Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Doczytaj post do końca.

Przeczytałem i zdania nie zmieniłem.Poczytaj swoje posty o grach na xbona ;)

O grach na xbona wypowiada się tylko w cw.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

z pejsbuka

1610793_4527509521749_128404046428180346

pozdrawiam serdecznie

Tylko Forza Horizon 2 jest tu system sellerem. Sunset Overdrive to będzie gra na 6-7/10 na poziomie Fuse, założe się. W ogóle nie wiem jak można się tą grą jarać. To już w Battlefielda 4 bym wolał grać na X1. Halo Collection to jednak tylko reedycja HD, z wyjątkiem dwójki. Poczekajmy na Halo 5. Na początku 2015 roku na PS4 już Bloodbrone i to jest mocarny ex. Nie stawiajmy go obok Sunset Overdrive, please... Tak więc nie widzę w wyborze PSX Extreme nic złego. A co dalej? The Order, Until Dawn, SOMA, RIME, Uncharted 4, No Man's Sky, Everybody’s Gone to the Rapture, The Witness czy Deep Down. O lepszych mutlplatformach już nie wspomnę - już w przypadku Project CARS na X1 są podobno problemy z wydajnością.

Czyli żyjemy zapowiedziami gier, które nie wiadomo kiedy wyjdą :) Cóż za zaskoczenie, heh. SO to gra na 6, ale Everybody’s Gone to the Rapture, gra z której są 2 bullshoty albo ORDER to łożesz kurde co za szpile XD

Opublikowano

Co do oprawy Bloodborne po fragmentach dema z yt i materiału osobno ściąganego w wysokiej jakości. Patrząc stricte pod względem technicznym, tekstury to nie jest jakiś szał, są ładne ale nie rewelacyjne czy rewolucyjne. Obiór oprawy to jednak nie tylko tekstury, a również kolorystka, nagromadzenie obiektów, szerokie plany, różnorakie efekty czy inne wypukłości terenu, smaczki itd, a w tym Bloodborne "robi" i to mocno. Fotorealistyczny feeling, panoramy a teraz jeszcze fizyka ( boss rozwalający wóz czy inną karetę ) daje jak najbardziej next genowy posmak. Ze świecą szukać takiej prezencji.

Grzałem kiedyś, że Bloodborne jest w fazie PS3, cóż, z tej fazy już wyszedł i Figaro miał rację : )

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Czym gameplayowo różni się Order od Girsów czy Uncharted?

Opublikowano

Order to film z elementami gameplayu, Girsy/Uncharted to gra z cutscenkami. To chyba proste.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Order to film z elementami gameplayu, Girsy/Uncharted to gra z cutscenkami. To chyba proste.

Przykro mi, ale jak zawsze brak ci wiedzy.

Opublikowano

No no, tak sobie tłumacz. Prawdy nie oszukasz.

The Order 1886 to interaktywny film, a nie gra.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przykro mi, ale jak zawsze brak ci wiedzy.

Powiedział człowiek, który wie wszystko o niczym.

Opublikowano

Opinie o BB ze jest ladne bo ma glebaka czern (LOL) pewnie czytasz codziennie przed snem zeby znac na blache ale wypowiedzi o The Order gdzie na 10 min gry przypada 3 min gameplayu i 7 min przerywnikow filmowych pewnie szybko wyrzuciles z pamieci.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

z pejsbuka

1610793_4527509521749_128404046428180346

pozdrawiam serdecznie

Idąc tropem myślenia xbotòw to psx extreme w 2000 roku powinno nawawiać ludzi do zakupu dreamcasta zamiast ps2 bo shenmue xd

Opublikowano
Tylko Forza Horizon 2 jest tu system sellerem. Sunset Overdrive to będzie gra na 6-7/10 na poziomie Fuse, założe się. W ogóle nie wiem jak można się tą grą jarać. To już w Battlefielda 4 bym wolał grać na X1. Halo Collection to jednak tylko reedycja HD, z wyjątkiem dwójki. Poczekajmy na Halo 5. Na początku 2015 roku na PS4 już Bloodbrone i to jest mocarny ex. Nie stawiajmy go obok Sunset Overdrive, please... Tak więc nie widzę w wyborze PSX Extreme nic złego. A co dalej? The Order, Until Dawn, SOMA, RIME, Uncharted 4, No Man's Sky, Everybody’s Gone to the Rapture, The Witness czy Deep Down. O lepszych mutlplatformach już nie wspomnę - już w przypadku Project CARS na X1 są podobno problemy z wydajnością.

