Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wybrali mnie do bety Planetside 2 na jedyna słuszna platformę czyli PS4 :banderas:

#4theplayers

Bloodborne juz skonczony?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@exact

Teraz nagle f2p takie dobre? :reggie:

Opublikowano

Wybrali mnie do bety Planetside 2 na jedyna słuszna platformę czyli PS4 :banderas:

#4theplayers

Bloodborne juz skonczony?
Jeszcze nie

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@exact

Teraz nagle f2p takie dobre? :reggie:

Nie

bede prostował odrazu zeby nie było pózniej głupich mitów, suteq, kuzwa, ogarnij ze to temat do trolowania, tu nie pisze sie wszystkiego serio, przynajmniej ja

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja doskonale wiem, że to temat tylko do trolla więc nie rozumiem po co piszesz to już chyba 4 raz w ciągu tygodnia? 

Nie wiem, stosujesz metodę zapamiętywania przez powtarzanie? Jak będziesz tak co jakiś czas pisał to nie będziesz w końcu brał tego tematu na serio czy co? Wyjaśnij, bo bardzo mnie to zastanawia. Pozdrawiam serdecznie  :cool::lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy klapkom życzę przetrwania tego roku z dobrymi gierkami o których jeszcze możemy nie wiedzieć. Bractwu botów dużo wolnego czasu i pieniędzy pod koniec obecnego roku, byśmy te nadchodzące tuzy mieli kiedy ograć bez strat na życiu osobistym. Nintendowcom nie ma co życzyć, bo u nich ciągle bez zmian. A blacharzom oczywiście spalenia procka i kart graficznych podczas grania w Minectafta.

Specjalne życzenia dla Yetiego - by wyhodował sobie jajka, bo jeżeli nie w Wielkanoc, to kiedy?

Opublikowano

Podobno PSN wolny....

11009125_1566271073645571_24042747817656

Tylko u botów

Opublikowano

exact przy jakim internecie? 

Opublikowano

Podobno PSN wolny....

11009125_1566271073645571_24042747817656

Tylko u botów

To wygląda tak realistycznie, że gdybym nie wiedział, że to fake, to bym uwierzył.

suteq- to nie internet, to rocket science .

Opublikowano

No to całkiem ok. 

Opublikowano

A ja życzę Wam abyście więcej grali i mniej gadali - przynajmniej co niektórzy w tym temacie.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Kupcie sobie 3DSa. Konsolę z 15+ grami, które warto ograć. Tego wam życzę.

Opublikowano

Alez Sony ostatnio daje rade pod wzgledem oprogramowania. Nie dosc, ze dash dziala jak rakieta, powrot do gry z trybu uspienia zajmuje sec., share play na lepszych laczach dziala bezlagowo i w rozdzielczosci gier z Ona, Spotify i cala muzyczna biblioteka pod jednym palcem, z mozliwoscia zastapienia kazdego soundtracku w grze (jak to pieknie sprawdza sie w takim DC, w ktorym jest pare utworow na krzyz!), zarzadzania biblioteka przez telefon, tablet - po prostu bomba!

Edytowane przez easye

Opublikowano

15+ to chyba jak ktos wczoraj dowiedzial sie co to nintendo.

Opublikowano

Poczekam na emulator Mario na iphona w 3x wyższej rozdzielczości na mego iphona.
Opublikowano

Sciagalem ostatnio patch do bloodborne 40 min 1,5gb i ds2 na pc w 20 min 11,2gb. Tak, psn jest wolne

Opublikowano

zdrowych spokojnych dla klapersow, botkow, nintendofagow i blacharzy, dla kazdego bez wyjatku

Opublikowano

Według jednego z bliżej nieznanych zagranicznych sajtów growych lifestyle'owych, w tym roku na Xboxie One wylądują (lub już są): 

- IDARB

- Screamride

- Inside

- Halo 5: Guardians

- Forza 6

Z gier dostępnych też na PC:

- Rise of the Tomb Raider
- Ori and the Blind Forest

- The Escapist

- Goat Simulator
- Magic Duels: Origins

- Below

- Elite Dangerous

- Fable Legends

- Smite

- World of Tanks

Multiplatform konsolowych w to nie wliczono, ale tutaj jest Wiedźmin 3, Arkham Knight, MGSV czy SW: Battlefront z tych największych ;) cholera, gdyby nie one, byłaby trochę bieda :/

http://www.craveonline.com/gaming/articles/842685-quantum-break-delayed-heres-whats-left-xbox-ones-2015-exclusive-line

btw. w sieci widnieje artykuł, który okraszono tematem: 

If You Think Bloodborne Isn’t Beautiful, These Panoramic Screenshots Might Change Your Mind

I wrzucono takie zdjęcia: 

bloodborne-panorama-1.jpg

bloodborne-panorama-2.jpg

bloodborne-panorama-3.jpg

bloodborne-panorama-4.jpg

bloodborne-panorama-5.jpg

bloodborne-panorama-6.jpg

http://gearnuke.com/think-bloodborne-isnt-beautiful-panoramic-screenshots-might-change-mind/

To chyba najbrzydsze zdjęcia z tej gry, jakie w ogóle widziałem :reggie:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Below i Inside liczę że będą bliskie poziomu Ori   :banderas: 

Cuphead to będzie rozczarowanie, niesamowita oprawa i gameplay jak u soniaczy.

Opublikowano

No to całkiem ok.

gó,wno a nie OK. Jakieś 7,5GB w 45 minut, czyli jakieś 22mbps, czyli połowa łącza.

Tak się ściąga gierki:

c12qJne.png

18 GB w 58 minut, czyli prawilnie jakieś 42 mbps, praktycznie całe łącze wykorzystane.

Opublikowano

@raven

OK jak na standardy PSN. :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.