Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Beka ze szrota, nie dosc ze wadliwe te guwno to na dodatek zero gierek bedzie,no tak wydadza 4 remastery pod koniec roku.

Jestem ciekaw co pokaza na E3,pewnie gejmplej z U4 i odrazu bedzie widac downgrade, GT7 ? To ten rak co w poprzedniej czesci dali mikrotransakcje :dynia:

Nie moge sie doczekac jak zagram w Fable Legends na PC i Halo5,Tomb Raider i Forze 6 w 1080p i 60 fpsach na nowym silniku graficznym,zmiennymi warunkami pogodowymi i mnostwo pojazdow :shieeet::banderas:

Edytowane przez Mroku333

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

k,urwa powiem Wam, że jakby ten żydboks albo szrotstejszyn były za tyle, ile są warte (czyli jakoś 1000 zł) to bym się raczej nie zastanawiał i nawet z ciekawości wziął, ale jak mam wydać ponad 1,5k zł to od razu nachodzą mnie myśli, czy nie lepiej kupić GPU silniejszego od konsol, które dopiero nadejdą, a nie jakieś gó,wno rozmazane

Ps4 nowe mozna za 1250zl kupic

Serio? Gdzie?

Opublikowano

Pewnie u lema na uczelni. 

Opublikowano

k,urwa powiem Wam, że jakby ten żydboks albo szrotstejszyn były za tyle, ile są warte (czyli jakoś 1000 zł) to bym się raczej nie zastanawiał i nawet z ciekawości wziął, ale jak mam wydać ponad 1,5k zł to od razu nachodzą mnie myśli, czy nie lepiej kupić GPU silniejszego od konsol, które dopiero nadejdą, a nie jakieś gó,wno rozmazane

Serio? Gdzie?

Tutaj

http://www.dedykowanesterowniki.pl/

Opublikowano

Serio? Gdzie?

Za Playstation 4 w internetowym sklepie Toys'R'Us zapłacimy tylko 1279,98zł z darmową dostawą!

Aby zakupić konsolę w niskiej cenie, należy wprowadzić w koszyku kod rabatowy na -20%. Cena zostanie obniżona automatycznie.

KOD: ROTO3

Opublikowano

Ja (pipi)e co się (pipi)a z graczami konsolowymi dzieje , wypuszczenie nowej wersji PS4/XO z mocniejszymi bebechami jak najbardziej okej :bad:

Opublikowano

To że Ty masz zyebane nie znaczy że wszyscy mają. Ja w Szczecinie widziałem, że działają normalnie.

Opublikowano

No wiem o tym. PS4 to dobra maszyna tylko (pipi).a akurat mi się musiał przytrafić wadliwy egzemplarz :(

Opublikowano

To że Ty masz zyebane nie znaczy że wszyscy mają. Ja w Szczecinie widziałem, że działają normalnie.

Ten Szczecin to jest kur.wa jakiś idealny. 

Opublikowano

Ja (pipi)e co się (pipi) z graczami konsolowymi dzieje , wypuszczenie nowej wersji PS4/XO z mocniejszymi bebechami jak najbardziej okej :bad:

??? Odnosnie czego?

Ps4/xboxone - jest w obecnej chwili daleko za srednimi setupumi pc. Mam ps4 i bylem mocno przekonany ze to najlepsza platforma do grania przez pare miechow. Ale po w3 widze ze ps4 po prostu juz(!) nie daje rady. Strach pomyslec co bedzie za 2-3 lata - bedziemy na konsolach grali w kupe (pipi) z pop upumi, frameratem <30fps i doczytywaniem sie textur podczas gdy pc bedzie smigal na setupach za 2k zl. ;o

Skok technologiczny za czasow psone i ps2 nie byl taki szybki. Nie bylo az takiej roznicy w performance ps vs pc. ale teraz to naprawde trzeba byc zapchlonym januszem z klapkami na oczach zeby nie widziec dominacji technologicznej pc. W3 kosztuje tam 100zl a nie 200zl jak na konsolach a dziala o niebo lepiej. Lipa, lipa i jeszcze raz lipa... Uwielbiam grac na ps4 ale mam teraz taki niesmak w ustach ze ja yebie...

Opublikowano

Nawet z maczetami nie ganiają po ulicach, Lecha nienawidzą, Legie maja w (pipi)e - takie pinkne miasto :banderas:

Ocelot ja kiedyś napisałem

"Prawda jest brutalna, ale jest tylko jedna - prędzej czy później większość tu obecnych kupi mocnego pieca w czasie tej generacji"

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Legii to chyba oni dupy daja XD.

A co do tej generacji to wystarczy poczekac na DX12, chmure czy nowa wersje XO z 12gb ramu i lepszym GPU :banderas:

Tylko Xbox, czuje dume.

Opublikowano

Legii to chyba oni dupy daja XD.

Miłości nie ma już od roku  :sir:

Opublikowano

To i dobrze bo Legia to stara kuhwa.

Opublikowano

To i dobrze bo Legia to stara kuhwa.

Legia jak Legia ale Amica to zdechnąć dawno powinna  :Coolface:

Opublikowano

:kiss: rainbowsheep2.gif  :wub:

Ta owieczka jest najpiękniejszą rzeczą w internecie, piękniejszą nawet od zdjęcia drogi mlecznej składającego się z 9 miliardów pixeli.

Opublikowano
blablabla

No i skąd to absurdalne założenie, że z czasem będzie gorzej? Do tej pory w każdej generacji jakość grafiki na konsolach nie malała tylko rosła ewentualnie z załamaniem dopiero w samej końcówce.

Opublikowano

blablabla

No i skąd to absurdalne założenie, że z czasem będzie gorzej? Do tej pory w każdej generacji jakość grafiki na konsolach nie malała tylko rosła ewentualnie z załamaniem dopiero w samej końcówce.

Pewnie stąd, że w tej chwili każdą z multiplatform w jakości PS4 (lub w niektórych przypadkach nieco lepszej) odpala się na 750 Ti, karcie za 550zł. Nie było chyba jescze takiej sytuacji, żeby do grania w konsolowej jakości 2 lata po premierze konsol wystarczył tak tani sprzęt komputerowy. Jeszcze brakuje tylko żeby symulator skakania po gzymsach od Naughty Dog zaliczył downgorad i miał problemy z frameratem, to by był cios ostateczny.

Opublikowano

Na PC już wyszły ładniejsze wyścigi od DC i coś pobiło najładniejszą grę w galaktyce, czyli Order 1886. Nie? Tak myślałem, a teraz wypad do symulatory kąpieli ze starym.

Opublikowano

pokrytyspermąblacharzaroku nie dość, że nie ma honoru to nie ma również wstydu. Bo kim trzeba być, żeby jako argumentu używać benchmarków? Wyszły ładniejsze, polecam 3dMark, spodoba ci się, lokacje są dużo bardziej zróżnicowane niż w The Order.

I jeszcze te wyścigi na 7, już pędze po PS4  :dynia:

Opublikowano

GameInformer 7/10

Eurogamer 7/10

GT 8/10

:daddy: Cyfromicon 8/10 :daddy:

Ciekawe ile jeszcze generacji tytanów będziemy musieli czekac, aż blachy odpalą grę z taką grafiką na tych swoich 24 calach.

:obama:http://giant.gfycat.com/HarshSoupyAmericanbadger.gif:obama:

A już niedługo na e3 kolejne tytuły, które wyznaczą nową jakość w grafice.

Opublikowano

Że Ci nie wstyd wspominać ordera...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.