Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Za 500 mln to by można było zlokalizować DQX, VII, a i pewnie na breloczki do kolekcjonerek by zostało.

Ehh. Shooter za 500 baniek. Boże.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale bym chciał, żeby się mizernie sprzedało, w tak nie więcej niż 5mln egzemplarzy. Activision bankrutuje, EA też, Microsoft zamyka xboxa, świat gier video odżywa.

Opublikowano

Pierwsze słyszę. 500mln to ma być max za jedynkę + kampanię reklamową.

Opublikowano

W newsach nie widzę, żeby było to powiedziane wprost, także to tylko przypuszczenie.

W końcu jak grę mają długo wspierać, a gra mocno stawia na multik to koszty będą tylko rosły.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niby wszystko gra ale strasznie średnio mi się w to gra, pvp ujdzie ale coop-xD

Opublikowano

Grzeją się nie od dziś więc co ma piernik do wiatraka ? poza tym COD pojawił się raz na konfie, a SONY Destiny non stop się waflowało.

No łał, chyba nie muszę przypominać, że na każdej konfie MS pojawiał się CoD tylko z innym podtytułem, a tu nagle przywara do Destiny.

Rozmowa jest o Destiny, więc po kiego czorta, czepiasz się M$ i COD"a? M$ z CODem wafluje sie od 2007 roku więc wszyscy już się przyzwyczaili.

Po za tym MS nie kładzie takiego nacisku jak robi to SONY w przypadku Destiny i tyle. Uderz w stół........

Hype na grę jest spory, gra jest świetna, wiec Sony mówi graczom, że tylko na ps4 należy grę zakupić. Przecież spora sprzedaż destiny na konsolach Sony to także kasa dla nich, wiec kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi.

O nic, stwierdziłem jedynie fakt, a ktoś oczywiście nie mógł go zaakceptować i musiał z CODem wyjechać.....

Opublikowano

fabuła do bani po 3 story mission zasnąłem :D Nie wiem o co było to halo po alfie skoro to taki biedny shooter. Borderlands 2 to lepszy shooter z itemami bo ma dystans do siebie , klimat i barwne postacie a tu takie to bezpłciowe. Halo 1-4 to lepsze shootery bo mają fajną fabułę.  Wzięli to co najgorsze z halo czyli mechanikę strzelania oraz to co najgorsze z borderlands 2 czyli nudne questy a potem doprawili w warcraftowym sosie .

Gdyby wzięli epickość fabuły z halo oraz troszkę humoru z borderlands i doprawili mechaniką strzelania z bf lub cod'a to byłby hit gra na 10. A tak dziękuję za betę wiem że mam dodatkowe 250 zł na inne gry np  Captain toad, bayonetta, shadow of mordor lub far cry 4 :)

Opublikowano

Ta gadka o budzecie przypomniala mi jak droga gra bylo Shenmue, przeliczajac to na dzisiejsza walute, 1nka kosztowala ok. 93 milionow dolarow. 500 baniek ... tylko pomyslec jak zayebiste Shenmue 3 by za to powstalo :f

tumblr_ma1u8slaer1rxpb1yo1_400.gif

[*]

Wzięli to co najgorsze z halo czyli mechanikę strzelania

Ciekawe kto pierwszy zaatakuje za ten tekst.

I co jest nie tak z ta yebana Bethesda, Quakecon sie konczy a tu ani widu ani slychu o Falloucie czy Dishonored :confused:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ważniejsze newsy :

http://natemat.pl/110363,crocs-y-wracaja-do-lidla-klient-bedzie-walka

"Chyba wszyscy pamiętają obrazki sprzed kilku tygodniu, kiedy ludzie niemal tratowali się w wyścigu po Crocsy w Lidlu. Okazuje się, że dyskont poszedł za ciosem i jeszcze raz "rzuci" rozchwytywane przez polaków kolorowe klapki "z Ameryki". (...)

