Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Order już nawet przez PPE jest określany jako shooter na szynach. No ale piękny i klimatyczny. Do obejrzenia na youtube w sam raz.

no no, jak P.T.

widziałem wczoraj te opinie botków którzy mówili że Silent Hills nie jest straszne bo widzieli na youtubie :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Order już nawet przez PPE jest określany jako shooter na szynach. No ale piękny i klimatyczny. Do obejrzenia na youtube w sam raz.

Z pomocą przychodzi umiejętność Czarnowidztwa (wiem, że to dość niespotykane, ale na gamesomie pojawiła się polska, kinowa wersja), która pozwala na szybką eliminację przeciwnikówCzarnowidztwo to swego rodzaju furia, podczas której czas nieco zwalnia, a nasz bohater dziurawi wrogów jak szwajcarski ser. Całość sprowadza się do wciskania jednego ze spustów i zmiany celów. Oczywiście takie specjale są ograniczone specjalnym paskiem i aby je ponownie odpalić trzeba trochę odczekać.

XDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Obejrzalem sobie materialy z Sunset, Fable, QB i Horizon 2 na TV w dobrej jakosci i nie wiem co sie z tymi grami stalo ale wygaldaja oblednie. Textury, oswietlenie, efekty czasteczkowe, braj zabkow - jest bardzo dobrze, same pozytywne zaskoczenia. Przeciez mamy do czynienia ze slabsza konsola.

To teraz sprawdź sobie exy od Sony na tym dużym TV, wtedy sobie uświadomisz co oznacza nowa generacja. Wybacz, ale żadna gra z których wymieniłeś nie robi graficznie wrażenie, bo nie ma prawa takiego robić. Xbox One ciągle wydaje się być zakorzeniony w poprzedniej generacji, kiedy gry na PS4 wykonaniem ustalają nowe standardy na całym rynku gier (tak wliczając też w to mocarne pecety). Wchodząc w nową generację chcę czuć się wizualnie zniszczony, sponiewierany, a Xbox One mnie osobiście okropnie zawiódł. Fakt Ryse wygląda bardzo dobrze, ale nie ma on startu do gier na PS4, a wydaje się, że gra Crytek jest wszystkim na co stać system Microsoftu, do którego i tak nikt nie potrafi się za bardzo dobić (Sunset, Fable, QB).
Ryse jest najładniejszą grą na nowej generacji.

YYYYYYY... Że co? :shok: Bez Full HD i brak płynnych 30 klatek. Killzone i Niesławny zjadają bez popitki.

Killzłom i nieslawny nie dostali nagrody za grafikę. Shadow Fą też nie ma stałego framerate plus w multi nie chodzi w 1080 i co TERAS?

Opublikowano

Obejrzalem sobie materialy z Sunset, Fable, QB i Horizon 2 na TV w dobrej jakosci i nie wiem co sie z tymi grami stalo ale wygaldaja oblednie. Textury, oswietlenie, efekty czasteczkowe, braj zabkow - jest bardzo dobrze, same pozytywne zaskoczenia. Przeciez mamy do czynienia ze slabsza konsola.

To teraz sprawdź sobie exy od Sony na tym dużym TV, wtedy sobie uświadomisz co oznacza nowa generacja. Wybacz, ale żadna gra z których wymieniłeś nie robi graficznie wrażenie, bo nie ma prawa takiego robić. Xbox One ciągle wydaje się być zakorzeniony w poprzedniej generacji, kiedy gry na PS4 wykonaniem ustalają nowe standardy na całym rynku gier (tak wliczając też w to mocarne pecety). Wchodząc w nową generację chcę czuć się wizualnie zniszczony, sponiewierany, a Xbox One mnie osobiście okropnie zawiódł. Fakt Ryse wygląda bardzo dobrze, ale nie ma on startu do gier na PS4, a wydaje się, że gra Crytek jest wszystkim na co stać system Microsoftu, do którego i tak nikt nie potrafi się za bardzo dobić (Sunset, Fable, QB).
YYYYYYY... Że co? :shok: Bez Full HD i brak płynnych 30 klatek. Killzone i Niesławny zjadają bez popitki.

Killzłom i nieslawny nie dostali nagrody za grafikę. Shadow Fą też nie ma stałego framerate plus w multi nie chodzi w 1080 i co TERAS?

Kogo obchodzą nagrody, skoro przy TLoU nie mają znaczenia?

Opublikowano

No dokladnie, nikogo gierki z poprzedniej generacji.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Powinna powstać nowa kategoria w plebiscytach:

Najlepszy gif roku

Ex na plejstejszyn na pewno by wygrał.

Opublikowano

Powinna powstać nowa kategoria w plebiscytach:

Najlepszy gif roku

Ex na plejstejszyn na pewno by wygrał.

