Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Też dostałem raka jak wszedłem w jego profil. :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I czemu to ma niby dowodzic? Poza tym lista jest niepełna, a co za tym idzie kłamliwa. A gdzie jest mój Titanfall?? :shotgun:

Przecież jest

Nazywa się COD AW

Opublikowano

Jak to jest ze kazdy bot tutaj wznosi Sunset Overdrive w niebiosa, mowi jaki to system seller i w ogole gra PETARDA, a potem sie okazuje ze prawie kazdy ma w profilu 2-5% i pograne przez godzinke?

Opublikowano

Cezare widzę, że Exy tak dobre na łanie, że najmniej czasu przy nich spędziłeś  :exact:

Chyba nucisz tekst jednej piosenki modląc się do M$

"Rain on me, Rain on me (...)"

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak to jest ze kazdy bot tutaj wznosi Sunset Overdrive w niebiosa, mowi jaki to system seller i w ogole gra PETARDA, a potem sie okazuje ze prawie kazdy ma w profilu 2-5% i pograne przez godzinke?

Też tego nie rozumiem. Ja na pewno nie będę chwalił jak mi się nie będzie podobać, ale jak będzie to będzie calak albo prawie calak. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Też tego nie rozumiem. Ja na pewno nie będę chwalił jak mi się nie będzie podobać, ale jak będzie to będzie calak albo prawie calak. :lapka:

Ponad 1000gsa w forzy 5 i sunsecie, wszystko sie zgadza :lapka:

Opublikowano

BTW 

Cieszę się, a zarazem smucę (specjalnie nie wkleiłem top 6... radze samemu sprawdzić  :Coolface:)

2yknbkg.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Typowa reakcja klaperska. Czepjajo sie gamescore`a, a sami go nie ujawniajo (vide wiadomo kto). Czemu mnie to nie dziwi? :reggie:

Opublikowano

BTW 

Cieszę się, a zarazem smucę (specjalnie nie wkleiłem top 6... radze samemu sprawdzić  :Coolface:)

2yknbkg.jpg

GTA V 97. Tak z 10 za duzo.

Opublikowano

Ponad 1000gsa w forzy 5 i sunsecie, wszystko sie zgadza :lapka:

Szacunek za 1000gs w forzy, bo nie wyobrażam sobie wbicia tylu punktów tak nudnej serii. :cool:

Opublikowano

Typowa reakcja klaperska. Czepjajo sie gamescore`a, a sami go nie ujawniajo (vide wiadomo kto). Czemu mnie to nie dziwi? :reggie:

Niektórzy przynajmniej nie pitolą od lewa do prawa jakie to nie są mega exy na plejce czy łoniaku, bo po prostu nie faworyzują giereczek, których nie ukończyli  :sir:

Edytowane przez Starh

Opublikowano
Ci którzy chcą grać w gry a nie zapowiedzi.

Wegetacja od końcówki roku do końcówki następnego to rzeczywiście super granie w gry* :rolleyes:

*w końcu dla botów multiplatformy w tej generacji nie mają znaczenia i się nie liczą.

Opublikowano

ej bo kolejny przelew od taty wjechał i tak sobie myślę czy może sobie coś kupić

da się te "next-geny" wyrwać już za 1000 zł czy nie? Bo pograłbym w FH2 czy obadał tego drivecluba, ale jak mam wyłożyć 1300 zł to chyba wolę GTX 970 kupić :lapka:

Opublikowano

PS4 sobie daruj, bo nikt cię nie chcę na PSN.

:Coolface:

Całe szczęście, że suteq kupuje xzłom, bez gier w 900p. :obama:

Opublikowano

PS4 sobie daruj, bo nikt cię nie chcę na PSN.

:Coolface:

(pipi) żeby mi się chciało grzebać na dysku jak ciebie nawet na ps3site cisną że nikt z tobą w gta v do kina nie będzie chodzić czy coś takiego xD

Opublikowano

Guwno obesrane 4 też kiedyś kupię dla tych 5 exów(na razie są dwa: BB i U4). Niestety. :/

Ale specjalnie używkę, żeby nie dawać kasy Sory. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

EHUqKAf.jpg?1

Opublikowano

leonardo-dicaprio-inception-movie-meme-f

Opublikowano

Bartiz dobrze gada, lubie ten styl życia

ja wydałem na sprzet do grania jednorazowo 7tysi właśnie dla Wiedzmina, ale mi premiere 2 razy przełożyli  :pawel:

A console gaming podobno taki tani, a tu widze drozej niz komputer wychodzi :sir:

Opublikowano

W3 na łanie podobno trzyma stabilniejszy framerate niż na ps4 (widać to chociażby po streamach) :/

Dodatkowo osoby, które już grają pisza o problemie AF na ps4...

FHD jak widać worth w ch

down:

Oby dwie wersje działały tak samo.. życzę tego zarówno botom jak i klapkom. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Tak, tak i dlatego pomimo umowy z MS, CD Project Red wszystkim recenzentom wyslal gorsza wersje na PS4 ^^

Wiedzmin na Xbona prawie jak Titanfall na 360tce - do premiery nikt go nie zobaczy xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, tak i dlatego pomimo umowy z MS, CD Project Red wszystkim recenzentom wyslal gorsza wersje na PS4 ^^

Wiedzmin na Xbona prawie jak Titanfall na 360tce - do premiery nikt go nie zobaczy xD

Przecież jest już oficjalny gameplay z Xone...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.