Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Doczytaj post do końca.

Przeczytałem i zdania nie zmieniłem.Poczytaj swoje posty o grach na xbona ;)

O grach na xbona wypowiada się tylko w cw.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

z pejsbuka

1610793_4527509521749_128404046428180346

pozdrawiam serdecznie

Tylko Forza Horizon 2 jest tu system sellerem. Sunset Overdrive to będzie gra na 6-7/10 na poziomie Fuse, założe się. W ogóle nie wiem jak można się tą grą jarać. To już w Battlefielda 4 bym wolał grać na X1. Halo Collection to jednak tylko reedycja HD, z wyjątkiem dwójki. Poczekajmy na Halo 5. Na początku 2015 roku na PS4 już Bloodbrone i to jest mocarny ex. Nie stawiajmy go obok Sunset Overdrive, please... Tak więc nie widzę w wyborze PSX Extreme nic złego. A co dalej? The Order, Until Dawn, SOMA, RIME, Uncharted 4, No Man's Sky, Everybody’s Gone to the Rapture, The Witness czy Deep Down. O lepszych mutlplatformach już nie wspomnę - już w przypadku Project CARS na X1 są podobno problemy z wydajnością.

Czyli żyjemy zapowiedziami gier, które nie wiadomo kiedy wyjdą :) Cóż za zaskoczenie, heh. SO to gra na 6, ale Everybody’s Gone to the Rapture, gra z której są 2 bullshoty albo ORDER to łożesz kurde co za szpile XD

Opublikowano

Co do oprawy Bloodborne po fragmentach dema z yt i materiału osobno ściąganego w wysokiej jakości. Patrząc stricte pod względem technicznym, tekstury to nie jest jakiś szał, są ładne ale nie rewelacyjne czy rewolucyjne. Obiór oprawy to jednak nie tylko tekstury, a również kolorystka, nagromadzenie obiektów, szerokie plany, różnorakie efekty czy inne wypukłości terenu, smaczki itd, a w tym Bloodborne "robi" i to mocno. Fotorealistyczny feeling, panoramy a teraz jeszcze fizyka ( boss rozwalający wóz czy inną karetę ) daje jak najbardziej next genowy posmak. Ze świecą szukać takiej prezencji.

Grzałem kiedyś, że Bloodborne jest w fazie PS3, cóż, z tej fazy już wyszedł i Figaro miał rację : )

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Czym gameplayowo różni się Order od Girsów czy Uncharted?

Opublikowano

Order to film z elementami gameplayu, Girsy/Uncharted to gra z cutscenkami. To chyba proste.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Order to film z elementami gameplayu, Girsy/Uncharted to gra z cutscenkami. To chyba proste.

Przykro mi, ale jak zawsze brak ci wiedzy.

Opublikowano

No no, tak sobie tłumacz. Prawdy nie oszukasz.

The Order 1886 to interaktywny film, a nie gra.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przykro mi, ale jak zawsze brak ci wiedzy.

Powiedział człowiek, który wie wszystko o niczym.

Opublikowano

Opinie o BB ze jest ladne bo ma glebaka czern (LOL) pewnie czytasz codziennie przed snem zeby znac na blache ale wypowiedzi o The Order gdzie na 10 min gry przypada 3 min gameplayu i 7 min przerywnikow filmowych pewnie szybko wyrzuciles z pamieci.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

z pejsbuka

1610793_4527509521749_128404046428180346

pozdrawiam serdecznie

Idąc tropem myślenia xbotòw to psx extreme w 2000 roku powinno nawawiać ludzi do zakupu dreamcasta zamiast ps2 bo shenmue xd

Opublikowano
Tylko Forza Horizon 2 jest tu system sellerem. Sunset Overdrive to będzie gra na 6-7/10 na poziomie Fuse, założe się. W ogóle nie wiem jak można się tą grą jarać. To już w Battlefielda 4 bym wolał grać na X1. Halo Collection to jednak tylko reedycja HD, z wyjątkiem dwójki. Poczekajmy na Halo 5. Na początku 2015 roku na PS4 już Bloodbrone i to jest mocarny ex. Nie stawiajmy go obok Sunset Overdrive, please... Tak więc nie widzę w wyborze PSX Extreme nic złego. A co dalej? The Order, Until Dawn, SOMA, RIME, Uncharted 4, No Man's Sky, Everybody’s Gone to the Rapture, The Witness czy Deep Down. O lepszych mutlplatformach już nie wspomnę - już w przypadku Project CARS na X1 są podobno problemy z wydajnością.

