Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To masz pecha easye, ja na poprawnie zlozonym kompie, oryginalnym sofcie (80% to steam) naprawde nie mam zadnych problemow z grami na PC, moze mam mega szczescie ze wszystko smiga. Pamietam ze przed rokiem 2010 troche wiecej bylo bawienia sie directX, zgodnosci itp, ale teraz jakos tego nie doswiadczam.

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ten znowu przylazł obrzydzać DriveClub. Serio, po kupnie PS4 chciałem kupić DC, ale ty go kur.wa tak obrzydzasz, że chyba sobie odpuszczę. :/

Normalnie jak YETI z TLOU.

O grach GOTY trzeba rozmawiać, zreszta zanim złamia PS4/XOne to jeszcze sporo minie, wiec nie prędko kupisz.

Yebie mnie czy je złamią, przestać pierd.olić głupoty i robić z siebie idiotę większego niż jesteś panie "60fps na gifie".
Post zgłosiłem złodzieju.
Opublikowano

Velius, fakt że większość problemów wynikała z gier pudelkowych kupionych w enpiku.

Opublikowano

driveclub fajna gra. Jak zamawiałem ps4w pre-orderze w 2013 (epokę temu...) to miała być za darmo w PS Plus.

Nie miała
Opublikowano

Pierwszą złamaną konsolą 'nowej generacji' będzie Wii U. Zaraz po niej przyjdzie czas na PS4. Xbox straci popularność w Polsce, bo nie będzie dało się przerobić. Gdy Microsoft zacznie zarabiać na każdej sprzedanej konsoli, cichcem wypuszczą jakiś exploit.

babavanga.jpg

Opublikowano

No super były te wybory moralne w pierwszem sezonie TWD, gdzie jakkolwiek byśmy się nie starali - jak twórcy ustalili że w tym momencie ma być dramatyczna sytuacja, to chooj da ci trzykrotne sprawdzenie wszystkich pozostałych opcji dialogowych

chodzi ofkors o tą cold bijacz Lilly która niezależnie co robiliśmy i tak zabijała jedną z pozytywnych postaci przy kamperze, oraz niezależnie co później odpowiadaliśmy, spieprzała naszym autem

czy wygląd outra. TWD bardzo mi się podobał, ale bronienie casualowatych puzli gier TT (naprawdę istnieją ich tylko dwa typy: nielogiczne i nieintuicyjne oraz psudo puzle?) zalatuje fanboystwem. Produkcje TT to świetne filmy interaktywne, które mogłoby by być także fajnymi przygodówkami. Nie zasługują jednak ani na hejt, ani na gloryfikowanie.

Nie masz pojecia o czym piszesz, wiec zgodnie z powiedzeniem - ustepuje.
Pisze prawdę, no ale żadnego argumentu nie masz, bo takiego nie ma. Opowieści od TT są świetne, ale nasze wybory nie mają i tak żadnego znaczenia.
Ok, odpowiem jak dziecku (ale krotko) , bo widze, ze wielu z was ma ten sam, abstrakcyjny zarzut.

Otoz drodzy hejterzy, wy myślicie, ze zaczynając w punkcie A powinniście skończyć w punkcie B C D E F G H I J K... Z, etc.

Pierwsza decyzja to dwa zakonczenia, albo najlepiej 8, potem z kazdej decyzji wynikającej z tej pierwszej powinno byc jeszcze wiecej zakonczen/kluczowych momentow.

W ten sposob powstalaby nie jedna gra, a milion gier w jednej.

Serio z takim podejściem podchodziliscie np do walking dead? Jakie dragi bierzecie? Troche sie zblazniliscie.

Spiesze z wyjaśnieniem - w tych grach chodzi o to jak dojsc z punktu A do punktu B, chociaz akurat wolf i wd s2 maja kilka zakonczen, ale mniejsza o to.

Chodzi o to, jakimi ludzmi stana sie nasza postac i inne postaci, jakimi drogami dojda do punktu B (a niejednokrotnie sa to bardzo rozne drogi), wreszcie o to, jak beda traktowac nas inne postacie, po tym co zrobilismy. Wazne sa reakcje na nasze odpowiedzi - mozemy byc neutralni, zli, dobrzy, mozemy przemilczec sprawe - nic nie zostanie bez komentarza.

