Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Rising na bank wyjdzie na kompa. Konami jest raczej zadowolone z wynikow jedyneczki oraz MGSVGZ na blaszce wiec glupio by bylo teraz sie cofac (i rezygnowac z latwego hajsu).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Order wygląda genialnie pod kątem designerskim, jak i technologicznym.

haha technicznie może i tak, ale serio podniecasz się tym szaroburymi budynkami i realistycznym settingiem? A zapomniałem, że ex na ps4 dlatego tak mówisz.

Dobrze ze od Gears of War napi.erdalala piękna paleta barw, moze taki jest zamysł twórców, szaro buro i ponuro, na każdym kroku hejtujecie ta gre bo jest na PS4, z gameplayow wynika ze strzelanie bedzie sprawiało przyjemność, historia bedzie trwała 10-12h, krzyczeliście o korytarzach a co chwile sa screeny z otwartych terenów, lub podczas wspinania sie po budynku.

D.upa was piecze i tyle.

Nie mi się setting w obu grach pasuje a w The Order bardzo podoba i chętnie bym pograł dla graficzki itp ale Figaro? On hejtuje design gearsów (no postacie to wiadomo, ale architektura, bronie czy potwory są imo ok) i kocha kolorowe gry z tęczową paletą barw i niesamograje i gdyby The Order zmierzał na XO to by hejtował aż para z dupy leciała.

Ok, przyznaje Ci racje

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wszyscy wiedzą że to gra 7/10 ale botki i tak srają w majty, no ale nie ma się co dziwić jak najbliższy ex w 2016 xD

Daj Boże

ahahaha jaki ból botów, jad aż się wylewa z gęby xD

Z powodu Corridor from XIX Century?Nie badz bardziej smieszny niz jestes...
Skończyłeś? Wracaj do Call of Duty
A Ty wracaj do przestawiania kibli i drabinek w TLoU...
Opublikowano

Wszyscy wiedzą że to gra 7/10 ale botki i tak srają w majty, no ale nie ma się co dziwić jak najbliższy ex w 2016 xD

Daj Boże

ahahaha jaki ból botów, jad aż się wylewa z gęby xD

Z powodu Corridor from XIX Century?Nie badz bardziej smieszny niz jestes...
Skończyłeś? Wracaj do Call of Duty
A Ty wracaj do przestawiania kibli i drabinek w TLoU...

Już to dawno zrobiłem :kaz:

Opublikowano

Jak Platinium to tylko Scalebound.

Opublikowano

Jak Japonia to tylko Nintendo

Opublikowano

Biorąc dane z vgchartz to sprzedało się lepiej niż okami na ps2, mimo, że vgchartz nie uwzględnia cyfrowego SO i bundli :reggie:

A chyba nie muszę przypominać, że ps2 było na świecie 10x więcej niż aktualnie jest Xboksów One? :reggie:

Klapki największą zakałą gamingu :(

A wiesz cwaniaku że chooje z Capcom zamknęli Clover Studio zanim Okami w ogóle trafiło do Europy? :reggie:

Opublikowano

Jak Platinium to tylko Scalebound.

Jestem ciekaw co z tego wyjdzie czy tytuł w stylu PG czy jednak kupsztyl pod burgery , o Scalebound ludzie z PG milczą a za to chętnie przebąkują chęć zrobienia Bayo 3  ba nie którzy mają nawet nadzieję że uda im się to zrobić w tym roku ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ostatnio Square Enix zapowiadali nowego exa na PS4 o tajemniczej nazwie roboczej Project Code Z

oto on:

SE w formie, kolejny troll po FF VII  :Coolface:

please-be-excited-square-enix.jpg

Opublikowano

Rising na bank wyjdzie na kompa. Konami jest raczej zadowolone z wynikow jedyneczki oraz MGSVGZ na blaszce wiec glupio by bylo teraz sie cofac (i rezygnowac z latwego hajsu).

