Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A majestic, earthy open-world adventure with great integrity and personality, this is the best role-playing game in years.

:banderas:

To z podsumowania recki eurogamera

Szkoda ze nie udało mi sie skończyć poprzednich części jeszcze, bo grałbym z wami, a tak jak dobrze pójdzie to na zimę ogarne W3

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Panowie, chyba sie wyjaśniło co robi Lem jak go w CW nie ma

0fd9dd8dfdb390a1c2bf4d6b90f71a8e.jpg

:dynia: 
Poczekalnia na jbzd jest pełna takich memów  :dog:

Opublikowano

Need for Speed? Nie szanuję od 2006 roku i dobrze mi z tym.

Chociaż HP z 2010 był naprawdę dobry. 

Opublikowano

A majestic, earthy open-world adventure with great integrity and personality, this is the best role-playing game in years.

:banderas:

To z podsumowania recki eurogamera

Szkoda ze nie udało mi sie skończyć poprzednich części jeszcze, bo grałbym z wami, a tak jak dobrze pójdzie to na zimę ogarne W3

Najlepszy jest 1 akapit jak zaorali UBI xD

Opublikowano

Need for Speed? Nie szanuję od 2006 roku i dobrze mi z tym.

Chociaż HP z 2010 był naprawdę dobry. 

Ostatni naprawdę dobry NFS to NFS z roku 2000 czyli Porsche Unleashed :wub:

Opublikowano

Beka z CDP. W styczniu zapowiedziec, ze sorry ale poprawki trafia do gry w paczu na premiere to trzeba miec wyje.bane na klienta. A wy ich go.wno kupujecie i jeszcze nie wstyd wam sie chwalic xD.

Opublikowano

Czyli co? Mieli zrobić niedorobione guwno jak Ubi, a po 2 miesiącach dopiero załatać patchem?

Opublikowano

Patch na majowa premiere zapowiedziany w styczniu xD. Ale wszytko ok co nie, bo przeciez naprawili :dynia:

Opublikowano

Czyli co? Mieli zrobić niedorobione guwno jak Ubi, a po 2 miesiącach dopiero załatać patchem?

Zdarzylem skonczyc to gunwno i sprzedac a oni patcha wydali. Tak,(pipi) na cienko na Ubi.

Opublikowano

Ubi nawet po 6 miesiącach nie załatało gry :E Tj załatało - (pipi)ło downgrade w patchach. 

Opublikowano

Patch na majowa premiere zapowiedziany w styczniu xD. Ale wszytko ok co nie, bo przeciez naprawili :dynia:

Weź ty sie pier.dolnij w łeb bo typowa cebula z ciebie wychodzi yebany bezbeku. 

Nie naprawią - źle. Naprawią - też kur.wa źle. 

Zwłaszcza, że naprawiają w premierę, a nie (pipi)a po kilku miechach. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Spokojnie sut xD

Dziś można ^ ^

Opublikowano

A ci po 1000zl na jakies edycje specjalne wydaja i jeszcze zaciechy, ze o cho cho jadymy o 23 do paczkomatu xD

Kupic za 1000zl niedorobiona gre, przyjsc do domu i NA PREMIERE zassac pacza, ktorego typ z cdp tak o na luzaku sobie w wywiadzie zapowiada. "Bo nie zdazymy" :frog:

Beka z konsolorzy. Lzy z du.pu sutka takie pyszne :dynia:

Opublikowano

Jaki podludź z ciebie. :lapka:

Dajesz raka większego niż Karolek. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sutek ogarnij du.pe. Nie o to naprawe tutaj chodzi, ze lataja ale o fakt, ze chwala sie w styczniu ze patch bedzie w maju. Co to ma byc, nie o takie gry walczylem. Jak maja wydawac jakies pacze to niech gre przeloza na wrzesien, ale pewnie takie sutki ida do drugiej gimnazjum i im nie pasuje. "Dobrze ze w ogole naprawili" - no ku.rwa wielka laska ze deweloper zalatal gre, praise the red xD.

Opublikowano

Wiedźmina mu obrazają, ojej

No bo ksiazki przeczytal z lidla. Czytac wiedzmina w 2015 jeszcze gorsze niz odkryc plejstejszyn w 1999 xD.

Opublikowano

Mejm po prostu nie ogarnia, że niektórych zmian nie da się wrzucić od razu do gry gdyż trzeba przeprowadzić jeszcze testy i wysłać grę do tłoczni miesiąc przed premierą. W czasie kiedy robią testy ostatecznej wersji gry i gra ląduje w tłoczni developerzy jeszcze pracują nad patchami, które mają się pojawić na premierę. To logiczne, że mieli to z góry ustalone, a nie kur.wa z dnia na dzień.

Nie ma potrzeby przesuwania premiery na chociażby wrzesień bo i tak plan zostanie wykonany, jak odpalisz grę i tak pobierzesz patcha i tak więc o wadach nie będziesz miał pojęcia, będziesz miał obraz gry tylko i wyłącznie po patchu. 

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Rejwen jaki ból dupy, bo tatuś nie przelał pieniążków i nie zagra w Wieska w 1080p na ultra na swoich 24 calach.

:dynia:

Opublikowano

No przekładać premierę o tyle miesięcy a  gra chodzi tak chuyowo żeby bez pacza lepiej nie grać to chyba nie ma co ich bronić wiedźmini.  :reggie:

Opublikowano

@pawcio

W jaką ostatnią grę grałeś bez pobrania patcha? Tak bardzo psn zamulało, że wolałeś odpuścić?

Edytowane przez Colin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.