Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Xbone znowu na kolanach, ale przez 4h mieli TR na wylacznosc.

ale ty jestes glupi haha

Kiedy kupujesz ps4? Dopiero na premiere Bloodborne?

mialem 2 razy i sprzedalem, za jakis czas pewnie kupie ponownie, bardziej nastawiam sie na wersje slim ale poki co tylko w 3 gry chcialbym zagrac.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wild <3 A blaszki nadal w zaścianku , że na konsolach tylko pif-paf.

Opublikowano

MIAZGA. Tak właśnie Sony pozmiatało, najlepsza konferencja EVER !!!!

No i gra targów.

Opublikowano

Dziś Sony zakopało trumnę z Vitą :(

Opublikowano

Bloodborn leci na streamie.

e: już nie :/.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Status quo w Sony - brak gier więc wrzucamy wszystkie indyki które znaleźliśmy na Steamie i zapowiadamy giereczki, które znikną w pamięci graczy minutę po trailerze. W zasadzie to Sony pokazało cała bibliotekę tytułów które będą do ściągnięcia w PS+.

Dobrze mieć xboxa.

Opublikowano

gameplay z bloodborne xD wchodzenie po drabinie GOTY.

Opublikowano

Xboty znów na kolanach!!! :)

co wy cpiecie to ja nawet nie. Fajne te giereczki jak Rime czy Wild, ale to jakieś pier.doły przecież.

Opublikowano

jeszcze nie koniec miazgi :D

Opublikowano

DisloyalDimwittedBoaconstrictor.gif

ilLKYxv3x4Bge.gif

To jest NOWA GENERACJA, zaraz na dobicie gify z Order. :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Końcówka trailera Bloodborne niszczy najbardziej. Pokazują PS4, a obok napis "THIS IS FOR THE PLAYERS", dobre jaja.

Kiedy premiera Bloodborne'a (tak na serio), który jest jedyną grą dla której warto wypożyczyć playstation 4?

Opublikowano

Xboty znów na kolanach!!! :)

co ja cpie, że w konfie M$ widzę coś dobrego oprócz exa TR?

Fixed

Opublikowano

Hmm teraz jestem pewien, że trzeba kupić xbona.

Opublikowano

W (pipi)e mam gify z The Order.

TYLKO MGS <Mazzeo drapie sie po glowie i nie kuma>

Bu238kVIQAE3y5N.png

25qx8h1.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

GDDR5

Na kolana robactwo!!1

Ping gadał, że kiepsko graficznie ta gra wygląda, ja mu wierzę xDDDDDDDDDDDD A tak serio nowa jakość przy GPU za ponoć 400zł, Jezu jaka beka z blaszek i ich kartek za ponad tysiaka które grzeją się przy Divinity xDDDDDDDDD Konsole hamują postęp stricte graficzny, aha.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Status quo w Sony - brak gier więc wrzucamy wszystkie indyki które znaleźliśmy na Steamie i zapowiadamy giereczki, które znikną w pamięci graczy minutę po trailerze. W zasadzie to Sony pokazało cała bibliotekę tytułów które będą do ściągnięcia w PS+.

Dobrze mieć xboxa.

Nom po testujecie TR zanim zostanie dostarczony w jedynej słusznej grywalnej wersji na PS4. Nie opi3przajcie się tylko z negatywnymi ocenami, jak coś będzie nie tak to śmiało piszcie skargi do developera. Z pewnością naniesie poprawki i wyda Definitive Edition. 

Opublikowano

ehhhh a najgorsze ze i tak pewnie kupie ps4 dla multiplatform i dla rodzynkow w stylu rime....ehhh a najchetniej nasralbym na to cale sony za ich podejscie do vity i robienie w zamian z konsoli za 2k indystation

Opublikowano

jezusie, ta składana kosa

Opublikowano

Ping gadał, że kiepsko graficznie ta gra wygląda, ja mu wierzę xDDDDDDDDDDDD A tak serio nowa jakość przy GPU za ponoć 400zł, Jezu jaka beka z blaszek i ich kartek za ponad tysiaka które grzeją się przy Divinity xDDDDDDDDD Konsole hamują postęp stricte graficzny, aha.

Ciekawy jestem komentarzy blacharzy na pclab czy cd action. :) haha

ale zagrasz w końcu czy nie?

Day 1 i to limitki, jak będą fajne.

Opublikowano

Czekam teraz na jakąś listę gier zapowiedzianych na obie konsole na 2015. Proszę o poważne potraktowanie sprawy i nie umieszczanie na niej gierek, które mają jako datę "2015" lub "Fall 2015", bo to znaczy, że mamy jakieś 5% szans na ogranie ich w przyszłym roku.

Opublikowano

grafa ordera kosa ale (pipi)a fragmenty gameplayu to niesmieszny zart, QB to open world w porownaniu z tym

w kategorii korytarzykowych strzelanin za oslon na gdc:

QB>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Order

Opublikowano

Te gify miażdżą, już nawet wisi mi ten cały TR  :woot: Chcę te grę. NOW !!!!

Opublikowano

Bloodborne - gameplay i animacja rodem dark souls z ps3/xbox360 z lepszą graficzką, srsly?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.