– Po raz kolejny w naszej akcyjnej ofercie znajdzie się oryginale obuwie marki Crocs. Zainteresowanie poprzednią promocją, kiedy buty te pojawiły się po raz pierwszy w ofercie naszej sieci, przeszło nasze najśmielsze oczekiwania – mówi przedstawicielka dyskontu."

Jak tam boty ?

Opublikowano

Mi tam moje kuboty wystarczą. A Wy klapki lećcie do sklepów, bitwy sklepowe macie we krwi. Szlachta...

Opublikowano

Średnie to Destiny, liczyłem że bungie jednak wreszcie zrobi jakaś ciekawa gre. Bede mial na sprzedaz gre z bundla.

Opublikowano

Destiny w co-opie daje radę, ale w pojedynke w ogole grac się nie chce. 

Opublikowano

Jest kilka przegietych akcji ale ogólnie nie jest źle. Warto kupić jak cena opadnie po pierwszym hype

Opublikowano

Jeszcze pvp nie probowalem, ale gra wyglada mi na biedniejszego klona borderlands.

Opublikowano

Grzeją się nie od dziś więc co ma piernik do wiatraka ? poza tym COD pojawił się raz na konfie, a SONY Destiny non stop się waflowało.

No łał, chyba nie muszę przypominać, że na każdej konfie MS pojawiał się CoD tylko z innym podtytułem, a tu nagle przywara do Destiny.

Rozmowa jest o Destiny, więc po kiego czorta, czepiasz się M$ i COD"a? M$ z CODem wafluje sie od 2007 roku więc wszyscy już się przyzwyczaili.

Po za tym MS nie kładzie takiego nacisku jak robi to SONY w przypadku Destiny i tyle. Uderz w stół........

Hype na grę jest spory, gra jest świetna, wiec Sony mówi graczom, że tylko na ps4 należy grę zakupić. Przecież spora sprzedaż destiny na konsolach Sony to także kasa dla nich, wiec kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi.

O nic, stwierdziłem jedynie fakt, a ktoś oczywiście nie mógł go zaakceptować i musiał z CODem wyjechać.....

Tak jakbym ja nie stwierdził faktu. Tyle, że ty uznajesz to już za akceptowalne działanie M$. W przypadku Sony to już jest "Be".

Opublikowano

Mają być z tego ponoć trzy gry, ale to i tak rozbrajające. Nie wiem na ile dane jakie widziałem były prawdziwe, ale podobno koszt produkcji Borderlands 2 wyniósł 30~35 milionów dolarów.

343m23m.jpg

Opublikowano

Ciekawe jak wyglądał ,ten tajemniczy skasowany projekt od Santa Monica co to był niby zbyt  podobny do Destiny. Takie średnie opinie o grze Bungie to co to musial być za crap za 100 baniek ;P.

Opublikowano

Paskudna choroba to brak optymalizacji gier na PC. Czy to od gigantów czy mniejszych. Takie Divinity nowe, przecież to techniczny bubel. Ta gra chodzi jakby się miała zaraz rozlecieć a na obniżonych detalach wygląda jak z PS2. Inne, z grafą z Amigii potrzebują dwóch rdzeni, ładne dymanko w kakałko xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Przeciez to specjalnie, czemu gry mialyby chodzic na starszych maszynach, jak pctowcy chetnie wymienia bebechy na nowsze.

Poza tym jak kogos stac na nowego tytana to wieksze prawdopodobienstwo, ze gre kupi oryginalna.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Żeby do takiej oprawy ( tutaj opcje na ULTRA ) ostro modernizowac kompa by to wyglądało chociaż lepiej niż era PS2 i bez dziwacznych przycięć , paranoja XDDDDDDDDDDDDDD :

DOS_0018.jpg

PS : Zaraz przyleci tu ktoś komu to śmiga 1080/60 na 10 letnim kompie, ale nie wierzcie mu. 

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.