Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ty kupiles jeszcze wieksze gunwo wiec nie wiem z czego sie cieszysz xd

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Będe mógł napisać że miałem i faktycznie jest słaby <Jak Dejw>

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ty kupiles jeszcze wieksze gunwo wiec nie wiem z czego sie cieszysz xd

Wybrał konsole, która ma więcej gier - Codename, teraz poczujesz czym jest nowa generacja ;)

Opublikowano

Robia, tylko nikt ich nie wydaje poza japonia.

No niestety chciałbym żeby było choć tak dobrze. Mój ulubiony kiedyś gatunek (jRPG) jest w totalnej (pipi)e. Same gierki z przesłodzonymi lolitkami i rysowanymi cyckami, teraz jRPGi bardziej przypominają visual novelki z elementami gameplayu niż młodzieńcze przygody, ratowanie świata, pomykanie po olbrzymiej mapce.

O tak. Jednak to wszystko jest przez zyebanych japonczykow i ich trendy, obecnym sa niestety lolitki, czy to anime, filmy, manga lub gry ... wszedzie probuja wcisnac lolitki ratujace swiat tancem lub greatswordem. Strasznie mnie to w(pipi)ia :confused:.

Ja zawsze wiedzialem ze japonce mieli nie do konca poukladane na strychu (jednak zawsze w granicach rozsadku tworzyli swoje media) ale ostatnio kompletnie puscili sie barierki. Licze na to ze wkrotce im przejdzie ten pedofilski trend i wroca do czegos normalniejszego.

PS. Chyba tylko Tales of Xillia 2 zapowiada sie dobrze z jRPG (o personie nic nie wiadomo jeszcze), polecam sie zainteresowac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Xillię 2 mam od jakiegoś roku na półce. Ogólnie Talesy to ostatni bastion jeśli chodzi o jRPG na stacjonarki w ciągu ostatnich lat. Polecam każdemu fanowi gatunku - Persona jakoś do mnie nie przemówiła (oprócz trzech pierwszych części - jedynki i dwóch dwójek), za to Talesy to klasa sama w sobie, tak jak to było dekadę temu.

Strasznie szkoda, że studio odpowiedzialne za Lost Odyssey nie wypluło już niczego ciekawego. Jak by zrobili sequel to bym z rozpędu kupił pięć egzemplarzy. Najbardziej "fajnalowy" experience jaki miałem na past genach.

Opublikowano

Zgadzam sie, na stacjonarki to juz tylko Talesy, udaje im sie jakos ten kompromis miedzy innowacja a stara szkola robienia jrpgow, moim ulubionym jest Vesperia. Lost Odyssey z kolei to jest dla mnie nieoficjalna odslona FF 13 :).

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale gdzie jest Yeti?

w Realu z kidnappa, weekendowa promocja na pomarańcze i więcej roboty z wykładaniem. Nie wszyscy mają tak dobrze jak szlachta XBOXa.

Nie pracuje w Realu, ale nie wiem czy wiesz ale żadna praca nie hańbi. Jesteś zwykłym zawistnym polaczkiem cebulaczkiem. Życzę ci abyś klepał okropną biedę i nie miał co włożyć do gara i chciał pracować w takim miejscu jak Real. Docenił może byś wtedy ludzi tam pracujących.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ale serio praca w realu to siara.

No, chu.jowo że ludzie tam pracują i mogę kupić chleb.

Przynajmniej są pożyteczni, na pewno bardziej niż studenci tyrający w call center, którzy zatruwają innym ludziom życie swoimi telefonami.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ale serio praca w realu to siara.

sam kurwa jesteś siara, żaden legalny i pożyteczny sposób zarobku nie jest siarą

nie każdy ma szczęście urodzić się z odpowiednim zestawem genów i talentów oraz w odpowiednim miejscu i środowisku, by zostać bankierem, prawnikiem, lekarzem czy innym programistą

na dodatek gdyby wszyscy byli tacy zaje,biści jak ty, to nie byłoby komu wykładać towaru na półki w tym realu, bo wszyscy byliby zajęci wciskaniem kart kredytowych przez telefon i pożyczek przypadkowym klientom którzy przyszli wypłacić pieniądze pracując dla zgniłego systemu bankowego

krawacik założył i już wielki pan (pipi) jego mać

Opublikowano

myślałem że jedynie kidnappa jest na tyle... rozsądny by pisać na poważnie o pracy w CW xD

Uwaga, uwaga. Here comes "I was trolling" card.

Opublikowano

myślałem że jedynie kidnappa jest na tyle... rozsądny by pisać na poważnie o pracy w CW xD

Uwaga, uwaga. Here comes "I was trolling" card.

oczywiście, po prostu rozwala mnie to jak kidnappa bierze w cw wszystko na serio, daddy spisał becznego posta z realem w tle a ten prawie że elaborat napisał że praca nie hańbi xD

Opublikowano

nowe studio Sony, w ktorym beda robic gry

Nowa siedziba starego studia (Santa Monica).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jakos tam pusto, pewnie to segment odpowiedzialny za ten skasowany tytul za 100mln XD

Opublikowano

Przypomnę tylko jeszcze, że w liście Game Informera 35 znanych twòrcòw gier wybierających 5 najlepszych tytułòw zeszłej generacji, pctowy ex został wymieniony tylko raz. Dominacja exòw konsolowych jest niepodważalna. Szanujący się core gamer powinien mieć przynajmniej jedną konsolę, by nie omijały go najlepsze gry ;)

Opublikowano

Wiec dlatego dzisiaj jedyny sluszny wybor to #pcmasterrace i #tylkonintendo combo

Opublikowano

Ale po co pc do tego? To tak, jakbyś nasypał Kreta na grillowane polędwiczki :/

Opublikowano

Sorry miszczu ale duet Divinity:Original Sin i przede wszystkim Pillars of Eternity zje te Twoje januszowe kąsolowe exy na ten rok. Szkoda, ze nowy Torment dopiero za jakiś czas. Bo to będzie petarda, a nie jakieś szaro-bure 6-godzinne pif paf.

Opublikowano

9f7a6bb7e0c3f7d36fe5f051872ca511_large.j

To coś w co nawet na kanapie nie zagram, ma zniszczyć to?

2560155-dc_screen_06_1402418575.jpg

Pewnie nawet nikt o tym nie wspomni przy kolejnym zestawienie najlepszych gier generacji... :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.