Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dałem plusika, więc mam nadzieje Wiesławo, że prawilnie ograsz tego skur/wesyna. 

sunset-boxart.png

Jak ta okładka jest dooobra :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wiesławo podaj gamertag :cool::lapka:

Turus PL

Opublikowano

w kolejnych miesiącach będę grała nadal FM5 (dopiero 330 level wbiłam

Lol, a tak było śmiane z maciomaniaka że 5 razy Knacka przeszedł.

Opublikowano

Dałem plusika, więc mam nadzieje Wiesławo, że prawilnie ograsz tego skur/wesyna. 

sunset-boxart.png

Przeszłam to jak było za friko na 24h, świetna gra - dla mnie to był lepszy infamous niż infamous 3. Jedyna wada to te momenty z obroną lokacji przed hordami wrogów - za duży chaos był i sporo nerwów. Może kiedyś jeszcze wrócę żeby misje poboczne zrobić.

Opublikowano

Wiesława, szanuje Twoj gust growy, ale zdajesz sobie z tego sprawe ze nie działający PSN to tylko marny trolling botów które to pisały podczas przerwy w dostępie do Xbox Live?

Zdajesz sobie też z tego sprawę że to konsola która się cofnęła w rozwoju?

Opublikowano

Exact mowi jak jest, niedzialajacy psn to tylko propaganda wstretnych xbotow. Np. swiateczny off to nic innego jak jedna wielka konfabulacja, skrupulatnie przeprowadzona przez zagorzalych botkow.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co to za gra bez trawy?

GTA

Opublikowano

Exact mowi jak jest, niedzialajacy psn to tylko propaganda wstretnych xbotow. Np. swiateczny off to nic innego jak jedna wielka konfabulacja, skrupulatnie przeprowadzona przez zagorzalych botkow.

Przecież PSN działał tu wszystkim na święta. Ja tam nie wiem co te media. Propaganda :/

Opublikowano

Co to za gra bez trawy?

GTA

Fanek robisz to źle

Opublikowano

Przecież PSN działał tu wszystkim na święta. Ja tam nie wiem co te media. Propaganda :/

Przypomnisz nam na której konsoli Kim Dotcom nie mógł w święta grać w Destiny?

:reggie:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Kolejny spec co widzi kosmiczna roznice miedzy 900 a 1080p.

Oh, wait. Nie widzi, bo nie ma zadnego current gena :reggie:

:obama: zaorane

Opublikowano

lol? Adwokat grafiki na PS4 nie ma pleja 4?

dafaq?

Opublikowano

To moze ja sie wypowiem na temat tego calego HoloLens. W sumie to ustrojstwo mnie troche grzmoci. Dlaczego? Zanim to zostanie sensownie wykorzystane w najszym ukochanym hobby, czyli grach uplynie co najmniej 5 lat, a wykorzystanie w grach dla hardcore`owcow dalsze 5. Tak czy inaczej inne mozliwosci wykorzystania tego gadzetu wydaja sie byc imponujace, ale ja w sumie nie o tym.Chce zwrocic uwage na co innego, a mianowicie na to, ze  jesli Mikroszafotowi przez tyle lat udalo sie z sukcesem ukryc przed swiatem istnienie czegos takiego jak  HoloLens to jestem swięcie przekonany, ze juz w najblizszym czasie, a juz na pewno na E3 w kwestii gier na glowy Kubotów spadnie nie jedna a kilka...

vyqgyo.jpg

Biedne klapki! :empathy:

2dv8w9g.jpg

Opublikowano

Ukryć przed światem hololens, co te boty cpia to ja nawet nie

XDDDDDDDDD

Czezare idź se odpal ukrytego przed świata eyetoya.

Opublikowano

jesli Mikroszafotowi przez tyle lat udalo sie z sukcesem ukryc przed swiatem istnienie czegos takiego jak  HoloLens 

Pewnie projekt ma maks rok i na szybko coś pokazali, bo akurat ktoś się pomylił w projekcie i akurat zadziałało xD Co te boty ćpią. 

Opublikowano

lol? Adwokat grafiki na PS4 nie ma pleja 4?

dafaq?

Vita sie nie liczy jako current gen? :frog:

Opublikowano

jesli Mikroszafotowi przez tyle lat udalo sie z sukcesem ukryc przed swiatem istnienie czegos takiego jak HoloLens

Pewnie projekt ma maks rok i na szybko coś pokazali, bo akurat ktoś się pomylił w projekcie i akurat zadziałało xD Co te boty ćpią.