Tak tak oczywiście, rzekł typ co widział wszystko na YT, o FH2 dużo mówić nie trzeba przynajmniej tu napisałeś coś mądrego, to, że Tobie SO się nie podoba nie znaczy, że będzie grą  6/10 jak ktoś miał Dreamcasta w domu to wie, że ten tytuł ma coś w sobie, zagrałem i potwierdzam, coś jest na rzeczy, nie mówię, że będzie to HIT z tym Fuse przykro mi ale nie trafiłeś. Halo MCC to coś więcej niż reedycja HD, to tona contentu w cenie jednej gry, na MP z Halo CE na XBL czekały miliony. Bloodborne zapowiada się dobrze to fakt ale nie róbmy z niego świętej krowy, reszta OK mnie najbardziej kusi Uncharted 4, ale jak sobie przypomnę o nowym Tomb Raiderze o QB o Halo 5 o Fable Legends i pewno FM6 to ja wiem czy ten ich wybór jest taki dobry....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czyli żyjemy zapowiedziami gier, które nie wiadomo kiedy wyjdą :) Cóż za zaskoczenie, heh. SO to gra na 6, ale Everybody’s Gone to the Rapture, gra z której są 2 bullshoty albo ORDER to łożesz kurde co za szpile XD

I pisze to ktoś, kto jarał się Forzą Horizon 2 przed jej oficjalną zapowiedzią. Kolejna hipokryzja. Wększość z tych tytułów to pewniaki na 2015 rok. 

Insomaniac Games:

Ratchet & Clank > Resistance > Fuse <?> Sunset

No już biegnę po nową konsolę dla takiej gry. 

sunset_overdrive1.jpg

Next gena kupię między innymi dla tegorocznych Project CARS, Lords of the Fallen, InFamous, Obcy Izolacja czy dla DriveClub/Forza Horizon 2. To są mocarne tytuły. Podejrzewam, że Sunset skończy jak Fuse. Mało kto na niego zwróci uwagi. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

No faktycznie, jaranko sequelem najlepszego racera minionej generacji = hipokryzja.

Tylko w klapekland XD

Opublikowano

No no, tak sobie tłumacz. Prawdy nie oszukasz.

The Order 1886 to interaktywny film, a nie gra.

Nie grałeś, nie oceniaj.
Opublikowano

Halo MCC to coś więcej niż reedycja HD, to tona contentu w cenie jednej gry

Tak czy siak, reedycja HD nie może znajdować się w tym zestawieniu. No ale dobra, remake Halo 2 uznaję za dobry ex. 

Opublikowano

Kupowac next gena dla Infamous [*]

Opublikowano

No faktycznie, jaranko sequelem najlepszego racera minionej generacji = hipokryzja.

Tylko w klapekland XD

Ale jaranko, gdy nie wiadomo jeszcze było, kiedy gra wyjdzie. Dlaczego więc nie mogę jarać się SOMA, jak Ty Forzą? Robią ją ludzie od pierwszej Amnesii i Penumbry, czyli jednych z najlepszych horrorów. Widzisz teraz swoją hipokryzję?

Kupować next-gena dla Sunset [*] [*] [*]

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Od SO proszę się odwalić. Ta gra zapowiada się świetnie, nastawiona na czysty, skillowy gameplay i dreamcastowy feeling. Mam wielką nadzieję, że większość botów ją kupi i da zarobić twórcom.

Od Bloodborne to już w ogóle się odwalić. Ta gra jest piękna.

Opublikowano

Ja kupiłem dla rdra nowego.

Opublikowano

Lukas: Tylko, że FH2 w tym roku to był pewniak. Tak samo jak pewniakiem jest FM6 w 2015.

Opublikowano

Od SO proszę się odwalić. Ta gra zapowiada się świetnie, nastawiona na czysty, skillowy gameplay i dreamcastowy feeling. Mam wielką nadzieję, że większość botów ją kupi i da zarobić twórcom.

Nie musisz sie o to martwic, wiekszosc botow jara sie ta gra i maja poskladane preordery. Bundle z biala konsola tez powinny pomoc. Tylko klapki wmawiaja sobie ze to 6/10.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Sunset się sprzeda przynajmniej dobrze bo będzie w najbardziej kozackim bundlu Xone.

Opublikowano

W tym rzecz, że nie jest. Wygląda ok, ale spustów nad grafiką od strony technicznej nie rozumiem.
Opublikowano

No i od kiedy to Soulsy są obiektem zachwytów graficznych...

Ten aspekt wręcz nie powalał w poprzednich częściach, a nie przeszkadzało to w zdobyciu sobie rzeszy fanów. Jest dość irrelewantny dla miodności gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.