Mam nadzieje, ze pomoglem.

Niestety miliarda zupełnie odmiennych dróg w grze innej niz tekstowka nigdy za zycia nie zaznacie, glupiutkie misie.

Opublikowano

I tak bardzo długo zajmuje im złamanie obecnych konsol. Poprzednia generacja po 1,5r zalana była korsarzami i verbatimami.

Opublikowano

driveclub fajna gra. Jak zamawiałem ps4w pre-orderze w 2013 (epokę temu...) to miała być za darmo w PS Plus.

Nie miała

miała
Nie, obiecane było demo, a ludzie w internatach piszą takie hejty jakby to miała być pełna wersja z season passem dawana za sam fakt posiadania ps4.

Nic nie zrobisz ze gimby przeszły z Xboxa i placzo.

Opublikowano

No super były te wybory moralne w pierwszem sezonie TWD, gdzie jakkolwiek byśmy się nie starali - jak twórcy ustalili że w tym momencie ma być dramatyczna sytuacja, to chooj da ci trzykrotne sprawdzenie wszystkich pozostałych opcji dialogowych

chodzi ofkors o tą cold bijacz Lilly która niezależnie co robiliśmy i tak zabijała jedną z pozytywnych postaci przy kamperze, oraz niezależnie co później odpowiadaliśmy, spieprzała naszym autem

czy wygląd outra. TWD bardzo mi się podobał, ale bronienie casualowatych puzli gier TT (naprawdę istnieją ich tylko dwa typy: nielogiczne i nieintuicyjne oraz psudo puzle?) zalatuje fanboystwem. Produkcje TT to świetne filmy interaktywne, które mogłoby by być także fajnymi przygodówkami. Nie zasługują jednak ani na hejt, ani na gloryfikowanie.

Nie masz pojecia o czym piszesz, wiec zgodnie z powiedzeniem - ustepuje.
Pisze prawdę, no ale żadnego argumentu nie masz, bo takiego nie ma. Opowieści od TT są świetne, ale nasze wybory nie mają i tak żadnego znaczenia.
Ok, odpowiem jak dziecku (ale krotko) , bo widze, ze wielu z was ma ten sam, abstrakcyjny zarzut.

Otoz drodzy hejterzy, wy myślicie, ze zaczynając w punkcie A powinniście skończyć w punkcie B C D E F G H I J K... Z, etc.

Pierwsza decyzja to dwa zakonczenia, albo najlepiej 8, potem z kazdej decyzji wynikającej z tej pierwszej powinno byc jeszcze wiecej zakonczen/kluczowych momentow.

W ten sposob powstalaby nie jedna gra, a milion gier w jednej.

Serio z takim podejściem podchodziliscie np do walking dead? Jakie dragi bierzecie? Troche sie zblazniliscie.

Spiesze z wyjaśnieniem - w tych grach chodzi o to jak dojsc z punktu A do punktu B, chociaz akurat wolf i wd s2 maja kilka zakonczen, ale mniejsza o to.

Chodzi o to, jakimi ludzmi stana sie nasza postac i inne postaci, jakimi drogami dojda do punktu B (a niejednokrotnie sa to bardzo rozne drogi), wreszcie o to, jak beda traktowac nas inne postacie, po tym co zrobilismy. Wazne sa reakcje na nasze odpowiedzi - mozemy byc neutralni, zli, dobrzy, mozemy przemilczec sprawe - nic nie zostanie bez komentarza.

Mam nadzieje, ze pomoglem.

Niestety miliarda zupełnie odmiennych dróg w grze innej niz tekstowka nigdy za zycia nie zaznacie, glupiutkie misie.

Lał, mogę być zły, dobry, fajnie, szkoda, że to i tak nie ma żadnego znaczenia w tej grze. To wszystko to tylko kosmetyka do liniowej opowieści. I to mój główny zarzut, bo gry od TT bardzo lubię i kupuje każdy ich tytuł, ale dopiero jak wyjdą z trzy odcinki.
Opublikowano

Nie demo tylko wersja w której można było wbić platyne.

