Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wlasnie skonczylem ogladac trailer GTA V na PC....1080/60fps

iBEwT7tEC0X2B.gif

dzieki za beta testowanie klapy i boty

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

iBEwT7tEC0X2B.gif

I na tym trailerze sie skonczy twoj experience z 1080p/60fps... czas zebys wrocil do rzeczywistosci i uprzytomnil sobie,ze twoj komp to najwyzej 480p w 24fps pociagnie... oczywiscie na low. To tak samo jak klapkow experience z grami konczy sie na gifach i trailerach.

Opublikowano

iBEwT7tEC0X2B.gif

I na tym trailerze sie skonczy twoj experience z 1080p/60fps... czas zebys wrocil do rzeczywistosci i uprzytomnil sobie,ze twoj komp to najwyzej 480p w 24fps pociagnie... oczywiscie na low. To tak samo jak klapkow experience z grami konczy sie na gifach i trailerach.

hah, jak tam granie w full hd na Xbox one idzie? (a raczej nie idzie)

Opublikowano

14.04.2014, to już w tym miesiącu, to już niecałe dwa tygodnie. Tyle przekładania, tyle czekania i wreszcie koniec. Ja pier,dolę ale będzie grane, K,URWA MAĆ. Zakup day one. Ta gra w 60fps i z modami rozpier,doli wszechświat.

Opublikowano

Czy GTA V na PC w dniu premiery będzie można wyrwać w Kolekcji Klasyki i na GoG-u? :kaz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nie ma to jak półtoraroczne beta testy c'nie? blachary przypominają free wegan - szukają ochłapów konsolowców po śmietnikach i znajdują gierkę którą przeszło już 40 mln ludzi :kaz:

Opublikowano

Nawet ja :kaz:

Opublikowano

pytam jeszcze raz, kto kupił MCC i nie wytrwał do końca drugiej części?

Nie wiem czy nie latwiej Tobie byloby wymienic listy osob, ktorzy singla ukonczyli. Przeciez wiekszosc fanow kupilo ta gre wylacznie dla multi, scena praktycznie dla HALO 1, a Ty bedziesz walil glupa i pytal sie kto nie skonczyl ? No loolek - nawet z najwiekszych xbotow Ci ktorzy jednym tchem wymieniali 4 gry na jednym dysku (A TERAZ DODATKOWO MA JESZCZE WYJSC ODST - najgorsza czesc jaka sie ukazala) nie ukonczyli singla... Nawet scena by pewnie nie skonczyla, gdyby nie fakt, ze dostali gre 2 tyg przed premiera, gdy serwery jeszcze nie dzialaly... Szybkie przejrzenie profili 2 ostatnich stron i co ? - Soul, Bzyku, Kubson, Farm nie ukoncyzli 2ki, Kermit nawet tej gry nie kupil, no mam wymieniac reszte ? Wejdz do tematu i poklikaj sobie sygnaturki zobacz czy znajdziesz w ogole kogokolwiek, kto zaliczych chociaz 2-3 czesci.

Maciomaniak i cala reszta po zaliczeniu 2ki zakonczyla swoja przygode z HALO, taki to wlasnie dealbraker !

Gdy wyszlo Destiny ciagle powtarzales, ze gra umrze po 3 miesiacach, bo wszyscy beda grali w MCC.

Destiny sprzedalo sie 7mln kopii a serwery pekaja w szfach do dzisiaj.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No z tymi beta testami to są serio takie ulungi, które w to wierzą. Czekać tyle czasu, żeby ograć tą grę i jeszcze sobie wmawiać takie bzdury to trzeba mieć coś nie tak z banią

Opublikowano

iBEwT7tEC0X2B.gif

hah, jak tam granie w full hd na Xbox one idzie? (a raczej nie idzie)

Dobrze idzie... po to mam TV z 1080p zeby grac w full hd.

Opublikowano

nie ma to jak półtoraroczne beta testy c'nie? blachary przypominają free wegan - szukają ochłapów konsolowców po śmietnikach i znajdują gierkę którą przeszło już 40 mln ludzi :kaz:

Ograłem w kąsolowej jakości dwa razy i nie ma co się oszukiwać, chociaż R* wycisnęło z tych złomów wszystko, to miło będzie doznawać tego arcydzieła w płynnej animacji, tj. coś koło 60 klatek na sekundę, nie 30 jak zwierzę.