Tak tak oczywiście, rzekł typ co widział wszystko na YT, o FH2 dużo mówić nie trzeba przynajmniej tu napisałeś coś mądrego, to, że Tobie SO się nie podoba nie znaczy, że będzie grą  6/10 jak ktoś miał Dreamcasta w domu to wie, że ten tytuł ma coś w sobie, zagrałem i potwierdzam, coś jest na rzeczy, nie mówię, że będzie to HIT z tym Fuse przykro mi ale nie trafiłeś. Halo MCC to coś więcej niż reedycja HD, to tona contentu w cenie jednej gry, na MP z Halo CE na XBL czekały miliony. Bloodborne zapowiada się dobrze to fakt ale nie róbmy z niego świętej krowy, reszta OK mnie najbardziej kusi Uncharted 4, ale jak sobie przypomnę o nowym Tomb Raiderze o QB o Halo 5 o Fable Legends i pewno FM6 to ja wiem czy ten ich wybór jest taki dobry....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czyli żyjemy zapowiedziami gier, które nie wiadomo kiedy wyjdą :) Cóż za zaskoczenie, heh. SO to gra na 6, ale Everybody’s Gone to the Rapture, gra z której są 2 bullshoty albo ORDER to łożesz kurde co za szpile XD

I pisze to ktoś, kto jarał się Forzą Horizon 2 przed jej oficjalną zapowiedzią. Kolejna hipokryzja. Wększość z tych tytułów to pewniaki na 2015 rok. 

Insomaniac Games:

Ratchet & Clank > Resistance > Fuse <?> Sunset

No już biegnę po nową konsolę dla takiej gry. 

sunset_overdrive1.jpg

Next gena kupię między innymi dla tegorocznych Project CARS, Lords of the Fallen, InFamous, Obcy Izolacja czy dla DriveClub/Forza Horizon 2. To są mocarne tytuły. Podejrzewam, że Sunset skończy jak Fuse. Mało kto na niego zwróci uwagi. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

No faktycznie, jaranko sequelem najlepszego racera minionej generacji = hipokryzja.

Tylko w klapekland XD

Opublikowano

No no, tak sobie tłumacz. Prawdy nie oszukasz.

The Order 1886 to interaktywny film, a nie gra.

Nie grałeś, nie oceniaj.
Opublikowano

Halo MCC to coś więcej niż reedycja HD, to tona contentu w cenie jednej gry

Tak czy siak, reedycja HD nie może znajdować się w tym zestawieniu. No ale dobra, remake Halo 2 uznaję za dobry ex. 

Opublikowano

Kupowac next gena dla Infamous [*]

Opublikowano

No faktycznie, jaranko sequelem najlepszego racera minionej generacji = hipokryzja.

Tylko w klapekland XD

Ale jaranko, gdy nie wiadomo jeszcze było, kiedy gra wyjdzie. Dlaczego więc nie mogę jarać się SOMA, jak Ty Forzą? Robią ją ludzie od pierwszej Amnesii i Penumbry, czyli jednych z najlepszych horrorów. Widzisz teraz swoją hipokryzję?

Kupować next-gena dla Sunset [*] [*] [*]

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Od SO proszę się odwalić. Ta gra zapowiada się świetnie, nastawiona na czysty, skillowy gameplay i dreamcastowy feeling. Mam wielką nadzieję, że większość botów ją kupi i da zarobić twórcom.

Od Bloodborne to już w ogóle się odwalić. Ta gra jest piękna.

Opublikowano

Ja kupiłem dla rdra nowego.

Opublikowano

Lukas: Tylko, że FH2 w tym roku to był pewniak. Tak samo jak pewniakiem jest FM6 w 2015.

Opublikowano

Od SO proszę się odwalić. Ta gra zapowiada się świetnie, nastawiona na czysty, skillowy gameplay i dreamcastowy feeling. Mam wielką nadzieję, że większość botów ją kupi i da zarobić twórcom.

Nie musisz sie o to martwic, wiekszosc botow jara sie ta gra i maja poskladane preordery. Bundle z biala konsola tez powinny pomoc. Tylko klapki wmawiaja sobie ze to 6/10.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Sunset się sprzeda przynajmniej dobrze bo będzie w najbardziej kozackim bundlu Xone.

Opublikowano

W tym rzecz, że nie jest. Wygląda ok, ale spustów nad grafiką od strony technicznej nie rozumiem.
Opublikowano

No i od kiedy to Soulsy są obiektem zachwytów graficznych...

Ten aspekt wręcz nie powalał w poprzednich częściach, a nie przeszkadzało to w zdobyciu sobie rzeszy fanów. Jest dość irrelewantny dla miodności gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.