Dobrze było kupić obie te pozycje :fsg:

MGS V też się łyknie na premierę :fsg: :fsg:

Opublikowano

Dobrze było kupić obie te pozycje :fsg:

MGS V też się łyknie na premierę :fsg: :fsg:

Na premierę,czyli jakieś pół roku po konsolach ;) Od razu konami mówiło,że wyjdzie na pc,ale później. Kurde bycie komputerowcem uczy cierpliwości i pokory.

Pozdrawiam w takim czasie nie trafić na spoilery.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Pojawił się Adi, nareszcie. Pc przygotowany na premierę Wieska? Oczywiście glorius 1080/60 na ultra, jak na pc mastera przystało?

Opublikowano

Pojawił się Adi, nareszcie. Pc przygotowany na premierę Wieska? Oczywiście glorius 1080/60 na ultra, jak na pc mastera przystało?

Nie śmiej się z niego, skąd mógł wiedzieć że najpierw go nVidia wy.(pipi)ie a później Twórcy Wiedźmina.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No siema, ale powitanie.

Przygotowany, a wy?  :Coolface:

Opublikowano

Oczywista oczywistość.

Nadkonsola plus 55HX850 już gotowe.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na premierę,czyli jakieś pół roku po konsolach ;) Od razu konami mówiło,że wyjdzie na pc,ale później. Kurde bycie komputerowcem uczy cierpliwości i pokory.

Pozdrawiam w takim czasie nie trafić na spoilery.

Przecież i tak nie ogram, więc co za różnica ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Pecetowcy to więksi przegrani od botów. Trochę tokerancji.

>implying

Nie ma większych przegrańców niż konsolarze teraz. Tyle kasy wywalić na tak gówniany sprzęt z tyloma ograniczeniami i tak słabiutką biblioteką gier to normalnie tragikomedia epickich proporcji. 

Opublikowano

Nie no, w tym roku już zakup PS4 staje się opłacalny. Wiesiek 3, Bloodborne, Batman, pewnie U4, Just Cause 3, dla mnie jeszcze DriveClub i TLOU do multi z zaległych gierek i grania na kilka ładnych miesięcy.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiadomo. PS4 i Xone w 2016 roku. Wcześhiej bezsensu.

Zależy dla kogo.

Opublikowano

No jasne, panowie. Nie piszę prawdy ostatecznej, tylko opinię :) Dla innych warto było kupić premierowe PS4 z KZ SF, i w porządku.

Opublikowano

No cze Adi, jak tam gtx 970 się sprawuje, z pamięcią wszystko ok, czy może już spadki klatek i pora nową kartę kupić? :Coolface:

Opublikowano

Ja to się zastanawiam co stoi za tym waszym cwaniakowaniem klapki.

Ciągle jesteście karmieni obietnicami, a na krzywe akcje Sony chcecie przymykać oko.
Nawet jak sobie przypomne czasy PS3 to wpada mi do głowy kilka fajnych przykładów. Złotousty Ken mówiący o PS3 wyświetlającym obraz w 120 klatkach, kastrowanie konsol z wstecznej kompatybilności i slotów na karty, pokazywanie renderów na E3 po których Tretton mówi, że widzieliśmy właśnie "real gameplay", zapowiadanie gier które nigdy nie powstaną lub wyjdą za 2 generacje, jest już cross game chat?

Na PS4 tymczasem wał z rozdzielczością Shadow Falla, DelayClub, reklamowanie Watch Dogsów przez Sony które twierdziło że na ich konsoli gra chodzi w 1080p/60fps, nadal biedna infrastruktura sieciowa za którą tym razem musicie płacić, budżetowy sprzęt z budżetowym wykonaniem zapewniający jedynie akceptowalny jak na dzisiejsze standardy komfort gry nie mówiąc już nawet o braku ciekawych tytułów (poza niektórymi grami indie).

Yeti się obnosi z tą konsolą i telewizorem tak jakby miał tego Wiedźmina ogrywać w niewiadomo jakiej jakości a wszyscy wiemy jak będzie 

No cze Adi, jak tam gtx 970 się sprawuje, z pamięcią wszystko ok, czy może już spadki klatek i pora nową kartę kupić? :Coolface:

Bardzo ok, spadków nie uświadczam  :newell:

Ogólnie to wygląda tak 

tFAtqo4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.