Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@copper

Podobnie było z Titanfallem.

Edytowane przez Nemesis

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

że niby ten screen ukazują dobrą grafikę ? xD

Ten screen ukazuje dzieło sztuki. Pozbawiony smaku plebs nie zrozumie.

Grasz już czy tylko screenami od juraska będziesz tutaj machał przy okazji samemu się orając.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Woah czezky! - nie wiem o co chodzi, ale na eurogamerze gra dostała 9/10 i rekomendację :reggie:

@grafa w Bloodborne - boty tak narzekają, że nie wiem, jakim cudem w ogóle grali w Dead Rising 3, Titanfall i inne ścierwa bez grafiki na bonerze...

zRci1hK.png

YyFQ03w.png

UNRVON9.png

ja pjerdole przecież na tych schodkach można wybić zęby. I te tekstury :niedobrze:

Opublikowano

Dzięki za środkowy screen Lem. Zapodaj jeszcze ostatniego bossa -_-

Opublikowano

Dobrze, że to napisałeś nobody, teraz mam podstawy aby poleciał szpagat na Lemonke. Pozdrawiam

Opublikowano

lol Przecież to nie jest boss :dynia:

Opublikowano

Kolejny spoiler, mam nadzieje ze zostaniesz ukarany.

Opublikowano

photo-60694.gif?_r=1421946686

Opublikowano

Napisz coś jeszcze Lem, np. swoje PSN ID. :kaz:

Było?

Ramon: Hello, My name is Ramon how may I assist you today?

You: I have a PS4 that was installing Update 2.5 this morning. It said it would restart but it never did. I gave it time and waited and waited. It never came back on and now it will not come back on at all

Ramon: I see, E. I will be more than happy to assist you today. Could you please provide me with your Sign In and Online ID?

You: (REMOVED)

You: (REMOVED)

You: The update “bricked” my system

Ramon: Ok, E. So, your console is not working at all now, right?

You: no… i can press the PS button on the controller and nothing… i went over and physically tried to turn it on… Nothing

You: it lights the blue light up for just a second and then it goes back out

Ramon: Ok, E. When did you buy the console?

You: like January 2014 ish

You: i’ve not used it much though

Ramon: Ok, E. In this case, you will need to send your console for service. Please provide me with the serial and model number of the console.

You: will i have to pay for service on something that Sony caused?

Ramon: I am sorry but you will need to pay because the console is out of warranty.

You: that’s not right at all… it was working 100% fine yesterday before this update

You: it even fired up this morning before the update

You: when the update said restart… it never did

You: not my fault… it’s the Update that messed up my system

Ramon: I am sorry but in this case that is the only way to fix your console.

You: And I’m telling you I own 3 PS3’s, a PS4, a PS2, 2 PS1’s…. if they make me pay for their mistake… it’ll be the end of PS crap for me

You: how much will they expect me to pay for my system that “THEY” messed up?

Ramon: The service will cost $149.00 plus any applicable taxes, which includes shipping.

You: HAHA… what a joke… this will be good to put out on the forums and web

You: system serial number is __________

Ramon: Ok. Do you want me to proceed with the service registration?

You: or may start with an H or an A… can’t tell it’s too small

You: nope I want… a Manager to give me a call

Ramon: I am sorry but that is not possible, E.

You: sure it is… or i guess i could call into the phone system and get one that way

Ramon: You can do it. However, let me tell you that you will have the same answer.

You: all i can say… i know it’s not your fault… but Sony caused my issue with their update… and will expect me to pay for THEIR mistake

You: way to lose customers

Ramon: I am sorry for the inconvenience. Is there anything else I can assist you with today?

You: nope

Ramon: Thank you for contacting Play Station Chat Support. Have a nice day.

Link do całego artykułu: http://ps4daily.com/2015/03/ps4-update-bricks-gamers-console-sony-wants-150-to-fix-it/

Sony takie dobre :kaz:

Edytowane przez Square

Opublikowano

Humulin post pod postem, rowniez mam nadzieje ze zostaniesz ukarany.

Ale mamy dzisiaj czyszczenie w CW :obama: No dajel mroku napisz cos.

Opublikowano

Strach się bać. :problem:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Niestety Sony uczy się od m$ :frog:

Microsoft is the target of a new class-action lawsuit over its Fall Update for the Xbox 360, an update that caused "problems" on a small minority of systems. By "problems," of course, we mean "total system malfunction." Now, one California man is leading the legal charge against Microsoft after his own machine was "bricked" by the update.

