Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak dobrze rano wstać i przeczytać że Sony przywalilo kolejna bomba. Licze na odrodzenie serii.

ps: zbanujcie yanusza

Edytowane przez Guernica

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wrzucacie najlepsze songi Yamaoki, a zapominacie o najlepszym growym credit songu, jaki może zrodzić ludzki umysł; Overdose Delusion. ;/

Naprawiam to:

https://www.youtube.com/watch?v=uMMDrydedPk

TEN riff i perkusja od 2.01 do samego końca.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dziś wstaje rano i jestem w takim humorze jakbym miał wczoraj od 19:00 wyczerpujący sex, z dwoma osiemnastkami :D 

WILD, Bloodborne, Order 1886, Rime, MGS5, Uncharted 4, project Cars, to tylko czubek monumentalnej góry jaką jest Sony. I od tego jeszcze pokaz możliwości Firmware 2.0. 

Przypomnijcie mi proszę co to jest ten Tomb Raider ? :unknown:  :rofl2:

Opublikowano

Nuuuuuudy obie konferencje bez dużych zaskoczeń poza tomb raiderem jako ex. Naprawdę musicie mieć klapki na oczach jeżeli którąkolwiek z tych konferencji chwalicie:).

Opublikowano

Ceszcie sie poki mozecie bo Lord Gaben nadchodzi ze swoja armia pod banerem Source 2. Nie bedzie litosci.

Opublikowano

No, demko Silent Hill tez zero zaskoczenia.

Opublikowano

Dziś wstaje rano i jestem w takim humorze jakbym miał wczoraj od 19:00 wyczerpujący sex, z dwoma osiemnastkami :D

WILD, Bloodborne, Order 1886, Rime, MGS5, Uncharted 4, project Cars, to tylko czubek monumentalnej góry jaką jest Sony. I od tego jeszcze pokaz możliwości Firmware 2.0. 

Jeszcze dodaj Silent Hill(s) to w ogóle  :teehee:

isnrxl.gif

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

je.bany Kojimi w niesamowitej formie - kule dla niego bedzie trzeba kupic ps4 wczesniej czy pozniej - nowy Silent Hill i MGS5 nie zawioda, chlop wzial sie w garsc po czworce, no i jeszcze Wiesiek3...ehhh...a tak chcialem wypiac sie wreszcie na sony, a tu dalej piorytet ps4 :(

Opublikowano

Prawda jest taka że z konfy X w pamięci zostanie tylko ex nowego TR. I to tylko ten napis bo przecież nic nie pokazali :)

Opublikowano

wpadlem tylko zapytac czy DriveClub nie ma juz odliczania na poboczu ?   :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

ma, nawet na konfie byly fragmenty z odliczaniem, zobacz jeszcze raz

Opublikowano

Widac ze sie nie wyspalem - mialem napisac w formie pytania - czy ma odliczanie na poboczu ?  :teehee:

Jezeli chodzi o exy to chyba szalu nie ma z jednej, jak i drugiej strony, chociaz Tomb Ridera mi szkoda !

Opublikowano

z tym Silent Hillem nieźle pojechali 

Opublikowano

O (pipi).a. Nowy Silent Hill. Dziękuję dobranoc. 

Opublikowano

Nawet patrzeć na to nie mogę, a co dopiero w to grać xD

Opublikowano

10 minut DA3. Jest troszke lepiej niz myslalem.

Opublikowano

Demo SH? GOOD. Klapeczki dobrze tam wszystko testowac bo szlachta Xboxa jeszcze nie przestala cisnac beki z wczorajszej konfy Sony xD.

Opublikowano

15 min konfy i tylko DA pokazali teraz juz wiem czemu konfa ma trwac 2h.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Zaiste zaje,bista to jest góra Sony, jeśli do listy killerów musisz wrzucać multiplatformy, a reszta to kąsolowe szczelanki [*]. Aha, no i Firmware 2.0, to już jest nie strzał w kolano, a prosto w mordę, jak można jarać się updatem systemu do konsoli? Co, dadzą Wam w końcu możliwość słuchania muzyki xD? Automatyczne wystawianie gier na 14 dni na allegro po włożeniu płyty do czytnika?

Opublikowano

konsolowe szczelanki, lepsze multiplatformy, miliard indyków, najlepsze exy po prostu plejstejszyn <3

Opublikowano

Jest jakis stream gdzie nie laguje?

Opublikowano

Beke to można jedynie cisnąc z Microsoftu bo oprócz Tomb Raidera nie pokazano nic ciekawego tylko gry o ktorych wiemy plus indyki. Na konfie Sony masz same nowe : Wild, Until Down, nowy Silent Hill. Dodaj do tego mega zwiastuny Rime, Bloodborna. Te GC zmiotło w tym roku E3.

Opublikowano

Jeszcze dodaj Silent Hill(s) to w ogóle  :teehee:

isnrxl.gif

To tylko pokazuje jak paniczne musiały być ruchy MS w kwestii zablokowania Tomb Raidera na PC i PS - wiedzieli że lecą im bomby na twarz, to spróbowali nieczystego uderzenia po jajcach. Niestety nic to nie pomogło, boty się pocieszyły 4 godzinki 'eksem', a potem i tak nieunikniony nokaut ze strony Sony. 1 podkupiony eks długoletniej serii kontra kilka nowych, eksluzywnych IP + zaskakujące demo Silent Hills. MS może zwijać interes.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.