Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego, że PS4 tak mocno sprzedażą odstaje od Xone, to będzie pewnie najlepszy Xbox. Każdy kolejny miesiąc potwierdza, że MS jest zdeterminowany, by odbiór konsoli w oczach jej posiadaczy był jak najlepszy. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niesamowicie spoczeli na laurach, a co najgorsze kazdy tydzien, kazdy wynik sprzedazy gier czy konsol pokazuje ze na prawde nie maja powodu by sie starac, boje sie ze jakby nagle sony zakrecilo kurek exow jak z vita i oglosilo ze juz zaden ex nie powstanie to i tak ten cyrk zwany ps4 sprzedawalby sie lepiej niz xone jadac na multiplatfrormach i wykreowanym popycie

A nie pomyślałeś że większość ludzi ma wy(pipi)ane na exy od Sony?

Opublikowano

jeszcze ta impreza z okazji 20 lecia, taka rocznica, tyle wspomnien, tyle legendarnych serii, nawet (pipi)a szympans by wpadl na to ze az nalezalo sie ozywic jakas legende - ale (pipi)a nie krawaty z sony, gwiazda imprezy podrobka splatoon od kolesia co dzien zaczyna od pol litra

Opublikowano

niesamowicie spoczeli na laurach, a co najgorsze kazdy tydzien, kazdy wynik sprzedazy gier czy konsol pokazuje ze na prawde nie maja powodu by sie starac, boje sie ze jakby nagle sony zakrecilo kurek exow jak z vita i oglosilo ze juz zaden ex nie powstanie to i tak ten cyrk zwany ps4 sprzedawalby sie lepiej niz xone jadac na multiplatfrormach i wykreowanym popycie

A nie pomyślałeś że większość ludz kupuje PS4, bo ładnie w salonie wygląda i da się czasami BRke puścić z niego?

FIX :sorcerer:

Opublikowano

Ficus jakie soczyste fekalia pelne hejtu nagle cisnie w strone Playstation, co sie stalo? :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A nie pomyślałeś że większość ludz kupuje PS4, bo ładnie w salonie wygląda i da się czasami BRke puścić z niego?

One wygląda lepiej i też się da zapodać film na BR :P

Opublikowano

Obecna sytuacje w obozie Sony mozna skwitować nastepujacycm screenem:

cDTl3nb.jpg

Opublikowano

Ficus jakie soczyste fekalia pelne hejtow cisnie w strone Playstation, co sie stalo? :D

Chłopak widać szykuję się do drogi zwanej "yebać niebieski, w mojej duszy tylko zieleń"

give-it-to-me-gif.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

U3>U2>TR, tak to widzę.

post-118955-0-64733300-1347291736.gif

Opublikowano

One wygląda lepiej i też się da zapodać film na BR :P

LOLno.gif

Opublikowano

Ostatnio wypełniałem ankietę przygotowaną przez NVIDIA i było pytanie odnośnie jakiś akcji, promocji jakimi byłbym zainteresowany, wpisałem: zatrudnijcie marketingowca SONY. Mam główną nagrodę w kieszeni.

Opublikowano

No co chcesz pajgi, trójeczkę ogrywałem przed dwójką, a Tomb Raidera jako ostatniego, więc byłem troszkę zmęczony formułą, no.

Opublikowano

To nie gówniana cegła zwana XBONER i jego pseudo użytkownicy co zbierają achiki za youtube .
Opublikowano

Problemem Analnego przebudzenia było to, że remedy nakłamało f(pipi) w zapowiedziach i gra tak naprawdę była zupełnie czym innym niż początkowo zapowiadano. Zapowiadało to się goty z tym prowadzeniem śledztwa za dnia i interakcji z npc oraz walką o przetrwanie w nocy,a skończyło się na nudnej i słabej strzelance z fajnym klimatem i fabułą.

Dokładnie. Pamiętam te zapowiedzi w Ekstrimie, miało być swobodne przemieszczanie się po dużym świecie, śledztwo, klimat jak w Twin Peaks...

Opublikowano

W sumie to do dziś nie wiem co jest takiego złego w Infinite. Historia była spoko,gameplay przyjemny i spokojnie bym dał 8+.