According to a copy of the complaint seen by Ars Technica, Kevin Ray was a happy Xbox 360 player until November 1 of this year, at which point he updated his console with the Fall 2006 Update. After installation, his system was unusable, and Microsoft has allegedly refused to repair it unless Ray pays them $140. The class action, filed in a Washington federal court, seeks more than $5 million in damages and free repair of all Xbox 360s damaged by the update.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

lem -  to fajnie, że walczysz w słusznej sprawie, ale wypyerdalaj z tymi screenami, bo one na prawdę wyglądają czerstwo

ins - może po prostu pograj dłużej, zobacz więcej lokacji, przeciwników, bossów i oceń wrażenia estetyczne jako CAŁOŚĆ. bo zobaczyłeś jedną lokację, jakieś średnie tekstury, czy inne bzdury i wieścisz upadek grafiki w bloodborne  

pamiętam, że jak odpaliłem dead space długo po premierze, mając za sobą gowa 3 i uncharted 2, to miałem jakies negatywne odczucia......przez pierwsze pół godziny, a potem po prostu wsiąkałem coraz bardziej w ten świat, bo był zayebisty i o grafice już złego słowa bym nie powiedział. a z dead space można porobić takie screeny, że poziom psxa koorwa.

grafiką w cryssis 2 jarałem sie jakieś 2 godzinki, po czym nie zobaczyłem tam już nic fascynującego, poza pojedynczymi momentami    

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Fall 2006 Update

Skąd Ty ku*wa oszołomie bierzesz te newsy? :dynia:

Może jeszcze wyciągnij coś sprzed prawie 10 lat. XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

"Niezła" analogia z tym Dead Space... Biorąc pod uwagę, że w momencie premiery Dead Space jednak robiło grafiką  :reggie:

Opublikowano

pamiętam, że jak odpaliłem dead space długo po premierze, mając za sobą gowa 3 i uncharted 2

pozdrawiam, reggie czy coś tam

Opublikowano

pamiętam, że jak odpaliłem dead space długo po premierze, mając za sobą gowa 3 i uncharted 2

pozdrawiam, reggie czy coś tam

No ale mówisz to w nawiązaniu do BB, które w momencie premiery grafiką nie robi, a DS robiło w momencie premiery swoją grafiką, więc Twoja analogia jest chybiona o kilometr.

Ins nie gra w BB 5 lat po premierze, a day one na nowej konsoli.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wy tez macie taka bekę jak ja gdy boty rozmawiają o grafice w grze do której jeszcze długo nic nie bedzie miało startu na X1? XD

Opublikowano

Bo Ty tak powiedziałeś? Pan, wiem wszystko o niczym :P

Opublikowano

No ale mówisz to w nawiązaniu do BB, które w momencie premiery grafiką nie robi, a DS robiło w momencie premiery swoją grafiką, więc Twoja analogia jest chybiona o kilometr.

Ins nie gra w BB 5 lat po premierze, a day one na nowej konsoli.

to nie był żadna analogia, tylko taka dygresja. mam gdzieś, ile lat po premierze kto gra. napisałem o dead space, bo kiedy w niego grałem, to z technicznego punktu widzenia był brzydki, brzydszy niż bloodborne 

Opublikowano

Jestem po pierwszym bossie i co mogę powiedzieć, design mistrzostwo, technicznie słabiutko. Na tych małych gifach wszystko pięknie, ale świecące się jak psu jajca tekstury, aliasing jakiego jeszcze nie widziałem w tej generacji i takie sobie modele postaci psują trochę efekt. No ale to tylko grafika, nie wszystko musi być na wysokim poziomie w tej grze.

Tak czy inaczej dalej jest zdecydowanie lepiej, sam początek to była graficzna padaka i serio miałem wrażenie, że to gra z PS3.

Opublikowano

Zelda Wii U przesunięta na 2016. Sprawdzone info. Nintendo to szanująca swoich fanów, kulturalna korporacja i chińczyk, Eiji Aonuma, oficjalnie o tym poinformował i przeprosił.

Opublikowano

Jak to, przecież nintendo jezusy branży nigdy by tego nie zrobiły swoim wiernym grzybkom :/

Opublikowano

Kolejny wielki tytul uciekl przed najwiekszym killerem od Sony God od War 3 remastered edition.

Sony miej litosc!

Opublikowano

Byle Xenoblade Chronicles X wyszło w tym roku i będzie wybaczone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.