Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Rising na bank wyjdzie na kompa. Konami jest raczej zadowolone z wynikow jedyneczki oraz MGSVGZ na blaszce wiec glupio by bylo teraz sie cofac (i rezygnowac z latwego hajsu).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Order wygląda genialnie pod kątem designerskim, jak i technologicznym.

haha technicznie może i tak, ale serio podniecasz się tym szaroburymi budynkami i realistycznym settingiem? A zapomniałem, że ex na ps4 dlatego tak mówisz.

Dobrze ze od Gears of War napi.erdalala piękna paleta barw, moze taki jest zamysł twórców, szaro buro i ponuro, na każdym kroku hejtujecie ta gre bo jest na PS4, z gameplayow wynika ze strzelanie bedzie sprawiało przyjemność, historia bedzie trwała 10-12h, krzyczeliście o korytarzach a co chwile sa screeny z otwartych terenów, lub podczas wspinania sie po budynku.

D.upa was piecze i tyle.

Nie mi się setting w obu grach pasuje a w The Order bardzo podoba i chętnie bym pograł dla graficzki itp ale Figaro? On hejtuje design gearsów (no postacie to wiadomo, ale architektura, bronie czy potwory są imo ok) i kocha kolorowe gry z tęczową paletą barw i niesamograje i gdyby The Order zmierzał na XO to by hejtował aż para z dupy leciała.

Ok, przyznaje Ci racje

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wszyscy wiedzą że to gra 7/10 ale botki i tak srają w majty, no ale nie ma się co dziwić jak najbliższy ex w 2016 xD

Daj Boże

ahahaha jaki ból botów, jad aż się wylewa z gęby xD

Z powodu Corridor from XIX Century?Nie badz bardziej smieszny niz jestes...
Skończyłeś? Wracaj do Call of Duty
A Ty wracaj do przestawiania kibli i drabinek w TLoU...
Opublikowano

Wszyscy wiedzą że to gra 7/10 ale botki i tak srają w majty, no ale nie ma się co dziwić jak najbliższy ex w 2016 xD

Daj Boże

ahahaha jaki ból botów, jad aż się wylewa z gęby xD

Z powodu Corridor from XIX Century?Nie badz bardziej smieszny niz jestes...
Skończyłeś? Wracaj do Call of Duty
A Ty wracaj do przestawiania kibli i drabinek w TLoU...

Już to dawno zrobiłem :kaz:

Opublikowano

Jak Platinium to tylko Scalebound.

Opublikowano

Jak Japonia to tylko Nintendo

Opublikowano

Biorąc dane z vgchartz to sprzedało się lepiej niż okami na ps2, mimo, że vgchartz nie uwzględnia cyfrowego SO i bundli :reggie:

A chyba nie muszę przypominać, że ps2 było na świecie 10x więcej niż aktualnie jest Xboksów One? :reggie:

Klapki największą zakałą gamingu :(

A wiesz cwaniaku że chooje z Capcom zamknęli Clover Studio zanim Okami w ogóle trafiło do Europy? :reggie:

Opublikowano

Jak Platinium to tylko Scalebound.

Jestem ciekaw co z tego wyjdzie czy tytuł w stylu PG czy jednak kupsztyl pod burgery , o Scalebound ludzie z PG milczą a za to chętnie przebąkują chęć zrobienia Bayo 3  ba nie którzy mają nawet nadzieję że uda im się to zrobić w tym roku ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ostatnio Square Enix zapowiadali nowego exa na PS4 o tajemniczej nazwie roboczej Project Code Z

oto on:

SE w formie, kolejny troll po FF VII  :Coolface:

please-be-excited-square-enix.jpg

Opublikowano

Rising na bank wyjdzie na kompa. Konami jest raczej zadowolone z wynikow jedyneczki oraz MGSVGZ na blaszce wiec glupio by bylo teraz sie cofac (i rezygnowac z latwego hajsu).

