Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No już się tak nie napinaj Adasiu. Przypadkiem ci umknęło, że to nie ja zacząłem temat lania po gębach?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O kur.wa czy oni mówią, że spędzają wolny czas na komentowaniu na czacie tego co dzieje się w okolicach gównianego tematu? Współczesny świat mnie przeraża

Opublikowano

Pierdu pierdu, a tu ten sam beton, który modyfikuje filmiki z Hitlerem dla beki. Zostaliście zaorani i teraz zaczęło się szukanie wyjścia z sytuacji.

Opublikowano

O kur.wa czy oni mówią, że spędzają wolny czas na komentowaniu na czacie tego co dzieje się w okolicach gównianego tematu? Współczesny świat mnie przeraża

Grają tylko na konsolach Sony, czego się spodziewałeś.

Opublikowano

Chyba trzeba zmienić nazwę tematu z "console wars" na "forum wars"

Atmosfera niczym jak za zimnej wojny, przydałby się snejk.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Forum gejonly na zlocie

15683.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Stulejarze siedzą na IRCu komentująć to co dzieje się na jakichś forach o gierkach, obmyślają metody internetowej walki na forach z "przeciwnikiem", ekscytują się tym co ktoś tu pisze po czym planują akcje żeby nie zostać zdemaskowanym. Jeszcze gdyby mieli te 15-16 lat ale przecież taki Observer coś kiedyś pisał o potomstwie? Czy mi się wydaje?  :dynia: Kim wy musicie być w prawdziwym życiu, o ja yebie

To jest też dobre

Kulturystów i czarne pasy na GO mamy również, a szczerze mówiąc jestem rozczarowany, że Ficek jeszcze mojego zdjęcia z klatą na wierzchu nie wygrzebał :[

:obama:  :obama:  :obama:

Nie no wierzymy ci, same charakterne chłopaki te twoje ziomki pewnie. Ciężko trenują żeby godnie reprezentować bojówkę GameOnly. Strach z tobą pisać jak masz taką sztywną ekipę za plecami, forum o gierkach to poważna sprawa i trzeba teraz ważyć każde słowo.

Jeszcze zarzucanie Ficusiowi, że robi jakieś dochodzenie chociaż ten obejrzał filmik i sprawdził konto jurasa co zajęło mu pewnie z 5 minut.

iras to w ogóle ma ponad 3 dychy, a to największy schizol i chciał bić po buzi za obrażanie sony xd

Kiedyś na pewnym forum też się posprzeczali, a potem takie kwiatki wychodziły:

https://www.youtube.com/watch?v=sckrBTZE4eY

Jak ogólnie można się lać o jakieś internetowe spinki na forum o grach wideo, to ja nie wiem :obama:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Co by nie mowic typek po lewej ladnie na poczatku zlapal goscia za obie konczyny a potem mu muke sprzedal i na glebe. Szkoda ze wtedy sie walka nie skonczyla bo byloby pieknie zaorane a tak wyszla beka, szczegolnie pod koniec. ^_^

Opublikowano

Jak się ma mały penis to tak się kończy :pawel:

Opublikowano

Czyli co, jakas banda kolesi, siedzi codziennie na ircu + swoim forumku w 5 osób, 24/7 notują i obserwuja co pisza JACYS goscie, na JAKIMS innym forum, w JAKIMS dziale, który interesuje 10% społeczności tego fora albo i mniej, potem robia sobie z tego jaja, wklejaja obrazki, przygotowuja mistery plan przez kilka miesiecy jak zrobic żarcik zeby wkrecic jednego usera, a potem smieja sie przez caly dzien w swoim wąskim gronie i tak w kółko?

:dafuq: :dafuq: :dafuq:: :dafuq: :dafuq: :dafuq:

A Ty myślisz że Ficusiowi ile to zajęło?

lecimy dalej

http://psnprofiles.com/Juras

co kolega ma ograne na ps4 - witcher3, diablo3, bloodborne, pier solar

co widzimy na filmiku "lemonki" w "lemonkowym dashu" ps4 - withcer3, diablo3, bloodborne i pier solar

od 2 miesiecy wam gadalem, ze Lem z gameonly to nie Lem z psxextreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pierdu pierdu, a tu ten sam beton, który modyfikuje filmiki z Hitlerem dla beki. Zostaliście zaorani i teraz zaczęło się szukanie wyjścia z sytuacji.

