Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

lewacka hanba polaka specjalnie kupil dzis gre, ktora sie nie jara by ogrywac ja po angielsku by przestali sie smiac w niego w CW, cos pieknego

suteq ps3 kupilem dla exow, choc pierwotnie bylo ich tak malo (this is waiting, choc jak kupowalem ps3 to byl juz min. ratchet i uncharted, a z multiiplatform gralem w cod4) a multiplatformy chodzily tak slabo na tle xboxa, ze przez pewien okres zalowalem, ze przywiazanie do marki zwyciezylo, pozniej jednak lawina exow sie rozkrecila i sony odpokutowalo, mam nadzieje, ze w tej generacji bedzie podobnie i nie zadowola sie tylko tym, ze multiplatformy za nich robia robote

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

między zębami konia jest sporo trawy

myślę bartek, że powinieneś spróbowac

Opublikowano

Bluber - wklej jakieś zdjęcie do zakupy growe, to dadzą spokój

Opublikowano

Granie w trzeciego Wiedźmina po angielsku to jakaś bzdura, ta gra ma tysiące smaczków w odniesieniu do prozy Sapkowskiego, naszej kultury, zachowań czy tradycji, język angielski w życiu tego tak nie odda.

Opublikowano

Random z gry o tron wart więcej niż jakiś tam plebs sapkowksi!

Opublikowano

Hehe, przewertowałem ostatnie 20 stron i mam bekę z typów, co się przerzucają marginalnymi ilościami klatek na sekundę, kiedy gram w wiedźmaka w stałym framerate i bez stresu. Ku.rwa jakim trzeba być zwierzęciem żeby porównywać tekstury i animację na poszczególnych platformach zamiast cieszyć się grą. To tak jak bym odpalił kasetę VHS i sapał do typa, że mam lepszą redukcję szumów/kompensację chyja w (pipi)e.

Beka z was panowie. Brak mi słów jakie e-miernoty tu się udzielają, zawsze wychodziłem z założenia, że to fajne forum dla graczy z potencjałem do trollingu, ale ostatnio przebijacie samych siebie.

Czuję gorycz, totalną gorycz, weźcie kur.wa zacznijcie grać, albo oglądać telezakupy mango gdzie wszystko jest piękne, idealne, wygładzone, ale nie komentujcie gier ani branży, bo ch.uja się znacie. Czytam temat i widzę wjazdy na typa bo lubi kalafiory, drugi obrywa za ślunski akcent, trzeci że jest dresiarzem. To jakaś pyerdolona podstawówka, a nie console wars. Banda dzieciaków przekrzykujących się na zasadzie jesteś u pani/a twoja matka 5 razy więcej niż ja. Ogarnijcie się. Kur.wa z kim ja tu siedzę.

Opublikowano

Ku.rwa jakim trzeba być zwierzęciem żeby porównywać tekstury i animację na poszczególnych platformach zamiast cieszyć się grą.

Pisać takie coś na 3867 stronie 8 edycji CW xD

Opublikowano

ping zucil alkohol, pizze, achievementy i kłócenie się o 1080p vs 900p, teraz cieszy się z gier i wiedzie mu się dobrze w życiu, a wam? :reggie:

Opublikowano

Ficuś wybrał PS3 sla ex'ów a lepsze multiplatformy (jak np. GTA IV) dostał w bonusie. Szkoda, że nie potrafi tego do końca obiektywnie docenić (być może dał się wciągnąć czarnej propagandzie). No ale grunt że ostatecznie był zadowolony. PS3 miało wiele zalet. Dlatego wygrało ostatecznie z X360...

Opublikowano

Sutq wieem, dlatego cie nie chcialem zawieść a dopiero z pracy wrócilem nie dawno i patcha sciągnałem (500 mb w 45 min >psn :dynia: )

U mnie to było 5, może 10minut. Mówiłem ci żebyś markę szanował :reggie:

Opublikowano

Muszę się  wyżalic 

Śmigam  wczoraj po Białymstoku w poszukiwaniu swojej kopi W3. MM wszystkie kopie wyprzedane (xone) mieli kilka sztuk. Wpadam do sklepiku z grami playergames, no mają i to w lepszej cenie jak MM. Wszystko ładnie pięknie proszę dziękuję itp. Gdy nie to co usłyszałem na wychodne "uff choć jedna kopia na tą podkonsole" 

Poczułem się jak jakiś podludz, już miałem się zawracać i w stylu Zeratula wygarnąć im co lepsze, ale wyższa kultura konsolowosci trzymała mnie w ryzach. 

Opublikowano

Muszę się  wyżalic 

Śmigam  wczoraj po Białymstoku w poszukiwaniu swojej kopi W3. MM wszystkie kopie wyprzedane (xone) mieli kilka sztuk. Wpadam do sklepiku z grami playergames, no mają i to w lepszej cenie jak MM. Wszystko ładnie pięknie proszę dziękuję itp. Gdy nie to co usłyszałem na wychodne "uff choć jedna kopia na tą podkonsole" 

Poczułem się jak jakiś podludz, już miałem się zawracać i w stylu Zeratula wygarnąć im co lepsze, ale wyższa kultura konsolowosci trzymała mnie w ryzach. 

Czytając ten temat można mieć pewne wyobrażenie o fanach plejstejszyn w naszym kraju.

Opublikowano

Grac w Wieska Trzeciego po angielsku xDDD Dla przykladu, zwykla notka znaleziona gdzies przy trupie na brzegu, nie miala chyba nawet nic wspolnego z zadna misja glowna czy poboczna:

4XVAYIn.png

A tutaj tlumaczenie po inglisz:

Fucking fuck, fucking stealing, fucking drinking, fuck fucking gods.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ku.rwa jakim trzeba być zwierzęciem żeby porównywać tekstury i animację na poszczególnych platformach zamiast cieszyć się grą.

Pisać takie coś na 3867 stronie 8 edycji CW xD

Dopiero teraz doszło do niego o co w CW chodzi.
Opublikowano

Ping ma ostatnio jakąś niemoc twórczą. Jednak praca w kfc > praca w pizzeri

Opublikowano

Tutaj wszyscy pisali o czytaniu książek o Wiedźminie a mi tu kolezka podpowiada ze w książkach kusz czy rozczlonkowywania nie było.

Opublikowano

Mnie bardziej śmieszy nie granie w dwie poprzednie części, niz nie czytanie książki

Słabo tak zaczynać gre od końca, niby nie ma ścisłego połączenia, no ale jednak troche lipa

Opublikowano

Masz racje kubson, poczekam az bedzie za 10€ i kupie tylko z ciekawości.

Opublikowano

Grałem przedwczoraj z du,pą i miała bekę, że gra to zupełnie inna bajka niż książki, a przeczytała wszystko, łącznie z sezonem burz. Zresztą Sapkowski też wy,(pipi)ał lachę na gierki. No ale czytajta książki bo nic nie zrozumiecie z gry xD.

Opublikowano

Ja tam się bardzo cieszę, że mam przeczytane książki i ograne poprzednie części. Opis na karcie Roche'a w gwincie xD

Opublikowano

Mnie bardziej śmieszy nie granie w dwie poprzednie części, niz nie czytanie książki

Słabo tak zaczynać gre od końca, niby nie ma ścisłego połączenia, no ale jednak troche lipa

Można powiedzieć, że nie ma praktycznie żadnego (poza znajomością bohaterów, których swiezi gracze poznaja), dlatego jak ktoś nie czytał, nie grał to też może brać w ciemno.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.