Za przyczyną Kubotów wracamy do lat głębokiej komuny. Prasa, radio, telewizja kłamią!Wszędzie stoi, że pracowali nad tym od wielu lat, ale przecież to klapy lubią naginać rzeczywistość, zwłaszcza taką, której wymowa nie jest korzystna dla nich samych. Normalne...Odstawcie to co pobieracie. Szkodzi Wam...
Opublikowano

Kobik kolejny posiadacz podkonsoli900p, który przejrzał na oczy i wymienił szambo na kawior. Witamy w Królestwie Niebieskim, witamy w nowej generacji.

W marcu zostanie z 5 botow, tych najbardziej ze skrzywioną psychiką i żyjących w zielonym matrixie.

Ps. A ci znowu o tych brylach. Przecież wasz wódz Mazzeo wydał wam rozkaz, żebyście już się nie osmieszali z tymi okularami, bo mu wstyd za was.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kobik nie wie co dobre bo jara sie DriveClubem 71, zreszta nie on sam, Emtebe chce season passa kupić do tej popłuczyny 71.

Opublikowano

Uciekłem zawczasu z tego patologicznego związku bo to co nadchodzi na nadkonsolę bardziej mnie jara niż to co na VHS-ie.

Druga sprawa, to szkoda mi Girsów ale nie robi ich już Epic więc  :reggie: a tracić czasu znowu na sieci w remasterze nie mam ochoty. Bo znów grałbym tylko w Girsy a to jest nie zdrowe.

Opublikowano

Xbox Live nie dzialal 14h krocej i tylko dlatego ze podniesli czesc uslug. Gdyby Ona kupilo wiecej osob niz 4, to skonczyloby sie (pipi)enie o niezawodnym live, ktory znacznie czesciej niz na poprzedniej generacji ma ograniczenia i bledy. Od swiat zdarzyly sie juz przynajmniej 2 przerwy, gdzie nawet osiagniecia online sie nie wbijaly, nie mozna bylo rozpoczac normalnie gry online ze znajomym, konsola sie (pipi)ala, jak tylko chciales wejsc do grupy, w tym czasie byla 1 konserwacja PSN. :reggie:

Edytowane przez easye

Opublikowano

sunset-boxart.png

Przeszłam to jak było za friko na 24h, świetna gra - dla mnie to był lepszy infamous niż infamous 3. Jedyna wada to te momenty z obroną lokacji przed hordami wrogów - za duży chaos był i sporo nerwów. Może kiedyś jeszcze wrócę żeby misje poboczne zrobić.

botowcy wyścigowcy :/
Opublikowano

Wiesława, szanuje Twoj gust growy, ale zdajesz sobie z tego sprawe ze nie działający PSN to tylko marny trolling botów które to pisały podczas przerwy w dostępie do Xbox Live?

Zdajesz sobie też z tego sprawę że to konsola która się cofnęła w rozwoju?

Cała rzecz polega na tym, że kupiłam PS4 w dniu premiery i używałam PSN-u. Loteryjna szybkość ściągania materiałów z PSN. Wysyłanie wiadomości tekstowych po pół minuty na 30 znaków. Częste niezapowiedziane wyłączenia usługi - z biegiem czasu zamiast się poprawiać - pogarszało się. Jakoś w czerwcu kupiłam klocka i mimo pewnych drobnych mankamentów usługi sieciowe działają znacznie lepiej. Jedyna rzecz, którą Sony dołożyło do bardzo słabej usługi z PS3 to cross game chat, przy czym nie działa on zawsze i z dowolną grupą ludzi w party. Nagrywanie filmów z rozgrywki i tablica aktywności - nie obchodzą mnie, powinni je wyłączyć jeśli pogarszają stabilność pozostałych elementów.

To spowodowało decyzję o odcięciu Sony od moich 195zł (choć próbowali je wyłudzić i sami włączyli mi w opcjach przedłużenie abonamentu - na szczęście miałam wtedy przycięty limit na transakcje internetowe). Nie mogę używać usług firmy, która przez całe lata nie jest w stanie nic poprawić. Z archetypową sieciowością PS3 męczyłam się kilka lat i nigdy to nie zaczęło działać dobrze - z PS4 będzie tak samo. Szkoda życia na czekanie w sytuacji gdy ma się wybór. Jedyne co mnie skłoni do odpalenia PS4 to nowy Ratchet i Gran Turismo 7 i tylko dlatego szrot jeszcze stoi ładnie przykryty pokrowcem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.