Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja też mam coś na "podkręcenie atmosfery": Sony w pierwszym kwartale wysłało do sklepów 3,5 mln PS4 i PS3. Dla porównania MS tylko 1,1 mln X0 i X360

#powrótkróla #bekazxszrota #niechginą

No pewnie - Sony takie dobre, płacisz w PS Now 5$ za wypożyczenie gry na 24h, ale to cudna oferta <3

Tylko Sony!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zobaczcie kogo znalazlem w nocy grajac w TLoU:

ibi2WC44A5iXu8.gif

Wpyerdol rzecz jasna byl obustronny ale wybralem najlepsze akcje.

czezky nadal jest dobijaczem w tej gierce?

0:54 - grafa wgniata w glebę.

Opublikowano

No pewnie - Sony takie dobre, płacisz w PS Now 5$ za wypożyczenie gry na 24h, ale to cudna oferta <3

Tylko Sony!

no co ty jeszcze byś przeszedł grę - dostajesz za 5 dolców 4h a nie 24h. to wygląda jakby oni sami nie mieli pomysłu na tą usługę...

Opublikowano

Na upartego można w te 4h skończyć jakieś Call of Duty - jaka oszczędność! #4theplayers.

Opublikowano

Ktoś jeszcze nie posiada PS+/Golda w 2014?

Ja nie posiadam. Gram online na PC, a gry kupuję własne, nie wypożyczam.

To chyba nie czytałeś regulaminu na steam'ie, jeśli myślisz, że te gierki z wyprzedaży są twoje.

Mówię o gierkach ogólnie, nie Steamie. Na konsole wolę gry pudełkowe, aniżeli płacenie abonamentu za dostęp do cyfrówek. Na PC zaś nawet retail zwykle przypisuje się do Steam, ale są też alternatywy w postaci GOG itp. Poza tym TOS Steama znam i mimo wszystko póki usługa istnieje, to gry są "moje", do dyspozycji także do gry offline, a w niektórych przypadkach nawet DRM-Free (np. Divinity Original Sin na Steam można odpalić i bez Steama po zainstalowaniu). A na konsolach co? Przestaniesz płacić miesięcznie i tracisz dostęp do gierek. Ba, padnie ci konsola czy napęd, to i z gierek nici, bo next-geny nie są wstecznie kompatybilne. Na platformie Lorda Gabena takich cyrków nie ma - gracz w co chcesz i kiedy chcesz, w dodatku tanio i wygodnie, z darmowym online.

Ciężkie życie konsolowców - drogie gry, gorsze multiplatformy, cinematic 24fps, gry na abonament, płatne online i brak wstecznej kompatybilności. Teraz gdy o tym myślę, to naprawdę Was podziwiam, że się z tym męczyć musicie.

Opublikowano

Na upartego można w te 4h skończyć jakieś Call of Duty - jaka oszczędność! #4theplayers.

Maciomaniak ma rację jak zwykle, oferta EA za 30€rocznie która gwarantuje dostęp do dem 5 dni przed innymi to zdecydowanie lepsza oferta.
Opublikowano

Maciomaniak ma rację jak zwykle, oferta EA za 30€rocznie która gwarantuje dostęp do dem 5 dni przed innymi to zdecydowanie lepsza oferta.

w cenie 5$ masz albo 4h gry albo 4 gry, no ale tylko sony

Opublikowano

Ciężkie życie konsolowców - drogie gry, gorsze multiplatformy, cinematic 24fps, gry na abonament, płatne online i brak wstecznej kompatybilności. Teraz gdy o tym myślę, to naprawdę Was podziwiam, że się z tym męczyć musicie.

I jeżdzenie od rana po biedronkach. SZYBKO BO WYKUPIĄ :teehee:

Opublikowano

Jezus maria, wstaję sobie rano, odpalam STEM i przeglądarkę MOZILLA z rana by obczaić forumka, a tam co drugi status o szukaniu gierek w Biedronkach. A z kroksów się nabijały, konsolomaniaczki cebulaczki. Gierki sprzed lat za 40zł rzucili i już pobudka o 5 rano, byleby szybciutko kupić, no bo super promocja. [*]

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

ni no kuni > crocsy

Opublikowano

Oba produkty są skierowane do tej samej grupy konsumenckiej.

Opublikowano

Powalająca ta oferta na PS4 w tym miesiącu. Jak widzę, FEZ można ściągnąć na każdej platformie, więc posiadacze PS3 i Vity też mogą to obczaić i zakładam, że w identycznej jakości. Jak nie mają co wrzucać, to mogliby już nic nie wrzucać na to PS4 i obniżyć cenę usługi.

http://www.pssite.com/news-35038-oferta_playstation_plus_na_sierpien.html

Opublikowano

Aha, to jak padnie NET na piecyku, to pograsz w cyfrowe gry. Zapewne tak myśleli fani Sim City czy Batmana. Jak próbowano na konsolach wprowadzić pctowe DRM, to taki dym się zrobił, że uwalono na rok Xboxa One. A na piecykach cebula rasa łyka wszystko, nawet swoje matki by oDMRowali, byle cena była bied(a)ronkowa. Żeby to jeszcze było warte świeczki, ale na piecykach rzadko fajne exy wychodzą, nawet GTA V jeszcze nie wyszło. Garb tylko rośnie od garbienia się przy Divinity i psychika cierpi od oglądania przedpotopowej grafiki na podzespołach za cenę konsoli każdy. Ech te pcty... :)

Opublikowano

Powalająca ta oferta na PS4 w tym miesiącu. Jak widzę, FEZ można ściągnąć na każdej platformie, więc posiadacze PS3 i Vity też mogą to obczaić i zakładam, że w identycznej jakości. Jak nie mają co wrzucać, to mogliby już nic nie wrzucać na to PS4 i obniżyć cenę usługi.

Przynajmniej klapersy zobaczą, że mogą być świetne arkejdy za 15$, które nie kończą się po 2-3h.

Opublikowano

Osoby ktòre nie potrafią podjąć ze mną merytorycznej dyskusji, proponuję by zamiast kontrargumentòw dały mi minusa  ;)

xD jezus maria człowieku w jakim ty musisz alternatywnym świecie żyć

Opublikowano

Mendrek a co ty chłopie zrobisz jak ci padnie net na peesczy? Jak ściągniesz gierkę z plusa za darmo?

Opublikowano

Gram w nią?

Opublikowano

Aha, to jak padnie NET na piecyku, to pograsz w cyfrowe gry.

Ano pograsz, nic nowego. Achievementy i wszystko inne Steam zaktualizuje po przywróceniu połączenia. Tylko Gaben.
Opublikowano

No tak, Crimson Dragon i Strike Suit Zero to lepsza oferta  :teehee:.

Opublikowano

grasz w jeszcze nie sciagnieta gre? bania mala

Opublikowano

Wyszło w końcu jedno i tak popsute techniczne Divinity i jak się blaszki zaczęły wozić xD Pana Boga za nogi złapały.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Aha, to jak padnie NET na piecyku, to pograsz w cyfrowe gry.

Ano pograsz, nic nowego. Achievementy i wszystko inne Steam zaktualizuje po przywróceniu połączenia. Tylko Gaben.

Na przykład w Diablo 3? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.