Opublikowano

Nie powiem, niezly gagatek ten moldar.

Opublikowano

Fani konsoli dla plebejuszy znów odwracają kota ogonem? Ustalmy kilka faktów:

- PC = 4000 złotych = MGS w 4K

Co (pipi)a? Mój komp za 5 koła nie pociągnie 4k w 30 fps nawet a do tego dolicz sobie monitor/tv 4k. Monitor z 3-4 tysiące jak nic. 

Opublikowano

Zarzut zasyfionego lub co gorsza źle skonstruowanego kompa, to zawsze taki uniwersalny argument rycerzy blachy, gdy coś komuś gdzieś nie działa, albo działa kiepsko. To z kolei musi bardzo cieszyć tych co portują gry na komputry. Nie muszą się wszak starać z optymalizacją, bo społeczność blaszek i tak każdemu komu nie zadziała wmówi, że się nie zna, że pewnie piraci i tak w ogóle to ma szajskie podzespoły. To nic, że wybulił 4k i nie ma 4k. To nic, że i chciał sobie pograć jak na konsoli. Jest nubem, bo zewnętrzne studio z Ukrainy nie zadbało o to by szło mu dobrze. Smutne.

Ps. Ofkoz na pewno jest też masa Januszy, co serio mają syfy na konpach i całą tą patologię co wymienil ping , temu nie przeczę...

Opublikowano

Jak bardzo mnie boli, że na xboxie jest mniej gimbów z polski i januszy do grania w multi. Ojoj.

Zamiast tego jest pewnie więcej tępych pożeraczy burgerów z USA więc wychodzi w sumie na jedno.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Jak bardzo mnie boli, że na xboxie jest mniej gimbów z polski i januszy do grania w multi. Ojoj.

Zamiast tego jest pewnie więcej tępych pożeraczy burgerów z USA więc wychodzi w sumie na jedno.

a ty co, pewno podczas sesyjki na plejce pijesz winko i wciągasz trufle. Przeciętny pożeracz burgerów = przeciętny pożeracz schabowego i mizerii

Opublikowano

Co (pipi)? Mój komp za 5 koła nie pociągnie 4k w 30 fps nawet a do tego dolicz sobie monitor/tv 4k. Monitor z 3-4 tysiące jak nic. 

Stunik dobrze mówi. Komp do 4K to przynajmniej 6-8 tysi, do tego monitor kolejne 4 tysie i mamy zestaw pc mustard rice za jedyne 10-12 tysięcy xDDD

A PS4 1800 zł i cieszymy się bezproblemową rozgrywką przez lata :reggie:

Opublikowano

Co (pipi)? Mój komp za 5 koła nie pociągnie 4k w 30 fps nawet a do tego dolicz sobie monitor/tv 4k. Monitor z 3-4 tysiące jak nic. 

40,000 odrazu za monitor :facepalmz:

Opublikowano

Ale tak poważnie mówiąc to nie są jeszcze czasy 4k i tyle. Obecnie granie w 4k zarezerwowane jest dla małego % bogatych graczy.

Opublikowano

Przecież 4k to jeszcze kilka dobrych lat w zasięgu 80% społeczności graczy. Nawet PS4 i XOne nie są przystosowane do takiej rozdziałki. 

Opublikowano

a ty co, pewno podczas sesyjki na plejce pijesz winko i wciągasz trufle.

Ja głównie chrupki i colę z biedronki jak pykam na PS3 :/ 

Ale widząc z jakiej jakości materiałów jest zrobiona PS4, a zwłaszcza pad to myślę,że taki zestaw konesera będzie pasował do tego sprzętu w sam raz.

Opublikowano

Nawet PS4 i XOne nie są przystosowane do takiej rozdziałki. 

PS4 i Xone nie są w pełni przystosowane do 1080p, a gdzie do 4k. :kaz:

Opublikowano

Przecież 4k to jeszcze kilka dobrych lat w zasięgu 80% społeczności graczy. Nawet PS4 i XOne nie są przystosowane do takiej rozdziałki. 

"Nawet PS4 i XOne" :dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.