Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a to potrzebuje fanbojstwa by nią nie być...

A co to za pretensjonalna bzdura. Szanuję TLOU, dla mnie jest to jedna z lepszych gier 7 generacji, ale jeżeli uważam, że były gry lepsze to jestem fanbojem? Bez jaj.

No dobra, niech będzie że potrzebuje fanbojstwa by nie być JEDNĄ Z najlepszych gier generacji, choć dla mnie ona jest najlepsza....

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wnoszę o bana za czerstwy foruming, z drugiego obozu zbanujcie lema i równowaga we wszechświecie zostanie zachowana.

Opublikowano

Niby słabiutki trolling, jednak cytowanie i odpowiedź na własnego posta rozbawiła mnie, ale dzisiaj dobry humor mam, GOTY dzień na parkietach NBA i boiskach piłkarskich, więc to może dlatego :D

Opublikowano

TLoU ma najlepsze zakonczenie ever, kac po ukonczeniu gry trzymal mnie ponad tydzien

ja chyba jednak kupię używaną PS3 i w końcu zagram w TLOU :/  Jeżeli to takie samo zwieńczenie generacji jak GoW II, to trochę (pipi)owo tego nie przeżyć. 

Póki co GTA V i RDR pany :P

Opublikowano

PS3 chuyowa konsola ale dla tlou trzeba bylo ja niestety kupic ;(

Opublikowano

TLoU ma najlepsze zakonczenie ever, kac po ukonczeniu gry trzymal mnie ponad tydzien

ja chyba jednak kupię używaną PS3 i w końcu zagram w TLOU :/  Jeżeli to takie samo zwieńczenie generacji jak GoW II, to trochę c(pipi) tego nie przeżyć. 

Szkoda kasy na to. Lepiej obejrzyj na YT let's playe.

Opublikowano

ja chyba jednak kupię używaną PS3 i w końcu zagram w TLOU :/  Jeżeli to takie samo zwieńczenie generacji jak GoW II, to trochę c(pipi) tego nie przeżyć. 

Szkoda kasy na to. Lepiej obejrzyj na YT let's playe.

mnie LP nudzą po 30 sekundach. 

edit

zresztą ja nie jestem Mendrek :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie warto brac ps3 tylko dla tlou, pozycz od kogos albo kup ps4 za 2 lata.

Opublikowano

Ograniczenie umysłowe czy nieudolny trolling? Bo wiesz.. trollować też trzeba umieć.

Po co pytasz, jak znasz odpowiedz.

Opublikowano

Jezu, czepiliście sie tego Lema, gość gasi bota jednego za drugim sensownie argumentując i chcecie go usuwać, ale jak w obozie botów ktoś mówi ze most to sandbox, ktoś jest niedorozwinięty czy chce zając miejsce najbardziej żałosnego Janusza (hi Mroku) to wszystko ok.

Opublikowano

Ograniczenie umysłowe czy nieudolny trolling? Bo wiesz.. trollować też trzeba umieć.

Po co pytasz, jak znasz odpowiedz.

Ja tez znam odpowiedz na pytanie, czy Order dostanie 8/10. No YETI czas spakowac szmaty i wypad z forumka

Opublikowano

Bodajze konczy sie na dwa dni przed premiera ( tak mi sie przynajmniej wydaje)

Opublikowano

fajny newsik z Bloodborna - w grze wystąpią tarcze, ale nie będą tak skuteczne jak w DS'ach.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-02-06-bloodborne-will-have-shields-after-all

"We wanted to encourage players to not hide and wait, but instead be more aggressive and pro-active in battle," he added.

Dla mnie lepszego newsa być nie mogło.

Opublikowano

Jak można sprzedać swoją grę generacji, nie wiem, po dwóch dniach od jej ukończenia?

a co ma z nią robić?

nie no lepiej kupić grę za 50zł a potem sprzedać na forum za 150 co :Coolface:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jest pierwsza ocena Ordera, mam nadzieje, że Jaczes już spakowany. :reggie:

Looks like copies of The Order: 1886 are starting to be available to some gamers, and YouTube user Lorenzo Tomei leaked a video on his channel.

During the video he praises (in Italian) the game without reserve. Of course keep in mind that this is Tomei’s personal opinion, and you’ll ultimately have to make your own decision on whether he’s right or not.

If I had to give this game a score, I’d give it a full 9. It’s really very convincing, Graphics are spectacular, and the music tracks really immerse you in the story of the game.

http://www.dualshockers.com/2015/02/06/the-order-1886-early-player-comments-very-positively-really-convincing-praises-graphics-and-music/

:daddy: 9/10 :daddy:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

biznes jest biznes. Kto nie chce wyjść na plus ten frajer.

niech frajerów szuka na allegro

Opublikowano

Jezu, czepiliście sie tego Lema, gość gasi bota jednego za drugim sensownie argumentując i chcecie go usuwać, ale jak w obozie botów ktoś mówi ze most to sandbox, ktoś jest niedorozwinięty czy chce zając miejsce najbardziej żałosnego Janusza (hi Mroku) to wszystko ok.

bronisz go bo jestescie na tym samym poziomie :reggie:

Opublikowano

na bank eX4cT przed pojsciem spac patrzy dumnie w lustro i mowi na glos; "ale znow zginiotem boty" xD

Opublikowano

Jest pierwsza ocena Ordera, mam nadzieje, że Jaczes już spakowany. :reggie:

Looks like copies of The Order: 1886 are starting to be available to some gamers, and YouTube user Lorenzo Tomei leaked a video on his channel.

During the video he praises (in Italian) the game without reserve. Of course keep in mind that this is Tomei’s personal opinion, and you’ll ultimately have to make your own decision on whether he’s right or not.

If I had to give this game a score, I’d give it a full 9. It’s really very convincing, Graphics are spectacular, and the music tracks really immerse you in the story of the game.

http://www.dualshockers.com/2015/02/06/the-order-1886-early-player-comments-very-positively-really-convincing-praises-graphics-and-music/

:daddy: 9/10 :daddy:

"youtube user"

serio? xD

Bedzie jak z pjudigejem i dying light:

"graphics are amazing" - Lorenzo Tomei, youtuber

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.