Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak samo Killzonem Szadą Fą sie jarali, a wyszło okrutne kupsko, jak to zwykle bywa w przypadku exów Sony. No ale przynajmniej do premiery mogą fapować, po później jest już zbyt śmiesznie.

B L O O D B O R N E. i wszystko w temacie. Klękaj do niebieskiego miecza PS4

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O jaaaa, na PS4 będzie dobry ex po ponad dwóch latach, łał.

PS4 na chwilę obecną jest taką samą porażką jak PS3 na starcie jeżeli chodzi o gry. Trzeba będzie pewnie 3/4 lata czekąc jak się Sony ogarnie. No ale klękaj kurtyzano.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

U sony wkurza ten totalny brak podawania dat i sztuczne złudzenie,że na ps4 będzie w co grać w najbliższej przyszłości.

To jest celowy zabieg. W ten sposób dana gra może być bombą/killerem przez kilka targów z rzędu. TLG miażdży Xboksa i jego fanów już od 2005 roku. Nie to co gierki na Xboksy, zapowiedzą, wydadzą pół roku później i dobrze czasu na zrobienie GIF-ów nie ma ;/.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ins, za Order odpowiadają kolesie, którzy do tej pory wydawali tylko bardzo dobre gry, a pomaga im jedna z lepszych wewnętrznych ekip, SSM. Jestem przekonany, że to będzie bardzo dobra gra.

PS. Mam wymienić gry na xbona bez daty premiery?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A nie, to Horizon 2, nie ma znaczenia czy pole czy asfalt.

to mnie dziwi, xboty po krótkim filmiku z DC już marudzą że to arcadowka a samochody są z kartonu, tymczasem zupelnie nie przeszkadza im że w ich grze mozna jeździć po trawiastym zboczu pagórka z prędkością 120km/h samochodem kompletnie nienadającym się do offroadu, i jeszcze trzaskać drifty na polu

Opublikowano

Grałem w te ich "bardzo dobre" gry i dlatego mam obawy o jakąkolwiek grywalność tego tworu.

Opublikowano

O jaaaa, na PS4 będzie dobry ex po ponad dwóch latach, łał.

PS4 na chwilę obecną jest taką samą porażką jak PS3 na starcie jeżeli chodzi o gry. Trzeba będzie pewnie 3/4 lata czekąc jak się Sony ogarnie. No ale klękaj kurtyzano.

Spoko, z jednej strony masz rację. Na dobrą grę trzeba było poczekać, i nie są to ponad dwa lata a ponad rok.

Ale spojrz na to z drugiej strony, na XO nie ma i chyba co nie zapowiedzieli żadnej dobre gry. Więc wiesz, ten tego.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ins, za Order odpowiadają kolesie, którzy do tej pory wydawali tylko bardzo dobre gry, a pomaga im jedna z lepszych wewnętrznych ekip, SSM. Jestem przekonany, że to będzie bardzo dobra gra.

I kupisz ją tak jak Infamousa?

Opublikowano

U was to co chwile cos bedzie... PS3 bedzie pokazywac moc jak deweloperzy ogarna cella, PS4 bedzie miec lepszy line up... PlayStationNow to jedyne co bedzie mialo jakies gry.

Marka Xbox to zawsze tu i teraz. Najlepszy serwis online i najlepsze gry. Niezmiennie od 2002.

Opublikowano

Grałem w te ich "bardzo dobre" gry i dlatego mam obawy o jakąkolwiek grywalność tego tworu.

No tak, dla ciebie kupa, średnia ocen mówi co innego. Też grałem i bardzo chwale tak jak masa graczy na forach.

Opublikowano

I kupisz ją tak jak Infamousa?

Będzie grał w destiny i wmawiał sobie to prawie to samo co halo, prawie to samo co ha..., prawie to samo co...

duKogB9jti.gif

Opublikowano

U was to co chwile cos bedzie... PS3 bedzie pokazywac moc jak deweloperzy ogarna cella, PS4 bedzie miec lepszy line up... PlayStationNow to jedyne co bedzie mialo jakies gry.

Marka Xbox to zawsze tu i teraz. Najlepszy serwis online i najlepsze gry. Niezmiennie od 2002.

A czasem nie pokazali własnie tej mocy cella? Bo gier wygladających ja Uncharted, God of War, Beyond czy TLOU na x360 nie uświadczysz.