Oczywiście jest to dużo czekania, tu się nie sprzeczam. Nadal nic nie umniejsza to zaje,bistości tej gierce.

Opublikowano

ciężko brać botow na poważnie kiedy oni tylko maja do grania odgrzewany Master Chief Collection

edit: no nie, jeszcze ogralem GTAV o rok szybciej niz MaZZeo....co za bot

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

ciężko brać botow na poważnie kiedy oni tylko maja do grania odgrzewany Master Chief Collection

Labtec Last Played

Don't Starve: Console Edition Surgeon Simulator Tennis in the Face Home Counter-Strike: Global Offensive Batman: Arkham City GOTY The Last of Us Remastered

:dafuq:

Opublikowano

Ograłem w kąsolowej jakości dwa razy i nie ma co się oszukiwać, chociaż R* wycisnęło z tych złomów wszystko, to miło będzie doznawać tego arcydzieła w płynnej animacji, tj. coś koło 60 klatek na sekundę, nie 30 jak zwierzę.

Oczywiście jest to dużo czekania, tu się nie sprzeczam. Nadal nic nie umniejsza to zaje,bistości tej gierce.

Ciekaw jestem, jak to będzie wyglądać w 2K i 60 klatkach (bo jednak w to 4K to za specjalnie nie wierzę na dzisiejszych sprzętach). 

Opublikowano

Labtec Last Played

Don't Starve: Console Edition Surgeon Simulator Tennis in the Face Home Counter-Strike: Global Offensive Batman: Arkham City GOTY The Last of Us Remastered

uuuu a twoje to same AAA? :)

GAME ACH TA GS % RATIO RATING     1636241.png Make It Rain: The Love of Money (WP) 19 of 20 294 of 331 (185) of (200) 95% 1.588   thread.png   1473451.jpg Madden NFL 13of 42 132 of 4,063 (95) of (1,000) 10% 1.385   thread.png   1636075.png Battlefield Hardline 40 of 40 2,406 of 2,406 (1,000) of (1,000) 100% 2.406   thread.png   1484409.jpg Call of Duty: Advanced Warfare 58 of 60information.png 2,030 of 2,340 (1,160) of (1,250) 97% 1.750   thread.png   1477873.jpg NBA 2K15 (Xbox 360)of 50 136 of 3,268 (85) of (1,000) 8% 1.597

:reggie:

Opublikowano

łatwy cokolwiek tam napisałeś(pewnie jakiś pojazd) powiem Ci tylko tyle przestań sapać jak pedofil w smyku, zrób coś ze swoim życiem i odpisuj co sobie tam chcesz od dawna masz ignora, wesołych świąt januszu. :cool::lapka:

Żelazna zasada CW, nie trzeba grać w gierki, aby je oceniać.

Że niby w co nie grałem?

ps pisze to gość który pograł na swoim PS4 20h :kaz:

A skąd mam wiedzieć w co nie grałeś, post nawet nie był skierowany w twoim kierunku. I jakie 20h... ? Ps4 mam od premiery... Po prosto za dużo prosto.
Opublikowano

Labtec Last Played

uuuu a twoje to same AAA? :)

GAME ACH TA GS % RATIO RATING     1636241.png Make It Rain: The Love of Money (WP) 19 of 20 294 of 331 (185) of (200) 95% 1.588   thread.png   1473451.jpg Madden NFL 13of 42 132 of 4,063 (95) of (1,000) 10% 1.385   thread.png   1636075.png Battlefield Hardline 40 of 40 2,406 of 2,406 (1,000) of (1,000) 100% 2.406   thread.png   1484409.jpg Call of Duty: Advanced Warfare 58 of 60information.png 2,030 of 2,340 (1,160) of (1,250) 97% 1.750   thread.png   1477873.jpg NBA 2K15 (Xbox 360)of 50 136 of 3,268 (85) of (1,000) 8% 1.597

:reggie:

Jedna gra z komorki, ktora uruchomilem rano w pracy, a reszta to pelne retail wiec sie dziecko nie kompromituj.

Opublikowano

jedyne co surowe mam to smak w buzi po zobaczeniu tej listy sportowek i piffpaffow

Opublikowano
Gdy wyszlo Destiny ciagle powtarzales, ze gra umrze po 3 miesiacach, bo wszyscy beda grali w MCC.

hahahaha

nikt w to nie gra człowieku, chyba tylko klapy bo #brakgier i zeratul który ma nadmiar wolnego czasu.

ile razy można do porzygu nakur.wiać strike i zabijać archona albo męczyć się w raidzie by jakiś random drop wypadł?

mam 150 znajomych na xbl + trochę followersów

SSnB36z.png

pomijając dwie darmówki na topie to przoduje MCC, gdzie Destiny? ano w (pipi)e bo nikt w to guwno (pipi)ane nie gra.

