Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Też dostałem raka jak wszedłem w jego profil. :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I czemu to ma niby dowodzic? Poza tym lista jest niepełna, a co za tym idzie kłamliwa. A gdzie jest mój Titanfall?? :shotgun:

Przecież jest

Nazywa się COD AW

Opublikowano

Jak to jest ze kazdy bot tutaj wznosi Sunset Overdrive w niebiosa, mowi jaki to system seller i w ogole gra PETARDA, a potem sie okazuje ze prawie kazdy ma w profilu 2-5% i pograne przez godzinke?

Opublikowano

Cezare widzę, że Exy tak dobre na łanie, że najmniej czasu przy nich spędziłeś  :exact:

Chyba nucisz tekst jednej piosenki modląc się do M$

"Rain on me, Rain on me (...)"

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak to jest ze kazdy bot tutaj wznosi Sunset Overdrive w niebiosa, mowi jaki to system seller i w ogole gra PETARDA, a potem sie okazuje ze prawie kazdy ma w profilu 2-5% i pograne przez godzinke?

Też tego nie rozumiem. Ja na pewno nie będę chwalił jak mi się nie będzie podobać, ale jak będzie to będzie calak albo prawie calak. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Też tego nie rozumiem. Ja na pewno nie będę chwalił jak mi się nie będzie podobać, ale jak będzie to będzie calak albo prawie calak. :lapka:

Ponad 1000gsa w forzy 5 i sunsecie, wszystko sie zgadza :lapka:

Opublikowano

BTW 

Cieszę się, a zarazem smucę (specjalnie nie wkleiłem top 6... radze samemu sprawdzić  :Coolface:)

2yknbkg.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Typowa reakcja klaperska. Czepjajo sie gamescore`a, a sami go nie ujawniajo (vide wiadomo kto). Czemu mnie to nie dziwi? :reggie:

Opublikowano

BTW 

Cieszę się, a zarazem smucę (specjalnie nie wkleiłem top 6... radze samemu sprawdzić  :Coolface:)

2yknbkg.jpg

GTA V 97. Tak z 10 za duzo.

Opublikowano

Ponad 1000gsa w forzy 5 i sunsecie, wszystko sie zgadza :lapka:

Szacunek za 1000gs w forzy, bo nie wyobrażam sobie wbicia tylu punktów tak nudnej serii. :cool:

Opublikowano

Typowa reakcja klaperska. Czepjajo sie gamescore`a, a sami go nie ujawniajo (vide wiadomo kto). Czemu mnie to nie dziwi? :reggie:

Niektórzy przynajmniej nie pitolą od lewa do prawa jakie to nie są mega exy na plejce czy łoniaku, bo po prostu nie faworyzują giereczek, których nie ukończyli  :sir:

Edytowane przez Starh

Opublikowano
Ci którzy chcą grać w gry a nie zapowiedzi.

Wegetacja od końcówki roku do końcówki następnego to rzeczywiście super granie w gry* :rolleyes:

*w końcu dla botów multiplatformy w tej generacji nie mają znaczenia i się nie liczą.

Opublikowano

ej bo kolejny przelew od taty wjechał i tak sobie myślę czy może sobie coś kupić

da się te "next-geny" wyrwać już za 1000 zł czy nie? Bo pograłbym w FH2 czy obadał tego drivecluba, ale jak mam wyłożyć 1300 zł to chyba wolę GTX 970 kupić :lapka:

Opublikowano

PS4 sobie daruj, bo nikt cię nie chcę na PSN.

:Coolface:

Całe szczęście, że suteq kupuje xzłom, bez gier w 900p. :obama:

Opublikowano

PS4 sobie daruj, bo nikt cię nie chcę na PSN.

:Coolface:

(pipi) żeby mi się chciało grzebać na dysku jak ciebie nawet na ps3site cisną że nikt z tobą w gta v do kina nie będzie chodzić czy coś takiego xD

Opublikowano

Guwno obesrane 4 też kiedyś kupię dla tych 5 exów(na razie są dwa: BB i U4). Niestety. :/

Ale specjalnie używkę, żeby nie dawać kasy Sory. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

EHUqKAf.jpg?1

Opublikowano

leonardo-dicaprio-inception-movie-meme-f

Opublikowano

Bartiz dobrze gada, lubie ten styl życia

ja wydałem na sprzet do grania jednorazowo 7tysi właśnie dla Wiedzmina, ale mi premiere 2 razy przełożyli  :pawel:

A console gaming podobno taki tani, a tu widze drozej niz komputer wychodzi :sir:

Opublikowano

W3 na łanie podobno trzyma stabilniejszy framerate niż na ps4 (widać to chociażby po streamach) :/

Dodatkowo osoby, które już grają pisza o problemie AF na ps4...

FHD jak widać worth w ch

down:

Oby dwie wersje działały tak samo.. życzę tego zarówno botom jak i klapkom. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Tak, tak i dlatego pomimo umowy z MS, CD Project Red wszystkim recenzentom wyslal gorsza wersje na PS4 ^^

Wiedzmin na Xbona prawie jak Titanfall na 360tce - do premiery nikt go nie zobaczy xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, tak i dlatego pomimo umowy z MS, CD Project Red wszystkim recenzentom wyslal gorsza wersje na PS4 ^^

Wiedzmin na Xbona prawie jak Titanfall na 360tce - do premiery nikt go nie zobaczy xD

Przecież jest już oficjalny gameplay z Xone...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.