetnych szpil
Opublikowano

Skoro 71/100 to świetna szpila to strach pomyśleć jak nazwiesz grę 90/100. :kaz:

Tak btw, w końcu może się zajmiesz synem, a nie tylko drajwsraka. :dog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pecet u mnie został jedynie do symulatorów wyścigowych. Uwielbiam rywalizację na najwyższym poziomie i walkę fair-play.

Dzięki PC, mam okazję rywalizować z kierowcami wyścigowymi z reala, na torach skanowanych laserowo, w 30 osobowym gridzie i to w 120 klatkach na sekundę.

Takie rzeczy tylko na PC, tylko w iRacing. 

Opublikowano

hah, wiedzialem ze przyjde do domu, odpale forumek i znajde nienawistne spusty idiotow, ktorzy nie majac danej platformy wypowiadaja sie na temat przesuniecia premiery w celu udoskonalenia jej w sposob typowo dla nich prostacki ;) widac kto ma bol dupy. aa, dzieki za beta testy  :drinks:

Opublikowano

Gierki w cenie poleconego priorytetowego, kto by chciał męczyć się ze sprzedażą tego :reggie:

Ty bardziej, jak gierki leżą na Stemie nieruszone :reggie:

Opublikowano

Jak tam klapy, filmy BR przygotowane ns czwartek? xD

Bayonetta czeka :sir:

niestety na PS3 :frog:

Opublikowano

Gierki w cenie poleconego priorytetowego, kto by chciał męczyć się ze sprzedażą tego :reggie:

Torrenty albo obniżki po kosztach na steam. Biedny los twórców AAA za kilkadziesiąt mln. $ na pecety.  :(

I znów to konsolowcy muszą ciągnąć ten rynek. :reggie:

Opublikowano

I znów to konsolowcy muszą ciągnąć ten chujowy obecnie rynek. :reggie:

fix

W końcu to konsolowcy napełniają kieszenie Acti, Ubi i EA, żeby co roku wychodziły gry kopiuj-wklej. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.