Na mojej friendliscie jest jedna osoba która ciśnie Crotę (nie gra w multi) i Zeratul, ale serio nie wiem jak można się doprowadzić do takiego stanu żeby 3 postacie wymaksować na obu konsolach na tym contencie który jest w destiny, trzeba po prostu nie być fanem gier.

nie wiem kto z posiadaczy Halo MCC i kto którą część ukończył, to ty wyskoczyłeś z tekstem że większość tego nie zrobiła to prosiłem żebyś podał nicki.

Faktem jest że na mojej friendliście już prawie nikt nie gra w Destiny, a nie układałem jej specjalnie pod Halo, może u ciebie na sony playstation to inaczej wygląda bo pododawałeś 40tu ludzi którzy może przejdą po raz pińćsetny nightfalla.

o czym ty pjerdolisz?

Opublikowano

jedyne co surowe mam to smak w buzi po zobaczeniu tej listy sportowek i piffpaffow

wyciagnij YETiego ku*asa z buzi i

listerine.jpg

hahahaha

nikt w to nie gra człowieku, chyba tylko klapy bo #brakgier i zeratul który ma nadmiar wolnego czasu.

ile razy można do porzygu nakur.wiać strike i zabijać archona albo męczyć się w raidzie by jakiś random drop wypadł?

mam 150 znajomych na xbl + trochę followersów

SSnB36z.png

pomijając dwie darmówki na topie to przoduje MCC, gdzie Destiny? ano w (pipi)e bo nikt w to guwno (pipi)ane nie gra.

Na mojej friendliscie jest jedna osoba która ciśnie Crotę (nie gra w multi) i Zeratul, ale serio nie wiem jak można się doprowadzić do takiego stanu żeby 3 postacie wymaksować na obu konsolach na tym contencie który jest w destiny, trzeba po prostu nie być fanem gier.

nie wiem kto z posiadaczy Halo MCC i kto którą część ukończył, to ty wyskoczyłeś z tekstem że większość tego nie zrobiła to prosiłem żebyś podał nicki.

Faktem jest że na mojej friendliście już prawie nikt nie gra w Destiny, a nie układałem jej specjalnie pod Halo, może u ciebie na sony playstation to inaczej wygląda bo pododawałeś 40tu ludzi którzy może przejdą po raz pińćsetny nightfalla.

o czym ty pjerdolisz?

Wez sie Mazzeo nie kompromituj tym hejtem na Destiny. Nie umiesz grac to se daj spokoj. Lepiej na Wiedzmina 7/10 czekac niby lol, albo grac w GTA5 ktore nie zmienilo sie gameplayowo od 2001... albo jak Labtec w same indie grac.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

łatwy cokolwiek tam napisałeś(pewnie jakiś pojazd) powiem Ci tylko tyle przestań sapać jak pedofil w smyku, zrób coś ze swoim życiem i odpisuj co sobie tam chcesz od dawna masz ignora, wesołych świąt januszu. :cool::lapka:

Żelazna zasada CW, nie trzeba grać w gierki, aby je oceniać.

Że niby w co nie grałem?

ps pisze to gość który pograł na swoim PS4 20h :kaz:

A skąd mam wiedzieć w co nie grałeś, post nawet nie był skierowany w twoim kierunku. I jakie 20h... ? Ps4 mam od premiery... Po prosto za dużo prosto.

Sprzedam Białe PS4 zakupione w Styczniu tego roku w Euro RTV, kod 4D. Konsola zadbana, prawie jak nowa, grałem może 20 godzin na niej od zakupu. Niestety, dla mnie PS4 jest zbyt głośne i po prostu czekam na slima. W zestawie pełne okablowanie, biały pad + czerwony pad, oba pady z "lepszymi" gumami.

Aktualnie siedzę w Warszawie, a paragon leży w mieszkaniu w Łodzi, więc mogę na początek dla zainteresowanych wrzucić zdjęcie, że jest, a później wysyłam pocztą.

Póki co, tylko odbiór osobisty w Warszawie.

Cena 1500 zł

Jakie ? srakie, srakie 20h  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.