Dobrze było kupić obie te pozycje :fsg:

MGS V też się łyknie na premierę :fsg: :fsg:

Opublikowano

Dobrze było kupić obie te pozycje :fsg:

MGS V też się łyknie na premierę :fsg: :fsg:

Na premierę,czyli jakieś pół roku po konsolach ;) Od razu konami mówiło,że wyjdzie na pc,ale później. Kurde bycie komputerowcem uczy cierpliwości i pokory.

Pozdrawiam w takim czasie nie trafić na spoilery.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Pojawił się Adi, nareszcie. Pc przygotowany na premierę Wieska? Oczywiście glorius 1080/60 na ultra, jak na pc mastera przystało?

Opublikowano

Pojawił się Adi, nareszcie. Pc przygotowany na premierę Wieska? Oczywiście glorius 1080/60 na ultra, jak na pc mastera przystało?

Nie śmiej się z niego, skąd mógł wiedzieć że najpierw go nVidia wy.(pipi)ie a później Twórcy Wiedźmina.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No siema, ale powitanie.

Przygotowany, a wy?  :Coolface:

Opublikowano

Oczywista oczywistość.

Nadkonsola plus 55HX850 już gotowe.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na premierę,czyli jakieś pół roku po konsolach ;) Od razu konami mówiło,że wyjdzie na pc,ale później. Kurde bycie komputerowcem uczy cierpliwości i pokory.

Pozdrawiam w takim czasie nie trafić na spoilery.

Przecież i tak nie ogram, więc co za różnica ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Pecetowcy to więksi przegrani od botów. Trochę tokerancji.

>implying

Nie ma większych przegrańców niż konsolarze teraz. Tyle kasy wywalić na tak gówniany sprzęt z tyloma ograniczeniami i tak słabiutką biblioteką gier to normalnie tragikomedia epickich proporcji. 

Opublikowano

Nie no, w tym roku już zakup PS4 staje się opłacalny. Wiesiek 3, Bloodborne, Batman, pewnie U4, Just Cause 3, dla mnie jeszcze DriveClub i TLOU do multi z zaległych gierek i grania na kilka ładnych miesięcy.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiadomo. PS4 i Xone w 2016 roku. Wcześhiej bezsensu.

Zależy dla kogo.

Opublikowano

No jasne, panowie. Nie piszę prawdy ostatecznej, tylko opinię :) Dla innych warto było kupić premierowe PS4 z KZ SF, i w porządku.

Opublikowano

No cze Adi, jak tam gtx 970 się sprawuje, z pamięcią wszystko ok, czy może już spadki klatek i pora nową kartę kupić? :Coolface:

Opublikowano

Ja to się zastanawiam co stoi za tym waszym cwaniakowaniem klapki.

Ciągle jesteście karmieni obietnicami, a na krzywe akcje Sony chcecie przymykać oko.
Nawet jak sobie przypomne czasy PS3 to wpada mi do głowy kilka fajnych przykładów. Złotousty Ken mówiący o PS3 wyświetlającym obraz w 120 klatkach, kastrowanie konsol z wstecznej kompatybilności i slotów na karty, pokazywanie renderów na E3 po których Tretton mówi, że widzieliśmy właśnie "real gameplay", zapowiadanie gier które nigdy nie powstaną lub wyjdą za 2 generacje, jest już cross game chat?

Na PS4 tymczasem wał z rozdzielczością Shadow Falla, DelayClub, reklamowanie Watch Dogsów przez Sony które twierdziło że na ich konsoli gra chodzi w 1080p/60fps, nadal biedna infrastruktura sieciowa za którą tym razem musicie płacić, budżetowy sprzęt z budżetowym wykonaniem zapewniający jedynie akceptowalny jak na dzisiejsze standardy komfort gry nie mówiąc już nawet o braku ciekawych tytułów (poza niektórymi grami indie).

Yeti się obnosi z tą konsolą i telewizorem tak jakby miał tego Wiedźmina ogrywać w niewiadomo jakiej jakości a wszyscy wiemy jak będzie 

No cze Adi, jak tam gtx 970 się sprawuje, z pamięcią wszystko ok, czy może już spadki klatek i pora nową kartę kupić? :Coolface:

Bardzo ok, spadków nie uświadczam  :newell:

Ogólnie to wygląda tak 

tFAtqo4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.