Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

przecież ficuś to już praktycznie syn spencera

Po e3 bedzie powrot synow marnotrawnych.

"zawsze bylem xbotem", "w koncu jakies gry co mnie interesują", "xbox? zawsze szanowałem conkera, pgr i girsy"

coming soon

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

barwy chorzowskie sa niebieskie, barwy xboxa jak pewnego klubu z waraszawy - wybor dla mnie jest uwarunkowany urodzeniem, wy serio chcecie bym mial w morderze wybite okna w mieszkaniu?

Opublikowano

W kopalni przeciez nie ma okien.

Opublikowano

Wykop dostarcza

Bo tak obserwuje że wraz z konsolowieniem, do gier dochodzi mnóstwo niepotrzebnych bajerów: Cut sceny, animowane menu, rozbudowane dialogi. I może z tego powodu rosną koszty,

Jak odpaliłem tego wiedźmina to przez pierwsze pół godziny gry trzeba było napierdalać ciągle po spacji żeby przewinąć tonę cut-scenek, na które poszły setki godzin pracy ludzi.

Blacharski rak w pigułce.

Opublikowano

holy shit, kopałbym go po brzuchu za głupote

Opublikowano

Do mnie Janusz już wczoraj przyszedł z Wieśkiem na PS4 miał podobne zarzuty co ten blacharz  :reggie:

Opublikowano

Do mnie Janusz już wczoraj przyszedł z Wieśkiem na PS4 miał podobne zarzuty co ten blacharz  :reggie:

nom, a do mnie bot.

Opublikowano

To musi być prowokacja.

Raczej nie. Kiedyś usłyszałem od gościa, że dark soulsy to gówno bo efekty dźwiękowe podczas biegania w zbroi są nierealistyczne. Nic mnie nie zdziwi

Opublikowano

Wykop dostarcza

Bo tak obserwuje że wraz z konsolowieniem, do gier dochodzi mnóstwo niepotrzebnych bajerów: Cut sceny, animowane menu, rozbudowane dialogi. I może z tego powodu rosną koszty,

Jak odpaliłem tego wiedźmina to przez pierwsze pół godziny gry trzeba było napierdalać ciągle po spacji żeby przewinąć tonę cut-scenek, na które poszły setki godzin pracy ludzi.

Blacharski rak w pigułce.

Brzmi jak bluber.
Opublikowano

Jaki podludz. xd

Opublikowano

Ten koleś z Wykopa ma trochę racji, przekazywanie treści w grach video w formie całkowicie interaktywnej > cutscenki czy dialogi. Nie potrafił się wysłowić i wyszedł na buraka, ale generalnie ma rację.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Spoko są ludzie co grając w grę lubią tylko chodzić i wychylać gałkę. 

Opublikowano

w sensie ze wiedzmin 3 to samograj bo sa cutscenki? dyskutujmy

Opublikowano

Spoko są ludzie co grając w grę lubią tylko chodzić i wychylać gałkę. 

Lubię gry Telltale i Cage'a. Jeśli historia jest fajna, oprawa fajna i wychylanie gałki sensowne, to czemu nie? ;)

Opublikowano

nom, a do mnie bot.

Do Ciebie to by nawet pies z kulawą nogą nie przyszedł  :reggie:

Opublikowano

wiedzmin 3 to samograj bo sa cutscenki

wiecie co z nim zrobić

:teehee:

Opublikowano

Akurat mówiłem o Orderze, już tak nie spinaj. 

Opublikowano

I to jakie.

Opublikowano

Mnie ciekawi ilu botów zagrało w Wieśka 1 na PC-cie, oraz ile blaszek przeczytało choć jedną książkę zanim zagrało w W1.

Jak zapowiedzieli W1 to zabrałem się za książki, przed premierą gry skończyłem sagę, później prawilnie jedynka kupiona na premierę. Wiedźmin był też bohaterem mojej prezentacji maturalnej ;)

Przepraszam za odkopywanie.

Mojej prezentacji na maturze z polskiego tematem też był wiedźmin (2005). Zrobiłem prezentacje na temat semantyki filmu. Na przykładzie udanej, średnio udanej i kiepskiej adaptacji literatury.

Władca Pierścieni, ogniem i mieczem oraz wiedźmin (film). Dostałem 20/20 punktów a przez 10 minut znecalem się nad wiedźminem:) poloniści leżeli ze śmiechu

Opublikowano

Cofam co mowilem o frame-racie na konsolach, ja pierd*le na Moczarach i w jego okolicach ta gra chodzi gorzej od Unity miejscami :bad:

Ta gra to kolosalne gotg ale niech mnie ch** strzeli ten framerate to jest porazka na poludniowo wschodniej czesci mapy, chyba pora odkurzyc gtxa 780. Wolalbym juz 900p na tym szrocie ale zeby FR byl chociaz staly wszedzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.