Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj wklejałem tutaj test prędkości pobierania z PSN na łączu 30mbit.

Dzisiaj zrobiłem podobny test z Xboxem One.

Jak widać, konsola Microsoftu współpracuje z internetem idealnie. 1% z 15gb w ciągu niecałej minuty. Gra pobrała się w półtorej godziny.

:banderas:

XO - NASA, (pipi) obesrane - FSO  

(pipi) prawda - wszystko zalezy od tego kiedy i z jakiego serwera sciagasz. Taki dodatek do Forzy idzie jak krew z nosa na 100Mb laczu, instalacja nawet przy wstrzymanej konsoli stanela na 41% i pobiera,pobiera,pobiera... Do bezprzewodowej sieciowki Sony tez mieliscie ale - to od razu napisze, ze nie zdarzylo mi sie, by na Onie bezprzewodowo zabral wiecej niz 1/5 dostepnych zasobow. Z reguly na wifi pobiera z przecietna predkoscia 17-20 Mb/s, chociaz stoi obok routra.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja mam pecha, że jak coś pobieram z PSN, to zawsze trafiam na trefny serwer :(.

Opublikowano

Złe wieści spadają na klapów z samego rana.

PS4 traci exa, i jest nim Bloodborne, wyciekł screen z wersji na Xboxa

db5G6iH.jpg

dodatkowo zamiast fiolki z uzdrowieniem pod  :y:  tak jak ma to miejsce na PS4 pod  :Triangle18x18: będzie możliwość cofania czasu, gdyby jakiś mob nas zabił czy tam boss.

FAK, właśnie zdałem sobie dodatkowo sprawę że dałem spoilera zeratulowi mówiąc o leczniczych fiolkach pod  :Triangle18x18: , mam nadzieje ze mnie oszczędzicie. :ogor:

Opublikowano

Przynajmniej grafa nic nie straci na "jakości" :obama:

Kocham i szanuje DSy, ale jak sobie grając w BB przypominam gify YETIego

:kaz: :kaz:

Technicznie to jest gra na 5-6/10, nie więcej i podpisuje się pod tą opinia obiema łapami.

Opublikowano

(pipi) prawda - wszystko zalezy od tego kiedy i z jakiego serwera sciagasz.

To tak jak z tym Uncharted 4. Wygląda pięknie, ale musisz patrzeć pod odpowiednim kątem, w nocy, w deszczu, przy pełni księżyca i pamiętaj, żeby za bardzo nie przybliżać. Wtedy jest w porządku.

Opublikowano

Jak się sam zaorał :obama:

I napisał to plebs z gejonly, który boi się podać PSN ID. 

Pewnie w szkole na przerwach też się przyczepiasz do innych mimo, że wyraźnie Ci powiedzieli, żebyś wypi*rdalał. :niedobrze:

Opublikowano

ja po odpaleniu Bloodborne i podniesieniu sie ze stołu w tej klinice powiedziałem aż sam do siebie "a co to za downgorad?"

Tak Ins pisał w temacie BB, te pierwsze minuty gry wyglądają kiepsko, ale gra rozwija skrzydła w okolicach pierwszego bossa i jest na prawde ładnie

Opublikowano

Każde Soulsy urywają dupę pod względem klimatu, designu, architektury i przede wszystkim prezentowania świata. 

No, może DSII jest troszkę słabsze pod tym względem. 

Opublikowano

Ciekawe jak będzie się prezentował remaster DS2 na PS4 i XO...

Opublikowano

Jak tam boty smakowała wczorajsza pizza? Streamy na twitchu nie cięły, wilku wdz, jeszcze jeden mach, jeszcze jedne skręt na youtube poleciał? Cieszę, się że dobrze bawicie się z nową generacją microsoftu. Ja wczoraj tez wieczór na plus, 4h z darem od bogów, a później przesiadka do mesjasza multi od Naughty Gods, pocisneliśmy w polskim gronie niemal do świtu. Właśnie wstałem, zjadłem śniadanie, popijam kawę i już spoglądam na pudełko gry roku 2015.

PS. Zeratul juz rozgryzł jak korzysta się pistoletu w darze od bogów?

Opublikowano

Jak ty YETI znajdujesz czas, żeby grać w dwuletni tytuł przy takim zalewie goty exów?

Opublikowano

Jak ty YETI znajdujesz czas, żeby grać w dwuletni tytuł przy takim zalewie goty exów?

Spytaj się botów jak oni znajdują czas żeby grać w 11 letni tytuł, którego kampania jest wyświetlana w 900p, mając takie exy jak pizza, yt i twitch. Ci dopiero wygrywają życie. :obama:

No nic, bawcie się dobrze, dar od bogów juz się kręci w Nadkonsoli.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To nie dar od Bogów Yeti, to Bóg zstąpił w postaci Diabła na ziemie.

Opublikowano

Ten Yoshida ale nieogar. Wygląda jakby był jakimś woźnym, a nie reprezentantem Sony. Gdzie się podziali ludzie z jajami jak choćby Kuteragi?

Opublikowano

Ten Yoshida ale nieogar. Wygląda jakby był jakimś woźnym, a nie reprezentantem Sony. Gdzie się podziali ludzie z jajami jak choćby Kuteragi?

jaki szrot do grania, taka morda kapitana.

Opublikowano

Fanek ale z ciebie troche taka dziwka na grafe taknieco?

Opublikowano

Ale przyznam ze yoshida to ogromna porazka, wyglada jakby byl na haju przez polowe czasu i nie wie w ogole co sie dzieje dookola niego. W porownaniu do Iwaty czy Spencera wypada strasznie czerstwo.

Opublikowano

Jak taki czereśniak prezentuje premierę Bloodborne to to jest dla mnie Sandomierz.

Opublikowano

Zaraz będziecie rozkminiać który częściej myje rowa.

Opublikowano

Nie wiem, ale ciężko porównać osoby, gdzie jeden ma spory dystans do siebie i po prostu jara się gierkami. A taki właśnie jest Shu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.