Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fanbase PlayStation to najgorsza grupa ludzi w Internecie, przysięgam :confused:.

Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. :(

Spoko, plusik ode mnie poszedł.

Komentarze pod filmami z FH2, Quantum Break, SO czy kolekcji Halo na YouTube zdają się potwierdzać jak bardzo klapów dupy pieką, bo wszędzie są jakieś wzmianki, że Xbox suckssss, że wygląda jak na X360, albo że Microsoft to zło i tylko PS się liczy. Padaka.

Jeszcze tłumaczenia, że posiadaczy PS jest 5x więcej i dlatego XDDD

No tak, trzeba sobie wmawiać takie pierdoły, bo co innego pozostało, jak do końca roku wyjdzie DC i LBP3 :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A to nie klapy zwykle groziły Kamiyi i robiły pińcet petycji. Wyobraźcie sobie jakie byłyby reakcje jakby grali w prawilną wersję, a nie ten upośledzony szrot na swoja konsolę.

No ale fajnie, że znalazłeś jakiegoś sfrustowanego xbota

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To co w HALO od zawsze dawalo po galach to ostrosc obrazu! Lepszej jakosci filmy robia ogromne wrazenie pod wzgledem plynnosci, rozdzielczosci i udzwiekowienia. Pod tym wzgledem Destiny wyglada strasznie blada z rozmazana graficzka i 30toma klateczkami.

Opublikowano

Najgorsza gra targów to bezsprzecznie polskie SuperHot - do indyków nie mam nic, zwłaszcza tych fajnych, ale ten to syf i malaria. Bieda wylewa się z ekranu, nieudolnie tuszowana stylistyką. Do tego zwiastun jest w c.h.u.j. irytujący:

Edytowane przez Kasias

Opublikowano
  • Autor

800.png

Opublikowano

Gostki odpowiedzialne za PPE wiedzą jak zapewnić sobie ogromną liczbę odwiedzin, nawet jeśli jest to metoda naprawdę mega żałosna. Ale to PPE więc jakoś mnie to nie dziwi.

Opublikowano

A potem wynikami tych "ankiet" pochwalą się w nowym numerze magazynu.

Opublikowano

BTW, było też coś takiego jak Xbox Site.pl, co nie? Chyba fani X-a w Polandzie nie dopisali, skoro portal się nie utrzymał...

Opublikowano

Xbox na Gamescomie z exów pokazał tylko Quantum Break czy jeszcze coś wartego uwagi?

Opublikowano

screamride.

Opublikowano

Nic nie pokazali, nawet Quantum ch*jowe. Jutro jade po PS4.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Qb nie jest wart uwagi,no chyba że lubi kapiszony.

Opublikowano

od twórców takich megaton jak ZOO TYCOON czy KINECTIMALS: NOW WITH BEARS!.

Opublikowano

Lepsze to niz szroty na Kinecta.

Opublikowano

Nic nie pokazali, nawet Quantum ch*jowe. Jutro jade po PS4.

Witamy w klubie, lepiej pozno niż w cale :thumbsup:

:teehee: 

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Sory Raven ale jak to powiadają nie dla psa kiełbasa.

Opublikowano
  • Autor

Brojima zapewne rozważa lub po cichu zapowiada Silent Hills na PC <3.

To, ze SH bedzie na kafla to pewne. Pytanie brzmi czy bedzie im sie chcialo wydawac P.T. na STEMa?

Opublikowano

Brojima zapewne rozważa lub po cichu zapowiada Silent Hills na PC <3.

Na dobry początek to by mogli wydać Silent Hill 2 i 3 na STEM.

Opublikowano

Jeszcze powiedz, że nowy Silent będzie tylko na PS4. Będzie na Xbona, PS4 i oczywiście najlepsza wersja pojawi sie na PC. Ktoś ma wątpliwości po tym jak się okazało, że fantom pejn będzie na PC ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Qb nie jest wart uwagi,no chyba że lubi kapiszony.

Lubię kapiszony, ale QB prezentuje się chvjowo. :/

Opublikowano

Jeszcze powiedz, że nowy Silent będzie tylko na PS4. Będzie na Xbona, PS4 i oczywiście najlepsza wersja pojawi sie na PC. Ktoś ma wątpliwości po tym jak się okazało, że fantom pejn będzie na PC ?

Skoro current geny są niby podobne do pc, gry z xbona na targach tez odpalane na blachach, to pewnie z konwersja na pc nie ma wiele roboty. To może być dla blacharzy dobra generacja.

Opublikowano

Jak MGS5 będzie mieć równoczesną premierę to tym bardziej Silent Hill, który wynikami sprzedaży nie mógł wczeńniej się za bardzo chwalić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.