Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

izi wraz z kupnem ps4, sprzedal mozg i nagle x360  oraz xone nie ma zadnych gier :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale tu jest mowa o dobrych grach, więc łatwy ma racje.

dobre gry na plejstejszon skonczyly sie razem z ps2

handluj z tym

Opublikowano

Ori to ta gra z piratebay co odpalę na tosterze :kaz: ?

SONY przynajmniej trzyma swoje exy u siebie wywołując ból dupy blacharzy.

@kubson

demon's souls,bloodborne,the last of us to za(pipi)iste gry nie dla bota/blacharza kiełbasa.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Taka kiełbasa, a takie TLOU było ogrywane przez botów i blacharzy przed naczelnymi klapersami. :oh_you:

Ty Soban już skończyłeś tego BB? Bo widzę 27/34 trofików. :mog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie pisz w liczbie mnogiej bo zapewne tylko mendrek nie grał w okolicach premiery w judasza.

Opublikowano

Cicho.

Przyra odrobiona, że w cw siedzisz?

:kaz: 

:s159:

Opublikowano

Mimo wszystko podoba mi się porządek w CW, szlachta gra, podgracze oglądają jedząc pizze, wszystko się zgadza.

Opublikowano

izi jako jedyny miał problemy z Forza więc :reggie:

No i wyjasnilo sie - moze jakby Ping w koncu podal swoja konfiguracje sieci to tez bysmy poradzili na jego problemy z ciagle slabym transferem.

Nie chce mi sie wracac ponownie do dyskusji - nawet na tym forum zdarzaly sie kwiatki, gdzie po 6 miesiacach nagle orientowali sie ze maja prywatny adres IP od providera ^^

izi wraz z kupnem ps4, sprzedal mozg i nagle x360  oraz xone nie ma zadnych gier  :reggie:

A widzisz, bym gdzies psioczyl na 360tke? I szanujmy sie troche - akurat Łoniakowi do 360tki bardzo daleko...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty Soban już skończyłeś tego BB? Bo widzę 27/34 trofików. :mog:

Tak. 2 przejścia jeszcze do platyny. Uroki choroby,że można owinąć się kołdrą i nawalać po 10h mając na wszystko wywalone. Idealnie mi się zgrało z premierą mesjasza :fsg:

Opublikowano

Mój xbox one naprawdę pięknie zasysał Forzę 5. Tak pięknie, że dłużej mi się gra ściągała, niż w to nudne (pipi) grałem.

Sie nie umie to nudna :lapka:

Nom, tak bardzo nie jest to mój gatunek gier, że rozegrałem ponad 40 godzin w Forzę Horizon 2, czyli więcej niż większość xbotów wychwalających tę grę pod niebiosa oraz prowadzę w bieżącej edycji wyzwań forumkowych w DriveClub.  :lapka:

Szkoda, że FH2 jest tak bardzo nastawiona na Januszy, że nawet nie ma osiągnięć, które potwierdzałyby skilla.

Opublikowano

I tak długo wytrzymałeś Marcin z FH2, ja dałem radę chyba do 2 festiwalu.

Opublikowano

27 października tego roku. :obama:

Opublikowano

27 października tego roku. :obama:

Tegoroczny sezon polowań na klapy uważam zatem za otwarty...
Opublikowano

xboty juz wiedza kiedy dostana halo 5 a klapy nawet nie wiedza jakie gierki maja dostać na kwiecień w plusie xdddd

Opublikowano

ale tu jest mowa o dobrych grach, więc łatwy ma racje.

Ori w psxe 10-, bloodborne 9+, pisze jak jest.

Ori recenzował ten koleś, który dał Orderowi 8?

Opublikowano

Zaraz przyjdzie jakiś Mendrek, czy inna okrytahańbą, powie, że Halo jest chuyowe i tyle będzie z naszej radości. :frog:

Opublikowano

Przynajmniej nie trzeba ladowac, a u sony te kable usb w butach to jakas solidarnosc z bateria w DS4? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.