Jeszcze w kategorii najwieksza sciema na ktora nabierają sie frajerzy, którzy kupują konsole od sony też by pierwsze miejsce zajęli. "Kupilem ps3 dla last guardiana" a jak dobrze pojdzie to na ps5 wyjdzie ta gra. Kupiłem ps4 bo Driveclub miał być w plusie zaraz po premierze xd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

TLoU DEmastered edition, coming soon to Xbox One

4ebysupa.jpg

Opublikowano

jak to boty pisały to były nagrody od jakiś randomowych serwisów i blogow o PlayStation.

1 nagroda > 200 nagród. tru story

TLoU DEmastered edition, coming soon to Xbox One

4ebysupa.jpg

Zapowiedzieli wersję na XO?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

BB miazdzy designem ale graficznie to jest ps3,

TtJoAEZ.gif

Człowieku lecz się na oczy póki nie jest za późno i poczytaj relacje portali, które ogrywały demo na GC. Ogólnie rodzyn dnia z nominacją na rodzyna tygodnia.

Z pomocą przychodzi umiejętność Czarnowidztwa (wiem, że to dość niespotykane, ale na gamesomie pojawiła się polska, kinowa wersja), która pozwala na szybką eliminację przeciwnikówCzarnowidztwo to swego rodzaju furia, podczas której czas nieco zwalnia, a nasz bohater dziurawi wrogów jak szwajcarski ser. Całość sprowadza się do wciskania jednego ze spustów i zmiany celów. Oczywiście takie specjale są ograniczone specjalnym paskiem i aby je ponownie odpalić trzeba trochę odczekać.

XDDD

A do czego sprowadza się gameplay w Gears of War? To taki sam typ gry.

Opublikowano

pobrałem teraz jeden unofficial gp z DC Gamescon, wyścig trwa w nocy i następuje przejście w świt

gdy robi sie jasno na masce samochodu widać krople rosy!   :o

plik nazywa sie gc14_driveclub_gp3

jak coś 350mb

Opublikowano

XDDD

A do czego sprowadza się gameplay w Gears of War? To taki sam typ gry.

W Gearsach gameplay jest trudniejszy, bo pół ekranu zasłania koks.

Opublikowano

FIFA15, Metal Gear Solid 5, Witcher 3, Tekken 7, The Crew se ogram na PC w max detalach i podłączonym X360 kontrolerem

Persona 5 ogram na PS3

Forza Horizon 2 ogram na X360

nie liczę ile dobrych gier ze stajni Nintendo na Wii i WiiU ogram bo nie chce mi się robić ściany textu tutaj w temacie

tylko stracę casualowy Bloodborne i tam jakiś DC co tylko ładnie wygląda na pierwszy rzut oka......eeeee to ma być #4theplayers?

Opublikowano

FIFA15, Metal Gear Solid 5, Witcher 3, Tekken 7, The Crew se ogram na PC w max detalach i podłączonym X360 kontrolerem

Persona 5 ogram na PS3

nie liczę ile dobrych gier ze stajni Nintendo na Wii i WiiU ogram bo nie chce mi się robić ściany textu tutaj w temacie

tylko stracę casualowy Bloodborne i tam jakiś DC co tylko ładnie wygląda na pierwszy rzut oka......eeeee to ma być #4theplayers?

foto-107002.gif

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No nie wiem czy od razu "casualowy" to odpowiednie określenie, nawet jeśli jest coś na rzeczy.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

O poziom trudności to ty się nie martw, Miyazaki wie co robi, a tak wymagającej gry to na xbonie nie znajdziesz/

bloodborne-evil-forest.jpg

bloodborne-crazyeyed-dog.jpg

ilLKYxv3x4Bge.gif

Heven ma racje, poziom PS3, a trailery Forzy i Sunseta wypaliły mu gałki oczne.

(pipi), LEŻE I PŁACZĘ Z GŁUPOTY I ZAKŁAMANIA CO NIEKTÓRYCH, BEKA DOBRA

Opublikowano

Dobra nie podniecaj się tak jeti.

Opublikowano

A najlepsze jest to ze ja w BB zagram pierwszy od Ciebie XD.

Opublikowano

Persona 5 ogram na PS3

Ależ SIARCZYSTA bomba prawdy.

giphy.gif

Serio, kupowanie 'current gena' nie ma sensu przez najbliższe 1.5 roku.

Opublikowano

A najlepsze jest to ze ja w BB zagram pierwszy od Ciebie XD.

W jaki sposób, ukradniesz z torrentów i odpalisz na pc, czy może właczysz ninja gaiden z pierwszego x i wmówisz sobie, że to Bloodborn, tak jak wmówiłeś sobie, że xbon ma next genowo wyglądające eksy.

Labtec, kolejny blacharz, który nie pojmuje jak na laptopowym gpu i cpu takie cuda, jak miło :)

Opublikowano

Ja nie podniecam się Blooodborne bo nawet jednego Demon's Souls nie przeszedłem. Designersko jest git ale muszę najpierw sprawdzić czy odnajdę się w poprzednich gierach From Software.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.