Że niby nudny pif paf dla niektórych forumowych szlachciarzy.

Nie chodzi o nude, lol. Wy naprawdę nie widziecie tej (pipi)ny gejmplejowej w postaci biegania po korytarzykach z słabym level designem oraz słabym strzelaniem i używaniem po raz 3 plasmidów, które w sumie niczym się nie różnią oprócz efektu graficznego od tych w jedynce. Zagrajcie sobie w System Shock 2 to jest coś jak Bioshock 1 tylko sto razy lepiej zrobione. Zagrajcie w pierwszego Deus Ex'a a zobaczycie jak spier.doliła się branża i gracze, którzy jarają się Human Revolution, zagrajcie w Morrowinda żeby zobaczyć jak spjerdolony jest Skyrim. :sick:

Opublikowano

przez buga brakuje mi jednego aczika i duupa - ni ma calaka za yt app

zje.bany one

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Problemem Analnego przebudzenia było to, że remedy nakłamało f(pipi) w zapowiedziach i gra tak naprawdę była zupełnie czym innym niż początkowo zapowiadano. Zapowiadało to się goty z tym prowadzeniem śledztwa za dnia i interakcji z npc oraz walką o przetrwanie w nocy,a skończyło się na nudnej i słabej strzelance z fajnym klimatem i fabułą.

Dokładnie. Pamiętam te zapowiedzi w Ekstrimie, miało być swobodne przemieszczanie się po dużym świecie, śledztwo, klimat jak w Twin Peaks...

Tak było. Free roam, jezdzenie autami etc a w fullu chyba tylko dwa razy auto było dostępne i to w liniowym etapie. 

Opublikowano

analny budzik to strzelanie z latarki w traktory, przerabialiśmy to już kilka razy

to nawet nie jest gameplay

Opublikowano

W sumie to do dziś nie wiem co jest takiego złego w Infinite. Historia była spoko,gameplay przyjemny i spokojnie bym dał 8+.

Że niby nudny pif paf dla niektórych forumowych szlachciarzy.

Nie chodzi o nude, lol. Wy naprawdę nie widziecie tej (pipi)ny gejmplejowej w postaci biegania po korytarzykach z słabym level designem oraz słabym strzelaniem i używaniem po raz 3 plasmidów, które w sumie niczym się nie różnią oprócz efektu graficznego od tych w jedynce. Zagrajcie sobie w System Shock 2 to jest coś jak Bioshock 1 tylko sto razy lepiej zrobione. Zagrajcie w pierwszego Deus Ex'a a zobaczycie jak spier.doliła się branża i gracze, którzy jarają się Human Revolution, zagrajcie w Morrowinda żeby zobaczyć jak spjerdolony jest Skyrim. :sick:

I zagrajcie też w niedocenianego System Shock 1!

Opublikowano

Nie grałem, ale nie jest czasem tak, że Deadly Premonition jest bliżej tego czym miało być wg. zapowiedzi Alan Wake, niż Alan Wake było w rzeczywistości?

Opublikowano

Wiele godzin spędziłem w Morku na PC, dogłębnie i mocno kochałem Deus Exa, ale mimo to nadal świetnie się bawiłem w Infinite. Nie raziły mnie ani korytarze, ani pif paf na którym ta gra opierała cały gameplay. Może dlatego, że chłonąłem fabułę, cieszyłem oko grafiką i nie starałem się na siłę doszukiwać błędów, które są widoczne niekiedy dopiero z perspektywy czasu. W pierwszym Deus Exie jakoś nie przeszkadzało mi idiotyczne AI, w Morku przez wszędobylską szarość tez jakoś nie zaprzestałem gry.

ix1Sbxbaw2lzC.gif

A to, że branża się spierdoliła jest czymś oczywistym, każdy o tym wie, poza Mendrkiem i spółką. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ficus jakie soczyste fekalia pelne hejtu nagle cisnie w strone Playstation, co sie stalo? :D

podejrzewam że moja rozprawka-headshot-z-gnashera olśniła niektórych klapersów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.