Zostaliście zaorani :dynia: 

Czytam dzisiaj CW, czytam komentarze na fanpejdżach konsol, czytam komentarze pod wpisami na portalach growych, a potem wchodzę na Gameonly i mam ochotę zrobić tylko jedno. 

89110-Barney-shoots-himself-gif-NPH-Cavx

Opublikowano

exact znowu nie umie czytać, gejonli ma jakieś majaki z niedożywienia i okazało się, że są prawdziwymi nolifami w walce o pier.dolony kawałek plastiku pod telewizorem.

I jeszcze jakiś szpiegujący random pisze coś o zaoraniu. :dynia:

Opublikowano

lepszej laurki gejonly nie moglo zrobic z tym zbiorczym kontem lema gdzie kazdy z 5 uzytkownikow tamtego forum dorzuca cegielke obmyslajac calymi dniami na ircu jakby tu obronic playstation w CW

a ci jeszcze sa z tego dumni xD przeciez to jest skrajny objaw choroby i tego co konsole i zbyt duzo wolnego czasu moze robic z czlowiekiem, potegowany przez bul dupy bo iras, juras, boban itp byli tez tutaj i zostali zbanowani

najlepsze jest to, ze wielu normalnych uzytkownikow tamtego forum ucieklo z tego powodu albo im wtyd za ta grupke

jeszcze gadanie ze sie wywodze z gameonly xD konto zalozylem chyba 4 lata po tym jak zalozylem je tutaj, udzielalem sie aktywnie chyba z rok czy dwa, a postow nastukalem z 5% tego co tutaj xD

Opublikowano

boban :obama:

Pamiętam tego typa, to jest taki Mendrek 2.0. 

Opublikowano

Hm, czyli Ficuś jest z GO. Ciekawe czemu tak traktuje byłych kumpli, wygląda to jak ciekawa historia o zdradzie przyjaźni po latach. Może coś z tamtych wydarzeń z przeszłości pchnęło Ficusia do stania się krypto-botem?

Tak swoją drogą, to kurczę, tak czuję że jakbym zrezygnował z moderki, to on by pierwszy słał szpagaty na moją osobę... :(

Opublikowano

jak Lem zyje tak blisko z Jurasem, ze tamten mu filmiki nagrywa, przerabia, udostepnia, lewe konta tworzy na youtube itp to nie zdziwilbym sie, ze prawdziwy Lem utworzyl tu kiedys konto, a potem dal passy to niego Jurasowi by ten pisal w jego imieniu 

jeszcze mendolina mi pisze ze wywodze sie z gameonly jak konto zalozylem tam o wiele pozniej i mam malo postow xD

temat juras=lemonka zreszta wyszedl od dwoch uzytkownikow gameonly, ktorzy poprosili o dyskrecje bo im wstyd xD

Opublikowano

A moze oni to de facto jedna osoba, ale wtedy to psycha lvl hardcore, vo normalny czlek dostalby rozdwojenia jaźni :obama:

Opublikowano

Skończcie im poświęcać swój czas, nie śmiejcie się z ludźmi z autyzmem. Jak widzę jakie kwiaty potrafią pisać w Internecie to nawet Mendrej zaczyna mi sie wydawać całkiem w porządku.

Opublikowano

Zostaliście zaorani :dynia:

Czytam dzisiaj CW, czytam komentarze na fanpejdżach konsol, czytam komentarze pod wpisami na portalach growych, a potem wchodzę na Gameonly i mam ochotę zrobić tylko jedno.

89110-Barney-shoots-himself-gif-NPH-Cavx

Zrób, będzie w końcu spokój :)
Opublikowano

prosze co dostalem na psn miesiac temu xD - czyli co? misterny plan na ircu powstal juz miesiac wczesniej oczywiscie wszystko w imie playstation xD

gtsnX7w.jpg

Opublikowano

A myślałem, że kidnappa i jego urojony xbone był żenujący xD

Opublikowano

Powiało chłodem...

Opublikowano

O kurwa, kulturyści z czarnymi pasami obmyślają plany na ircu jak bronić plejstejszyn xD Życie pisze najlepsze scenariusze

Opublikowano

W ogóle jakie tutaj akcje się odstawiają - jakieś donosy od zewnętrznych informatorów, prywatne śledztwa, wendetty na dawnych towarzyszach, wypieranie się przeszłości...

War. War never changes.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.