Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To prawda ze Rise of Tomb Raider to tylko timed exclusive i pojawi sie na PS4 i PC w przyszlosci?

Tak.

Opublikowano

To prawda ze Rise of Tomb Raider to tylko timed exclusive i pojawi sie na PS4 i PC w przyszlosci?

tak to prawda

Opublikowano

Przecież Bansai już potwierdził, że to nakład na cały kraj.

Bansai potwierdził, że ma ziomka w tym sklepie i też mówi o nakładzie 1000 sztuk. Wciąż mówimy o jednym sklepie.

Ogólnie mam wyje,bane na tą gierkę i na sprzedaż na xbone'a w Polsce, no ale co jeden sklep może wiedzieć o nakładzie gierki na cały kraj

On zamowil tylko kilka sztuk xD

Naklad na caly kraj wynosi ok. 1000 sztuk.

Gdyby mieli się wycofać to jaki byłby sens wchodzenia w ogóle na ten rynek? 

Jakby mieli sie wycofac to pewnie byloby tak jak do niedawna z nintendo, czyli jakis dystrybutor inny, kase zawsze z tego beda jakas mieli wiec sens jest.

Opublikowano

Niektóre boty się podniecały, że Wiedźmin na X0 będzie miał dynamiczne skalowanie z 900p do 1080p. Digitalfoundry to sprawdziło i 1080p widzieli... na ekranie tytułowym i w cutscenach :dynia:

Opublikowano

Niektóre boty się podniecały, że Wiedźmin na X0 będzie miał dynamiczne skalowanie z 900p do 1080p. Digitalfoundry to sprawdziło i 1080p widzieli... na ekranie tytułowym i w cutscenach :dynia:

2572413-qmnazsj.gif

Opublikowano

Jak na gierkę w 900p to i tak dobrze. :lapka:

Opublikowano

Prawda
Opublikowano

hi, hi, nie mogę się doczekać aż osamotnione w obliczu śmierci Xa klapy zaczną przyjmować na klatę jeszcze więcej podwyżek, ograniczeń, gier do oglądania i cichaczem zaopatrzą się w w PCta, którego nawet Gaben całkiem nie zamknie w ramach swojej usługi.

Opublikowano

Na bank będzie na PC, raczej bardzo szybko po wydaniu wersji na Xone. Co do PS4, to nie wiem, ale patrząc na cały ten szum wokół tej gry i masę niedopowiedzeń, to zapewne się pojawi na sprzętach Sony. 

Opublikowano

Niektóre boty się podniecały, że Wiedźmin na X0 będzie miał dynamiczne skalowanie z 900p do 1080p. Digitalfoundry to sprawdziło i 1080p widzieli... na ekranie tytułowym i w cutscenach

Nie znasz się, oni czekają na DX12  :sorcerer:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Niektóre boty się podniecały, że Wiedźmin na X0 będzie miał dynamiczne skalowanie z 900p do 1080p. Digitalfoundry to sprawdziło i 1080p widzieli... na ekranie tytułowym i w cutscenach

Nie znasz się, oni czekają na DX12  :sorcerer:

I Power of Cloud :P

Opublikowano

Na bank będzie na PC, raczej bardzo szybko po wydaniu wersji na Xone. Co do PS4, to nie wiem...

Spytaj swojego insajdera :sorcerer:

Opublikowano

"HEHE, TAAAAAAA...."

Opublikowano

"HEHE, TAAAAAAA....

....beka wnusiu (..)"

Edytowane przez Starh

Opublikowano

1000 sztuk juz nawet nintendo sprzedaje w tym kraju :yao:

Opublikowano

Chyba WiiU. 

Przez cały okres jego żywota. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

to już wiadomo czemu w bundlach z łoniakiem digital cody dają a nie pudełka :obama: no i liczbą roku będzie 1000. 1000szt gry wiedźmin day one trafiło do sklepów. beka. a tak na poważnie obstawiam że sporo osób kupilo preorder cyfrowy na xbl i stwierdzili że poco pakowac w pudełka hajs. albo tak jak z movem sony zrobiło, sprzedali wszytsko za wisłe bo tam sie lepiej sprzeda

Opublikowano

No pewnie, po co ladowac hajs, jak mozna (pipi)nac skladeczke! :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

czysta brudna prawda

Opublikowano

Jaką składkę? Przecież cyfrowy Wiedźmin z :cebula: był za 150zł. 

Zauważyłem, że ludzie za taką cenę dosyć chętnie kupują cyfrówki. 

Opublikowano

jak byś zakręcił to taki wiesiek za 75 cebuluinów by wpadł

Opublikowano

jak byś zakręcił to taki wiesiek za 75 cebuluinów by wpadł

Zbliżasz sie do krawędzi z której Czezky spadł ostatnio.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nic mi nie mówcie o skladeczkach, jak widze ile tego do okola jest to głowa boli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.