Opublikowano

No tak, dla ciebie kupa, średnia ocen mówi co innego. Też grałem i bardzo chwale tak jak masa graczy na forach.

Januszem jestem. Tak w skrócie można odpowiedzieć na twoją średnią ocen.

Opublikowano

Rozpacz klapków po zapowiedzi Horizon 2 jest taka sama jak po zapowiedzi Horizon 1 :) Różowe dilda, wieśniacka atmosfera itp. określenia, a po premierze skurcz wszystkich mięśni i zaklinanie rzeczywistości. Historia lubi się powtarzać :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A czasem nie pokazali własnie tej mocy cella? Bo gier wygladających ja Uncharted, God of War, Beyond czy TLOU na x360 nie uświadczysz.

Zostało udowodnione, że Gearsy są ładniesze od TLOU. Uncharted trochę lepiej wygląda. Za to na ps3 nie ma nic co wygląda jak Halo 4.

Opublikowano

Zostało udowodnione, że Gearsy są ładniesze od TLOU. Uncharted trochę lepiej wygląda. Za to na ps3 nie ma nic co wygląda jak Halo 4.

Zaciekawiłeś mnie. Rozwiniesz?

Opublikowano

Daj namiary na dilera bo masz niezłe ćpanie.

beyond-two-souls-jodie-holmes-homeless-w

bmUploads_2013-03-19_1758_HOMELESS012.jp

2virp6v.jpg

Opublikowano

Nie ma ładniejszego i lepszego FPSa niż Halo 4 na PS3. Lepiej czy nadal nieogarusz ? Na gifach i screenach może coś tam sie znajdzie ale rzeczywistość to już inna bajka.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kutaragi na poczatku generacji mowil, ze Microsoft celuje w ksiezyc, a Sony w Slonce...

koniec koncow sie okazalo, ze 360 nie tylko szybciej osiagnieto moc szczytowa i mozna bylo rozpoczac proces optymalizacji gier, ale takze roznice miedzy systemami nie byly znaczace. PS3 uzyskiwalo przewage w jednym, a 360 w czym innym. Halo 4 to przepiekna gra graficznie... glownie za sprawa mistrzowskiego designu ktory zaprojektowany jest by w 100% wykorzystac moc 360. TLOU tez jest piekne, ale moc cella to jedynie chyba przy folding @ home byla wykorzystana. Koniec koncow okazala sie tak sama porazka jak UMD. Sony poszlo w strone Microsoftu robiac z PS4 Pcetowa architekture... zamiast custom made. Prawda pokazala jakiego wala Sony popelnilo.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Nie ma ładniejszego i lepszego FPSa niż Halo 4 na PS3. Lepiej czy nadal nieogarusz ? Na gifach i screenach może coś tam sie znajdzie ale rzeczywistość to już inna bajka.

FPSa może i nie, ale innymi grami ps3 połyka bez popity x360. A co do screenów nawet nie musiałem specjalnie nic suzkać ot pierwsze lepsze co mi wyskoczyło.

Opublikowano

A teraz wklejaj osoby z cytatami.

Internetu nie masz? Płacz psponies i innych niewolników marki w całym internecie można zobaczyć.

Opublikowano

+ Dodał MODERATOR
jeszcze dłuższą drabinkę cytuj

od kiedy PS3 ma gry w fullhd?

Znowu jaranko orderem i driveclubem, stawiam moje oba xboxy że 20 lutego jak wyjdzie 1886 to tego samego dnia pojawi się temat na PT.

Do tego czasu będzie fapowanko nad gifami, a w dniu premiery zmiana chusteczek, wystawienie gry na allegro i fapowanie do kolejnego obiektu westchnień. Tak samo było w Killzone i Infamous, tak samo będzie teraz.

Opublikowano

Pewnie, że tak będzie. Exy sony to w większości graficzne wydmuszki dla januszy. Jedno TLoU niczego nie zmienia.

Opublikowano

Przypominam smutne hasełka o DX12, o chmurze, o uwalnianiu mocy z Kinecta.

Zgoda, marka Xbox to tam i teraz. Szczególnie dobitnie pokazała to premiera Xone'a i podejście MS do tematu Live'a po premierze 360tki.

QB, no ładnie wyglądająca strzelanka - samograj, czyli co, typowy produkt dla klapków ?

Exy MS to w większości strzelanki dla gimbazy z USA, która dała sobie wkręcić, że jest hardkorowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.